Първоначално публикувано от
cynic Здравейте, наскоро се ожених та посъбрахме някой лев от сватбата и молбата ми е ако не е много нахално че ви изреждам толкова модели,някой от вас експертите да ги подреди по качество на матрицата и съответно на картината. Ако не ме убедите че 1-2 или най-много 3 си заслужават парите,няма да намеря мир със себи си и пак ще се чудя кой да е
Парите са до 2000-2300.В списъка има и по 2500, та ако наистина си заслужават ще ги дам .Не се вълнувам от екстри и вградени плейъри.Ще гледам Хд рипове 1080п, цифрова СД и най-вероятно ще взема ресийвър+колони за които също имам въпроси какви да са, но не са за тук. До колкото видях почти всичките са над 100хц и са с ЛЕД подсветка,a 3D-то не ме блазни.Назад в темата прочетох че точно тази ЛЕД не е чак такова предимство, но всички около мен бръмчат--ЛЕД та ЛЕД.Така че по ваша преценка.И не на последно място искам да e с матов панел,че стаята е доста осветена вечер и да го закача за стената и всичките ли имат такава възможност.Е стига съм се офлянквал те тава са: