Страница 81 от 98 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,201 до 1,215 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от biserp
    Като прочетох доста мнения тук реших да е плазма на Самсунг или Панасоник.Какво бихте ме посъветвали и ако някой има опит да го сподели.При всички ревюта дето изчетох като че ли тези изисквания се покриват от Samsung D6900 и Panasonic GT и VT модели.
    Нямаш друг избор за телевизор освен тези изброените. Добри са и влизат в бюджета ти.
    Аз лично бих ти препоръчал проектор с екран защото дори и тези 60 инча ще ти малеят от 5м. За същите пари можеш да вземеш 100-120 екран с хубав проектор. Недостатъка е гледането през деня /освен ако не инвестираш с плътни щори/ и вписването на екрана и проектора в интериора. Кефа обаче е несравним.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2011

Благодаря за бързия отговор,но проектор не влиза в опциите ми за избор.По скоро ме интересува кое е по добро като съотношение качество-цена-опции.Защото се твърди,че плеъра на Самсунга бил най добрия,има повеше приложения в Смарт хъб,PVP,най добра 2Д в 3Д конверсия.За Панасоника-че имал по добро черно,по здрав и подобни.Ясно е,че изборит е стеснен,но 7Д и 8Д серии на самсунг са доста по скъпи,без кой знае какви опции в повече,за цената на панасоника от този клас нямам идея.Но пък и май имат само 55 инчови модели от тази година.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317983326[/time]_________________________________________________

А петте метра са нещо относително.Сега си гледкам един Crown,47 инча и не е толкова зле,пък и винаги мога да си тропосам фотьойла пред тв-то на каквато си дистанция искам. Нямам жена да ми виси на главата. Пък и в спалнята си имам 47 инчов ЛСД,ако някой от гостите ми иска-да си го гледа там.

4. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от vladovn
    Здравейте купих си 40D6000 и от два дена не мога да се справя с настр. доста ме дразни и мисля, че сгреших с избора. Вчера ходих да гледам 46le70 и за две мин. му си направих по хубави цветове, затова скоро май пак ще сменям екрана.
    За моя 40D6000 аз сложих тези настройки и съм доволен- http://www.facebook.com/media/set/?s...10909255620125

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от biserp
    Благодаря за бързия отговор,но проектор не влиза в опциите ми за избор.По скоро ме интересува кое е по добро като съотношение качество-цена-опции.Защото се твърди,че плеъра на Самсунга бил най добрия,има повеше приложения в Смарт хъб,PVP,най добра 2Д в 3Д конверсия.За Панасоника-че имал по добро черно,по здрав и подобни.Ясно е,че изборит е стеснен,но 7Д и 8Д серии на самсунг са доста по скъпи,без кой знае какви опции в повече,за цената на панасоника от този клас нямам идея.Но пък и май имат само 55 инчови модели от тази година.
    За цената си Samsung 59D6900 няма конкурент. Вярно, че по отношение на картината Панасоника е по-добър, но за тази цена се взима 55 инча модел /даже малко отгоре/.
    Допълнителните екстри не ги коментирам защото 3д конверсия онлайн приложения, браузери ми се струват напълно излишни за един телевизор, а за плеър винаги бих разчитал на външен такъв.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vladovn
    Здравейте купих си 40D6000 и от два дена не мога да се справя с настр. доста ме дразни и мисля, че сгреших с избора. Вчера ходих да гледам 46le70 и за две мин. му си направих по хубави цветове, затова скоро май пак ще сменям екрана.
    Щом е така имаш 3 дена след покупката, да го върнеш и да го замениш с друг модел на същата цена или по-скъп с доплащане.

Цитат Първоначално публикувано от bgruev
    Здравейте,имам следните параметри и примерни TV-та:
    1.Свела стая
    2.Гледане на Bulsatcom,футбол и филми през лаптоп
    3.40-42 ''
    4.100Hz
    5.Малко дете/на 2 г/
    6.Да става за гледане под ъгъл
    7.Модерен дизайн
    8.И не на последно място-Да не е мостра
    а ето и следните модели:
    -Sony KDL-EX720BAEP
    -Samsung LE-40C750
    -SAMSUNG UE-40D5800
    -LG42LK530
    Моля за вашите компетентни мнения и предложения!Предварително Благодаря!Много съм се нахъсъл,че ми писна от 29"CRT LG
    Вземи един от тези двата
    Sony KDL-EX720
    SAMSUNG UE-40D5800

7. Тук е от
    Sep 2011

lazarus,благодаря за съвета и отзивчивостта.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,имам нужда от малко съдействие.Предстои купуване на телевизор.
    1.Предимно за гледане на телевизия- Булсатком
    2.Разстоянието е около 3.5 метра засега мисля да е 37' или 40',в момента гледам 21'
    3.Стаята е светла,но е със щори така че не е основния проблем.
    4.Иска ми се да има usb с възможност за гледане на филми.
    5.Ако може да е 100Hz,но не е решаващо.
    6.Цена до 900 максимум 1000
    Като цяло 99% от времето ще се ползва за гледане на ТВ,няма да се играят игри и няма да се ползват други приложения.Харесали сме няколко

PHILIPS 42PFL3606H
    TOSHIBA 40BV700G
    TOSHIBA 42XV635DG
    TOSHIBA 40LV833G
    PHILIPS 42PFL3605H
    TOSHIBA 40XV733G
    Но проблема е че някак не мога да разбера предимно за usb-то кой би могъл да чете филми

10. Тук е от
    Apr 2010

Посочените от теб модели са на 99% мострени бройки.Ако евентуално откриеш някоя неразпечатена бройка на последния посочен от теб телевизор- вземай смело.Струва си, а картината ще те впечатли...

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

gtto

PHILIPS 42PFL3606H - модел 2011 г
    TOSHIBA 40LV833G - модел 2011 г
    PHILIPS 42PFL3605H - модел 2010 г - мостра
    TOSHIBA 40XV733G - модел 2010 г - мостра
    TOSHIBA 40BV700G - модел 2010 г - мостра
    TOSHIBA 42XV635DG - модел 2009 г - мостра
    Основно плейват снимки и музика. За тази цел трябва да си увеличиш бюджета с още 100-170 лв
    http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-40d550
    http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-40c630 - мостра 2010г

От тазгодишните модели -тези влизат в бюджета ти
    http://www.technomarket.bg/products/...onic-tx-l42u3e
    http://www.technomarket.bg/products/...dl-40bx420baep

12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Привет на всички и аз ще Ви попитам да ме насочите какво Тв да си избера за спалнята.
    Мисля да е окачен на стената на разстояние за гледане 3-3,2м. Предимно вечер ще се гледа и то SD сигнал на МСАТ цифрова със собствения кабелен тунер на ТВ-то (Имам опит с лош привкус с едно LG модел 2009г. което има проблеми с МСАТ , губи честоти и не ги подрежда коректно). Във всекидневната съм разположил 46B650 (кабелния му тунер се държи перфектно с тв сигнала от МСАТ) и ХД плеър.
    Като изисквания за новото ТВ е да се справя добре със SD сигнал, добро черно и ако може да поддържа DLNA или поне USB плеър да просвирва mkv и mts (AVCHD Video) видео файлове и субтитрите да си излизат коректно на кирилица. Бюджет да речем 800лв. или ако си заслужава мога да се поотпусна и до 1000лв.
    Благодаря Ви!

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    За цената си Samsung 59D6900 няма конкурент. Вярно, че по отношение на картината Панасоника е по-добър...
    Недей така, това, че картината (тя тая картина е разтегливо понятие) на Panasonic-а била по-добра е малко заблуждаващо. Виж, за по-доброто черно спор няма. Както и да е, май тази и миналата година продуктите и от двете марки не са кой знае какво. Тъй че, biserp, ако не си чак толкова на зор (гледам - пишеш, че парички не липсват) що не почакаш още малко и да видиш какво ще да предложат новите модели, в следващата година. Току-виж и създали вече някой шедьовър (е, поне нещо, което да може да се нарече читав отвсякъде телевизор, без да се налага да се оправят бъгове, да се чакат ъпдейти и т.н.). А, още нещо - по-добре не прави компромис с размера, писано е неведнъж. Успех!

14.  

15. Тук е от
    Sep 2011

kirreto,благодаря ти,но на този принцип следващата година може и да чакам моделите от по следващата... А и сега бих желал да си купя.Ако има миналогодишен модел който е по добър от тези,за които говорим съм готов да обмисля вариант.А какво разбираш под компромис с размера? Просто в къщи мебелите са ми правени по поръчка и мястото,където сега ми е 47 инчовия позволява да вкарам максимум 61 инчов,ама такива няма.Пък искам да е максимално голям,като ще е гарга-рошава да е.Като цяло съм домошар ,но не съм домосед и бих желал когато се прибера в къщи да си го пусна,да гледам филм,спорт или нещо подобно с кеф и бърбън в ръка.Ако има и някой линк към сайтове с 3Д съдържание на филми пусни ми го,ако може с бг субтитри,че на тези мисии ми писна да говоря и слушам английски!

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

За изчакването - ти си знаеш. Не бих казал, че миналогодишните модели са по-добри от сегашните. Размера го вземи максимално допустимия по големина, но и аз не съм за проектор. Не се интересувам от 3D и не мога да ти препоръчам сайтове.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

kirreto, новите модели ще се появят след поне половин година - напролет. Не знам кой /не/разумен човек би чакал толкова даси начеше крастата за 1% /примерно/ по-добър телевизор.
    Освен черното на Панасоника /което и при Самсунг не е лошо/, нека не забряваме ТНХ режима. С него от раз получаваш почти перфектен образ, докато при Самсунг е нужна калибрация, която едва ли някой собственик ще направи и реално не се възползва от максимума му.
    Иначе както виждаш и аз му препоръчвам Самсунг 59" заради по-големия размер и по-ниската цена.
    65-инчовия Панасоник е два пъти по-скъп.

18. Тук е от
    Sep 2011

Благодаря и на двамата за съветите и инфото.Аз също се ориентирах към самсунга,още повече,че в някои американски ревюта прочетох супер отзиви за тях.Да,нужна е калибарция след стотина часа работа,но ако искам да имам качеството ще си я направя или ще помоля специалист за това.Макар и да мисля,че и без калибрация образът ще е приличен.Иначе след калибрацията американците дават образ съпоставим с този на панасоника.Още веднъж балгодаря и приятен уикенд!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 81 от 98 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе