Първоначално публикувано от
karakonjula Здравейте.Поздравления за чудесния сайт/форум Ole
Предстои покупка на телевизор и след изчетоното във форума за тях, си промених възгледите и вече НЕ искам да е ЛЕД, а само ЛСД (може да ме поправите, аз си промених мнението след ичитането на информацията в началото на темата). Благодарение на изчерпателната информация научих доста неща за телевизорите, но естествено, че само след толкова четене не съм станал спец, защото възникнаха и още толкова въпроси :default Ще ви помоля да предложите добър вариант за колкото се може по-малко пари (задължително под 900лв) на ЛСД 32", със кабелен и ефирен тунер (тук след разглеждане из сайтовете видях, че има някъде, където пише "Цифров тунер- тип (DVB-C , DVB-T)MPEG4" със това MPEG4 - та не е ли точно това БГ телевизия? А тези които са без MPEG4 накрая някаква уловка ли е?), FULL HD-защото искам да го ползвам понякога и като монитор на лаптопа, добра обработка на SD-сигнала - защото майка ми трябва да си гледа сапунките memnon , и добра матрица (за някои прочетох, че трябва да започва със "S" (S-PVA) a не със "A" мисля, че за САМСУНГ, но къде точно го пише не знам).От разглеждането ми из сайтовете обаче спестяват доста информация за моделите като време за реакция пимерно, което обикновено е 6 мс, щом го спестяват и прочие.Виждам, че и на някои има посочена резолюция за ТВ и посочена за PC ?!?!?! По принцип има доста прикрита и неясна информация с цел да се залъже клиент само и само да купи, макар, че ще остане разочарован след покупката и затова търся помощ от Вас.Относно неравномерната подсветка, само на някои определени марки-модели ли може да я има или на абсолютно всяка бройка може да се случи и как точно да искам да ми я проверят - в тъмна стаичка евентуално как да се получи този черен екран, за да се провери?
В моя град от големите вериги има ТЕХНОМАРКЕТ и за предложения от други места няма как да го видя и "изпробвам", затова е желателно да предлагате от там.Дайте мнение и за този модел
http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32c530
hristoslav2, може ли и твоето мнение да чуя ?