Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 82

Избор на телевизор - 32"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Избор на телевизор - 32"

И защо точно този Самсунг? При подобна логика трябва веднага да отивам да си купя ТВ LED LCD Hitachi 32H8L02 DVB-T/C MPEG4
    http://led.tv.zora.bg/catalog/produc...dvb_t_c_mpeg4/ Защото e LED и плеърът е дори още по-добър. Какво от това, че е производство на Vestel... Хитачи все си е Хитачи!

2.  

3. Member Аватара на d_imige
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Неустановено

По отношение на картината (от прочетеното из форума до момента) ми се струва,че ще останем доволни от Панасоника.Интерсува ме още кои допълнителни ''екстри'' повишават качеството на картината за да изберем точният модел?

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от TNN
    Защото e LED и плеърът е дори още по-добър. Какво от това, че е производство на Vestel... Хитачи все си е Хитачи!
    Пред тая логика ,аз съм безсилен ...

5. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Уморих се да чета из форуми. Според мен е още доста рано корейски марки да се предпочитат пред японски. Лично аз отново ще избирам два броя 32 инчови тв измежду японските марки. И без да бързам - до Коледа има още много време. Тогава ще са техните топпромоции!

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ние колко пъти ви повтаряме ,че не се избира между марки ,а модели тв .Препоръчахме ви няколко модела ,които са може би най-добрите до определена сума -отивате в магазина и сравнявате м/у тях ,който ви допада най-много го взимате.Има откровено дървени модели ,маскирани като "най" и "по" /LED 14/17/20 млрд цвята и т.н./ ,но вие си знаете ....

7. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

В очакване съм за посочите нещо още по-добро от LED LCD Hitachi 32H8L02.Не бързам заради забавяния с основен ремонт в жилище. А за мен марката е символ за качество...Панасоник, Сони, Хитачи - нормално е другите изобщо да не ме интересуват.Аз съм техен многогодишен ползвател. Дано някога корейските марки достигнат японското ниво!

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не знам за какво ниво говориш -при LCD в момента нивото го определят корейците /но това е без значение -важен е модела тв/ и всъщност в Европа няма нито корейци ,нито японци -всичко е made in Europe -от Испания до Турция./ а вътре made in China /. За мен ако не ти трябват 100/200хц 32D550 е без конкуренция при тази цена - отлична картина и богато оборудване /без 100хц/ ,а при 32" не ти трябва нищо повече.

10. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Щом е така, значи трябва най-изгодното да се търси. После човек да не се дразни, че е платил много. ТВ LCD Finlux 32FLHY930PU DVB-T/C MPEG4 също е с по-добър вграден плеър от този на Самсунга http://lcd.tv.zora.bg/catalog/produc...mpeg4_fullpix/

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Силно се съмнявам, че това Хитачи в Зора има нещо общо с марката освен самата нея, явно е някакъв дериват на Vestel , а тази PVR функция я имат и шаситата на DSM , които се водят китайски. Това не означава , че телевизорите са лоши , скоро сравнявах 55" LED Finlux /Vestel и имаше забележително добра картина на SD .За плеъра във Finlux не виждам да поддържа DTS звук , което означава , че този в Самсунг все пак е по-пълен.

12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от TNN
    А за мен марката е символ за качество...
    Finlux ли е марката синоним на качество - не мисля!
    Аз мога да споделя (моето мнение) , че за телевизор уважавам най-много Samsung към този момент!
    Времената се менят а и помня когато JVC беше на върха при телевизорите...а сега къде да...

13. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

ТВ LCD Panasonic TX-L32C3E примерно с NEO DVD-R45USB не е ли също за предпочитане?
    Само за 550 лева http://lcd.tv.zora.bg/catalog/produc...nic_tx_l32c3e/ http://www.technomarket.bg/products/...neo-dvd-r45usb

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Finlux ли е марката синоним на качество - не мисля!
    Аз мога да споделя (моето мнение) , че за телевизор уважавам най-много Samsung към този момент!
    Времената се менят а и помня когато JVC беше на върха при телевизорите...а сега къде да...
    Finlux си е търговска марка и като гледам ползва не само шасита на Vestel , впрочем и други като Тошиба имат някакви модели явно на чужди шасита. Така че има и много добри като картина Finlux модели(тези на базата на Vestel с процесора FullPix) има и някои не толкова.
    Няма много отзиви и марките на този производител(Vestel) се пренебрегват като цяло без някакви технически аргументи или информация за повече дефекти.

16. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

TNN виж тази тема за NEО-то:
    https://forum.setcombg.com/index.php?topic=40619.0
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318229612[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Finlux си е търговска марка и като гледам ползва не само шасита на Vestel , впрочем и други като Тошиба имат някакви модели явно на чужди шасита. Така че има и много добри като картина Finlux модели(тези на базата на Vestel с процесора FullPix) има и някои не толкова.
    Няма много отзиви и марките на този производител(Vestel) се пренебрегват като цяло без някакви технически аргументи или информация за повече дефекти.
    Аз съм предубеден за турската електроника и качество на изработка...Бягам далеч от нея...

17. Member
    Тук е от
    Dec 2010

И кво-накефих се, че си взех 42 ТВ за 1000 лв преди 20 дни ( Филипс) а вече има по 42 ТВ по 800 лв ( LG), тцтцтцт

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Каквато и електроника да си купиш ,си "прецакан" още като излезеш от магазина -радвай се на тв и не обръщай внимание.
    Относно 32" -предложих ви може би най-добрия 50хц модел в момента ,а вие се чудите за турско/китайски произведения !?!? Всеки си решава сам ,но първо ги огледайте по-подробно и ги "разцъкайте" в магазина ,да няма после ,ама защо не става това ,защо му е бавно менюто ,защо това ,защо онова. Успех!
    П.С. Силно НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ купуването на 32" модел за основен ТВ -за мен минимума е 40" за нормалните ,стандарти стаи в БГ жилищата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на телевизор 40" или 42" - бюджет 750лв.
    От tesiv във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 02-10-14, 00:13
  2. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  3. Последни съвети за избор на телевизор 40"-46"
    От PooLoVe във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 02-10-10, 20:42
  4. Отговори: 8
    Последно: 29-01-08, 13:41
  5. Избор на телевизор с "намален обем"???
    От yasoo във форум Телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 04-11-07, 12:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе