Страница 62 от 91 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 1361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори 2011 - част 1/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2003

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

здравейте, трябва ми телевизор 26 инча, на него ще се гледа цифрова ТВ и филми през USB от около 1.5 - 2 метра. насочил съм се към Самсунг С4000. гледах го в Технополис, но унгарска сглобка и е с китайската матрица CN01. Какво ще ме посъветвате, има ли го този модел друга сглобка и с друга матрица и ако го има в кои магазин.или пък предложете по-добра алтернатива.
    благодаря предварително!!!

2.  

3. ajt
    ajt е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не е проблем.Да. Добра като цветовъзпроизвеждане и зрителен ъгъл.
    Ходих до Технополис да го видя телевизорчето. Бяха пуснали някаква презентация , беше супер. Много ми хареса , обаче ги накарах да ми пуснат кабелна и беше пълен ужас. Мача по канала беше на едни квадрати колкото палеца ми. Забравих да ги питам аналогова или цифрова е , но при толкова много телевизори едва ли е цифрова. При мен ще се гледа на Булсат , там надявам се качеството да е по-добро. Разбрах че съм в голяма грешка с тези LED-ове.

За PHILIPS 42PFL3605H какво мислите? По-добро ли е от LG-то?

Поздрави

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ajt
    Кабелната мрежа в една част от магазините е под всякаква критика...
    Като се прибереш у дома ще видиш ,че нещата с картината стоят другояче. Освен това ,ти казваш ,че си на Булсатком и в такъв случай вграденият в телевизора тунер не те касае. Телевизора ще получава сигнала от булсатският приемник.

5. ajt
    ajt е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

hristoslav2 и аз така предположих. Иначе LG-то ми хареса много на презентацията. Какво мислиш за Филипса?

6. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от ajt
    Ходих до Технополис да го видя телевизорчето. Бяха пуснали някаква презентация , беше супер. Много ми хареса , обаче ги накарах да ми пуснат кабелна и беше пълен ужас. Мача по канала беше на едни квадрати колкото палеца ми. Забравих да ги питам аналогова или цифрова е , но при толкова много телевизори едва ли е цифрова. При мен ще се гледа на Булсат , там надявам се качеството да е по-добро. Разбрах че съм в голяма грешка с тези LED-ове.

За PHILIPS 42PFL3605H какво мислите? По-добро ли е от LG-то?

Поздрави
    .....Цифрова е , на аналоговата няма квадрати , има снежинки абе общо взето свиквай и го гледай по - оддалече

7. Тук е от
    Mar 2011

PHILIPS 32PFL6605H molja info ,podhodjasht li e tozi tv za gledane na sportni sabitija futbol

8.  

9. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте. За първи път се сблъсквам с покупка на телевизор и нямам много познания и познати които за разбират от телевизори.
    Телевизора трябва да е 40-42" до 1500лв. USB за гледане на филми.

От много ровене в нета се спрях на 2 модела:
    - LCD - Сони 500/508(незнам каква е разликата)
    - плазма - панасоник Г20

Но немога да реша LCD ili плазма да взема.Стаята е средно осветена но без пряка слънчева светлина.телевизора ще е на стойка на стената на нивото на очите при седнало положение. Ще се гледа телевизия от близоо и филми през USB-то.

Какво ще ме посъветвате?

10. Тук е от
    Mar 2011

Здравей, от какво разтояне ще се гледа? Ако ибереш LCD според мен това за теб ще е най добрия избор до тази сума

http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-40c650

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

khbyy, и двата телевизора са с много орязани мултимедийни възможности през USB. Иначе са много добри модели и двата.
    Ако си решиш въпроса с пускането на филмите по друг начин и решиш да наблегнеш на филмите, то по-добре вземи плазмата - 2 инча повече и по-добър за филми.

12. Тук е от
    Mar 2011

Добре.Да речем че ще гледам филми чрез HDMI кабел а не през USB-тo. Ше се гледа от 3-3,5метра. Толкова много ли отразяват плазмите?

Притеснявам се ако избера панасоника да не се окаже че отразява яко и неможе да се гледа.Другото което ме притеснява е въпросното прегряване.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не знам за какво прегряване говориш.
    Проблема със светлината е по-скоро, че тогава плазмата не е толкова ярка и контрастна като образ. Ще трябва да дърпаш някакви пердета през деня.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ajt
    hristoslav2 и аз така предположих. Иначе LG-то ми хареса много на презентацията. Какво мислиш за Филипса?
    Моят съвет е да стоиш далеч от 3-та серия на Philips. Телевизора е със старо шаси,което има проблеми.

Цитат Първоначално публикувано от juanio
    PHILIPS 32PFL6605H molja info ,podhodjasht li e tozi tv za gledane na sportni sabitija futbol
    Да-става. Съветвам те да пишеш на кирилица ,ако искаш да продължим с обсъждането...

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, ще купувам 32 инчов LCD за стари хора (пенсионери) и се колебая между Самсунг 32C450, LG 32LD420, 32LD320 и Toshiba 32LV733, като клоня най много към Самсунга. Според вас това правилният избор ли е? Ще се гледа само Близу на аналогова и/или цифрова. Цената трябва да е до 600лв.
    Благодаря.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от garyhobson
    Здравейте, ще купувам 32 инчов LCD за стари хора (пенсионери) и се колебая между Самсунг 32C450, LG 32LD420, 32LD320 и Toshiba 32LV733, като клоня най много към Самсунга. Според вас това правилният избор ли е? Ще се гледа само Близу на аналогова и/или цифрова. Цената трябва да е до 600лв.
    Благодаря.
    LCD - то не е подходящо за стари хора. Ще ги заболят очите на 5-тата минута.
    PANASONIC TX-P37X20E
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-P37X20E

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    LCD - то не е подходящо за стари хора. Ще ги заболят очите на 5-тата минута.
    PANASONIC TX-P37X20E
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-P37X20E
    Плазма няма да е в никакъв случай, няма да изпадаме в подробности защо. И цената която си ми дал надвишава с 50% лимита

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 62 от 91 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1469
    Последно: 12-11-11, 20:01
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе