Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 83 от 156 ПърваПърва ... 3373818283848593133 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,231 до 1,245 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2012

Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Здравейте приятели, днес , по случай рождения ми ден ( да ми е честит ), искам да си направя един подарък- нов телевизор . Принципно обичам да съм предварително информиран за дадено предстояща покупка, обаче , колкото повече ви чета, толкова повече зациклям . Затова и аз като повечето реших да се обърна към вас със съвет, какво аджеба да си купя. За големината на ТВ-то нямам кои знае какви изисквания, м/у 40 и 47 инча ( мястото не е ограничено), за глезотийките също, ама колкото повече толкова повече . Парите обаче са ограничени )) около 1500 лв. Дайте някакви предложения и съвети , за да избера нещо качествено и хубаво. Благодаря предварително на отзовалите се

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Тук е от
    Sep 2011

https://www.technomarket.bg/products...ung-ue-46f6500

Това е отлична промоция, белият 6510 е на същата цена, ама е 40 инча.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от adler22 Виж публикацията
    Здравейте приятели, днес , по случай рождения ми ден ( да ми е честит ), искам да си направя един подарък- нов телевизор . Принципно обичам да съм предварително информиран за дадено предстояща покупка, обаче , колкото повече ви чета, толкова повече зациклям . Затова и аз като повечето реших да се обърна към вас със съвет, какво аджеба да си купя. За големината на ТВ-то нямам кои знае какви изисквания, м/у 40 и 47 инча ( мястото не е ограничено), за глезотийките също, ама колкото повече толкова повече . Парите обаче са ограничени )) около 1500 лв. Дайте някакви предложения и съвети , за да избера нещо качествено и хубаво. Благодаря предварително на отзовалите се
    Честито!
    Покани довечера още някои друг приятел, ама подаръка да е в плик:rolleyes: и вземи този: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...T60E-3D-PLASMA После ги покани пак на по бира, да изгледате един мач.

6. Тук е от
    Feb 2012

Благодаря за насоките и примерите, които сте дали, засега съм се спрял на този https://www.technomarket.bg/products...ung-ue-46f6500 пък да видим

7. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adler22 Виж публикацията
    Благодаря за насоките и примерите, които сте дали, засега съм се спрял на този https://www.technomarket.bg/products...ung-ue-46f6500 пък да видим
    Добър избор - няма да съжаляваш. Освен ако нямаш пари за 7 или 8 серия....

8.  

9. Тук е от
    Aug 2013

Здр. TV манияци, както повечето хора не разбирам много от телевизори. Искам да си взема LED телевизор, поне 40 инча,3D и смарт функциите са глезотия която бих ползвал но не са задължителни. Телевизора ще се ползва предимно за гледане на спорт (футбол разбира се) , филми от замундата и разни канали от Булсата. Най много държа на картината, да е поне 40инча и 200 херца че за спорта си трябва скорост. Фен съм на Самсунг и това може и да ми попречи за правилния избор, но за сега съм се спрял на този модел: SAMSUNG UE-40F6400 3D LED . Дайте компетентно мнение за него или препоръчайте друг с подобни характеристики, за което ще съм много благодарен. Тавана на сумата ми е 1300-400лв.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

11. Тук е от
    Aug 2013

Благодаря за бързия отговор, но защо плазма а не LED нали се води ново поколение с по качествена картина и по икономичен като разход на енергия? А какво ти е мнението за този модел който съм посочил - предимства и недостатъци?
    Благодаря предварително !

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Нали ще гледаш предимно спорт, а и картината на плазмата е по-добра от тази на LCD....За икономичноста ти си решаваш...25 лева повече в годишната сметка за ток едва ли ще те съборят.

Samsung UE40F6400 Review | TVs | CNET UK

13. Тук е от
    Aug 2013
    Живее в
    София

Привет на всички.Предстои ми покупка на нов телевизор 2-3 дни тука изчетох какво ли не и не знам вече на какво да се спра тотално се обърках.Не робувам на марки,но искам читав телевизор да не дава бъгове и да не стане така да грамне на 2-та година.Значи бюджета не ми е много голям таван до 950лв.. Искам да си взема 3D 32" телевизор не по голям,ще го гледам от 2-2.5 метра.Основно ще го използвам за гледане на филми от компа и флашка респективно и за гледане на телевизия, затова ме интересува да има перфектна картина и звук на първо място, е по възможност и да има wi-fi и другите му там екстри само, че да не дават някви бъгове и проблеми,знаете всички допълнителнте екстри никога не са излишни. Спрях се на този Филипс PHILIPS 32PFL5008K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria,дайте мнение за него,но като пари както казах това ми е тавана. Моля ви за помощ, дайте и други предложения по изброените ми предпочитания по горе,може да бъде и нещо по евтино. Поздрави Писо
    Този пост е редактиран от Piso; 07-08-13 в 10:47.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

"другите му там екстри" на Филипс специално не са нищо особено, но ако държиш на марката по-добре увеличи диагонала за сметка на екстрите. Например това PHILIPS 40PFL4308H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Не съм наясно, обаче, как се справя с бълг.субтитри

16. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    "другите му там екстри" на Филипс специално не са нищо особено, но ако държиш на марката по-добре увеличи диагонала за сметка на екстрите. Например това PHILIPS 40PFL4308H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Не съм наясно, обаче, как се справя с бълг.субтитри
    От форума тук научих, че до 4-та серия - Philips не е удачен вариант...

17. Тук е от
    Aug 2013
    Живее в
    София

А за този вариант,който съм предложил мисля че е 5-та серия дали е удачен вариант

18. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    От форума тук научих, че до 4-та серия - Philips не е удачен вариант...
    Аз пък разбрах, че по скоро 2-ра и 3-та, а 4-та е не лош "компромисен" вариант. В крайна сметка всичко е до късмет!

Цитат Първоначално публикувано от Piso Виж публикацията
    А за този вариант,който съм предложил мисля че е 5-та серия дали е удачен вариант
    5-та серия е с пасивно 3Д, 4-та серия с активно (за моделите 2013 г.) Пробвай на място коя технология ти "приляга". И обезателно провери субтитрите, че миналогодишните модели от тези серии не поддържаха субтитри на кирилица.
    Този пост е редактиран от podredko; 07-08-13 в 13:22.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 10:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 19:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 08:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 12:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 11:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе