Здрвейте! Може ли да ми кажете, каква матрица стои в Samsung F6500 и по какво да позная, дали е S-PVA/PVA?
Благодаря!
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Здрвейте! Може ли да ми кажете, каква матрица стои в Samsung F6500 и по какво да позная, дали е S-PVA/PVA?
Благодаря!
Кой от двате модела бихте ми препоръчали(или друг около 40", 800-900лева). Ще се ползва доста и за игра на пс3.
SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...FL5507K-3D-LED
Искам да попитам и още нещо.Възможно ли е да има разлика в картината примерно на един и същ модел но различни инчове.Примерно 32 и 40.Виждам че по горе е дадено мнение че има разлика в качеството на картината на моделите под 40 инча.Различна матрица ли се поставя или просто повечето инчове носят такава разлика.Ако я има наистине де.Аз до сега само 32 инчови телевизори съм взимал само защото в стаята гледам от 2.5 - 3 метра максимум.А и предпочитам примерно да взема по висок клас като предимство от по големи инчове.
Аналогични са. Само дето в някои модели, малките диагонали са леко орязани откъм възможности на панела.
Разлика в картината, може да има при SD сигнал. При него, картината на малкият диагонал ще изглежда по-добре, докато при големите деагонали ще се виждат всички дефекти/артефакти в картината поради скалирането(разтягането) на картината.
При HD сигнал е обратното - големият диагонал има превес - изобразява повече детайли.
Някой марки имат ролетка с матриците особено, при 32" и 40". Един тип панел, но на различни производители, което води до разлика в цветопредаването и опресняването.
А има ли някъде класация за телевизор на годината ... в България и чужбина.Но сега като се замисля то най-вероятно победител ще е някой модел от 3000 - 4000 лв или повече.Мен ме интересува от тези с нормални цени 1000 до максимум 2000 лв.
9th Flat Panel Shootout 2013 - на 10 май /петък/
Value Electronics' 9th annual Shootout event - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com
ValueElectronics - Plasma/LCD/LED TVs, Audio Systems and Custom A/V Install
Състезанието беше между следните модели:
Panasonic TC-P65ZT60
Panasonic TC-P65VT60
Samsung PN-64F8500
Sony XBR-65X900A
Panasonic TC-L55WT60
LG 60LA8600
Samsung UN-60F8000
HDTVShootout - YouTube
И победителят е ....
Value Electronics Flat-Panel Shootout Crowns Samsung F8500 "King of HDTV"
Samsung F8500 plasma wins Value Electronics' shootout | TV and Home Theater - CNET Reviews
Samsung’s F8500 Series PDP Wins 2013 Shootout
Video Awards 2012-2013
Video Awards 2012-2013 | EISA - The European Imaging and Sound Association
Find the Best HDTV, Plasma TV, LCD TVs - Reviews, Tests & Ratings
Здравейте и от мен.
Моля за коментар относно следните модели, като определящо по-скоро е качеството на картината и като цяло възможностите на ТВ, не толкова 3D характеристиките.
LG 42LA6130 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-46EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PHILIPS 42PFL6907K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PHILIPS 42PFL5008K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Благодаря
Здравейте,
Моля за съвет за 3Д ТВ, колебая се между 42 и 47 инча.
1. Разстояние - 3м
2. Ще се гледат филми и кабелна ТВ
3. Бюджет - около 1600лв
4. В стаята има доста светлина.
Този пост е редактиран от Търсач; 17-07-13 в 17:35.
То колебанието трябва да е между 47 и 50" (да не казвам 55") -
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...T50E-3D-PLASMA
SAMSUNG UE-46F6400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...47ET50E-3D-LED
Точно така.....взимай най големия, който може да влезе в помещението......аз гледам 46" oт 3.5м. и честно казано вече ми малее.....
Благодаря за инфото. Засега плазмите не ми бяха влизали в полезрението, макар че брат ми ме агитира за това.
За светло помещение добре ли е плазма?
Честно казано засега оглеждах LG, но на тест с филм на флашка между Филипс, LG и Панасоник, последния се представи най-добре.
От трите предложения, кое бихте избрали?
Ако е за качество на картината - първия
- "смарт" екстри , плеър и удобство при всекидневна употреба - втория
- нещо средно между двата избора - третия
, като за всички си има известни уговорки и кусури , но според бюджета ... абе няма пълно щастие .
Според моите наблюдения и тестове НАЙ-ДОБРАТА комбинация между качествена картина, всякакви полезни екстри и цена е 7 серия на Самсунг. LG-то ме разочарова като не можа да познае клипчетата от камерата ми (mts format) които Самсунг и Панасоник си плейват без никакъв проблем.