Имам ограничение в мястото затова е 47 инча , а сега има плазмен тв и не ми харесва защото е доста светло в стаята.
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Имам ограничение в мястото затова е 47 инча , а сега има плазмен тв и не ми харесва защото е доста светло в стаята.
малко хелп може ли днес пак се върнах от магазина без ТВ!!! тръгнах за за LG32LA620s но в магазина ми викат вземи Samsung 32F6100 не знам кой да взема
Здравейте,днес ходих да гледам lg 47la660 но 3д-то ми се видя някак по-слабо като ефект от колкото на самсунг,може ли да е било от клипчето или просто така се вижда на лг-то,несъм гледал досега на лг 3д,но на самсунг съм изгледал доста филми и според мен разликата е голяма,че въпроса ми е може ли да е било нещо от клипчето или просто на LG 3д-то е по-слабо изразено ако мога така да кажа?
LG са с пасивно,а Samsung с активно 3D.
Не мисля ,че е толкова съществена разликата , но при пасивното има голямо значение от какво разстояние сте гледали и дали е бил на нивото на погледа (вертикално не позволява големи отклонения) , когато се гледа от горе и 3Д ефекта "изчезва" .
Ако оставим на страна личните ни предпочитания, безбройните ревюта и тестове в интернет на различните технологии, модели и марки телевизори, като клас и възможности, можем да направим безпристрастен избор с един и същи наш клип /на флашка или външен хард/. Задава се едно и също ниво на 3D ефекта, което като стойности може да е различно при различните модели, заставаме на еднакво разстояние и /или/ ъгъл спрямо екрана и сравняваме. Ако консултанта в магазина склони да поставим сравняваните телевизори един до друг - всичко останало остава на нашите възприятия за качество и усещания за комфорт при визията в 3D.
Здравейте отново, видях ,че на предната страница сте препоръчали ф6800 пред ф6670,но гледам,че 6670 е със micro dimming.Това не означава ли че картината ще е по добра,или може да се пренебрегне това за сметка на 200hz панела?