Страница 66 от 91 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 1361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори 2011 - част 1/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Цитат Първоначално публикувано от miroleskov
    здравейте,
    засилил съм се да купувам това http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46c750
    та се чудех дали си заслужава 600-700 лева отгоре или и С530 който е 1250лв. е добро решение
    Ако държиш на 3D -то ..то 750 е твоят модел.
    Ако ли не - може да минеш и по евтино без да правиш компромис със картината.
    SAMSUNG LE-46C630
    SAMSUNG LE-46C650

Цитат Първоначално публикувано от PeaceMaker
    Здравейте преди дни си взех PANASONIC TX-L32E30E като има възможност за безжична връзка. Въпроса ми е като си взема безжичен адаптер напълно ли ще мога да си ползвам съдържанието на компютъра и какви възможности за работа в интернет ще имам с него. Също така какъв безжичен адаптер е добре да се вземе на панасоник който е много по скъп или друг който става за всички марки и струва 70 лв ?
    Да - може да ползваш съдържанието на компютъра си. За целта ще трябва и да си инсталираш DLNA сървър.
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,46043.0.html

Чети и тук
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg438420

Цитат Първоначално публикувано от tihogr
    Преди ми препоръчахте тези модели на Панасоник и само искам да попитам как се държат в светла стая?
    Плазмените телевизори губят част от контраста си при гледане в светло помещение-тоест черното изглежда сиво и картината не е толкова контрастна. Но при гледане в тъмно помещение -нещата си идват на мястото.
    От двата за препоръчване е този
    PANASONIC TX-P42S20E
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p42s20e

Цитат Първоначално публикувано от liolioto
    Привет на всички! Някой запознат ли е какви са разликите при следните два модела плазмени ТВ-та на Панасоник: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...NIC-TX-P42G30E - този е новия модел 2011-та и http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...NIC-TX-P42G20E - това е стария модел 2010-та.На пръв поглед няма никакви разлики,но едва ли е така. Другото,за което се сещам на прима виста е,че от новия модел няма как да има остатъчни бройки,които са работили като демонстрационни. Поздрави!
    Ето ти сравение на двата модела PANASONIC-TX-P42G30E и PANASONIC-TX-P42G20E
    http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/2...20&p=TX-P42G30

2.  

3. Тук е от
    Mar 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Цитат Първоначално публикувано от miroleskov
    здравейте,
    засилил съм се да купувам това http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46c750
    та се чудех дали си заслужава 600-700 лева отгоре или и С530 който е 1250лв. е добро решение
    f
    Да,заслужава си,на 25.03.купих такъв-разкошен е,на цифрова "близу"съм с HD приемник.Перфектна картина.Купувай !

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от lili66
    Да,заслужава си,на 25.03.купих такъв-разкошен е,на цифрова "близу"съм с HD приемник.Перфектна картина.Купувай !
    А защо не си ползваш вградения цифров тунер като си вземеш САМодул от близу ?

5. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте,
    днес се регистрирах във форума за да ми помогнете в моят избор.
    Колебая се между KDL-40ЕX520 и KDL-40ЕX720
    Гледам какво имат и какво нямат:
    Първия има EDGE LED подсветка, а втория DINAMIC EDGE LED
    мисля, че първия е на 100 HZ, a втория е на 200 HZ

Ще го ползвам предимно за филми, музика и новини Нямам нужда от 3D!

Ясно ми е че втория е по-скъп, но въпроса е дали си струва.
    Благодаря.

6. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Някой има ли наблюдения над SAMSUNG PS-50C490,искам да го купувам,ама не знам дали си заслужава,ще гледам и 3D на него.Благодаря!
    http://www.technomarket.bg/products/...sung-ps-50c490

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010

благодаря на всички за съветите помогнахте ми следях коментарите ви докато обикалях маркетите и накрая купих C750 нямаше как да го побера в колата и ще се наложи да го включа в къщи чак в понеделник нямам търпение вече:-))

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

ЧЕСТИТО !
    Тия от магазина са за пребиване, три дни да те карат да чакаш , да ти убият мерака ?!?!

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010

благодаря,
    еми ще чакам какво да се прави сега трябва да се местя в други теми от форума да чета за DLNA и настройки на самсунг ще се видим там:-)

11. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    А защо не си ползваш вградения цифров тунер като си вземеш САМодул от близу ?
    nkd,
    от близу ми казаха,че CAМодул няма да подобри картината,просто с него отпада едното дистанционно,или дори и да има някаква промяна,ще е несъществена,невидима.
    Телевизорът и без това си давал достатъчно добре, но понеже аз съм на мнение,че може и още по-добре настоях да донесат 1 модул да пробваме и при подобрение да го закупя.Отказаха ми категорично,трябвало първо да мина през касата да го платя и тогава да дойдат да го сложат. Така се стигна до компромисно решение - HD приемника.
    Ти какво мислиш по въпроса?

12. Тук е от
    Apr 2011

NKD THANKS
    Вчера ходих да разглеждам SAMSUNG -и.
    Беше прав за LE-37, екрана му е огледален.
    LE-40С630 ми хареса много повече. Та сега "заради ТЕБЕ" ще трябва да си сменям секцията
    Матрицата му е SQ03 - ако това е добре.
    БЛАГОДАРЯ ТИ!

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Vyso
    NKD THANKS
    Вчера ходих да разглеждам SAMSUNG -и.
    Беше прав за LE-37, екрана му е огледален.
    LE-40С630 ми хареса много повече. Та сега "заради ТЕБЕ" ще трябва да си сменям секцията
    Матрицата му е SQ03 - ако това е добре.
    БЛАГОДАРЯ ТИ!
    Да тази матрица е на Самсунг , почвай да местиш мебелите и взимай С630
    ПП. Внимавай и от кашона да ти извадят с такава матрица !

lili66,
    Ако се ползва HDMI връзка разликата ще е трудно доловима , но ако е СКАРТ нещата се влошават очевидно . Все пак остават двете дистанциони. Взеха ли ти пари за HD сет топ бокс , преди искаха около 50лв. ?

14.  

15. Тук е от
    Apr 2011

NKD,
    Аз още вчера го взех.
    Сега се чудя как да го гледам, щото стария ми беше кинескоп 21".
    ОБАЧЕ наистина ще трябва да сменям секцията.
    Сега минават някакви хоризонтални линии, но предполагам че е от кабеларката.
    Благодаря ти за съвета, който таде на "ЕДИН НЕ-РАЗ-БИ-РАЩ".

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

О Честито тогава ! . Разбира се шока от 21" действително е голям , но бързо се свиква , ако го ще го гледаш над 2,5м.

17. Тук е от
    Nov 2010

Привет на всички в този изключително полезен форум!
    Преди четири месеца ми помогнахте да си избера телевизор и тогава се спрях на Панасоник TX32S20E. Прехода беше от 21" CRT и не ви послушах, когато ми казвахте да си взема по-голям (разстояние 2,8 - 3 метра), иначе телевизора си е супер. Събрах системата за домашно кино - комплект JAMO-та, субуфер Елтакс Атом 8.1, ресийвър Онкио 578, ДИВА Медиа плеър и........... три месеца по-късно искам ПО-ГОЛЯМ телевизор! Хубавото е, че има къде да преместя 32-ката.
    След доста четене и разглеждане в Техномаркет и Технополис съм се насочил към Samsung 46C530. Ясно ми е, че не е най-доброто на пазара, но на тази цена в момента - 1250 лв. ми се струва отлично попадение.
    Имам интерес и към Toshiba 46XV733G (1400 лв.) и може да се каже, че го виждам като единствен конкурент на Самсунга в този ценови диапазон. Не мисля, че 100-те херца са кой знае какво предимство, защото преди два месеца взех за баща ми Панасоник TX42U20E (страшна оферта между другото за 1000 лв.), който няма 100 херца и като сравнявах картината му с тази на моята 32-ка не намирам разлика или нещо, което да ме дразни.
    Та... МОЛЯ да ми помогнете и сега, като ми дадете мнението си за Samsung 46C530 (1250 лв.) и Toshiba 46XV733G (1400 лв.). Отворен съм и за други предложения, ако съм пропуснал нещо стойностно в този ценови диапазон. Все пак да спомена, че не ме интересуват никакви екстри от рода на плеър, интернет, WIFI и т.н. Единственото важно нещо е максимално хубавата картина - гледам основно цифрова телевизия 70%, ХД филми 20% и ПС3 10%.
    ПС: Разглеждах и плазмите в този ценови диапазон, но все още не мога да преглътна голамата за мен разлика в контраста с ЛСД. Знам, че вкъщи, където не е осветено колкото в магазина, плазмата въобще няма да ми изглежда толкова бледо, но... трудно ми е да се пречупя, да дам 1300 лв. и да се надявам ПОСЛЕ у дома да ми хареса.
    Поздрави и предварително благодаря за мненията.

18. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от p.petrov_dr
    ПС: Разглеждах и плазмите в този ценови диапазон, но все още не мога да преглътна голамата за мен разлика в контраста с ЛСД. Знам, че вкъщи, където не е осветено колкото в магазина, плазмата въобще няма да ми изглежда толкова бледо, но... трудно ми е да се пречупя, да дам 1300 лв. и да се надявам ПОСЛЕ у дома да ми хареса.
    Поздрави и предварително благодаря за мненията.
    Сигурно преди покупката на 1вия ТВ пак не си могъл да се пречупиш за по-голям от 32 ка ,а сега съжеляваш ,че не си послушал съветите.
    Както виждаш от подписите на Лазарус и Христослав и двамата са с плазми.Сам си направи заключението.
    А и като гледам ТВ то на баща ти е плазма - може да прецениш как се представят в реални условия.

ПС.Плазмата има доста по-голям контраст от ЛСД то.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 66 от 91 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1469
    Последно: 12-11-11, 20:01
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе