ТВ-то на баща ми е ЛСД.
Изразих се неправилно относно контраста. Имах предвид яркост. Големият контраст на плазмите се дължи на много "черното" черно, доколкото съм запознат. Проблемът ми с плазмените телевизори е, че тези под 2000 лв. ми изглеждат много по-бледи от ЛСД-тата. Например разглеждах по-обстойно един Панасоник 42Х20Е, както и 42S20Е на ХД сигнал. Еми и двата са супер, хубави линии, няма замазвания, лоши светлосенки, цветовете са много реални, обаче са ми бледи... тъмни някак си, въпреки, че си поиграх с настройките на картината, вдигнах яркостта, включих Динамичен режим на гледане и пак картината ми се вижда доста по-бледа от ЛСД-тата. Освен това на светли сцени забелязвам трептене на картината, което малко ме дразни. Все пак разстоянието при мен е по-малко от три метра, а щом ми трепти 42-инчов, предполагам, че на по-голям телевизор трептенията ще се забелязват още по-лесно.
Освен това намерих само три модела плазмени телевизори 46 инча в моя ценови диапазон - PANASONIC TH-46PY85P 1500 лв., PANASONIC TX-P46U20E 1500 лв. и PANASONIC TH-46PY8P 1300 лв.