Страница 83 от 98 ПърваПърва ... 3373818283848593 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,231 до 1,245 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Още едно ,може би тъпо въпросче..За Самсунг и Панасоник разбрах.По принцип съм се насочил към Самсунг 50д 6900.Но какво ви е мнението за новите LG 3D..Има 60 инчови модели за същата цена-между 4000 и 5000лв.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318184504[/time]_________________________________________________

Lapsus.Samsung PS 59D 6900

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Техните плазми все още изостават доста от тези на Самсунг и Панасоник.

4. Тук е от
    Sep 2011

Благодаря,Lazarus18.Хубав ден и да Ви е топло,че в Афганистан също захладня! А в България вече и сняг има!

5. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте!Току що прочетох цялата тема.Бях се зарекъл преди да я прочета,да не задавам въпроси.Е вече спокойно мога да питам Значи телевизора ще се гледа от 2 м разстояние.Стаята е нито светла,нито тъмна.Ще се гледа главно Булсатком и от време на време филми.Като цяло май повече ме привличат плазмите с техните по-реални и топли цветове.Честно казано като отида в техномаркет,не мога да направя коренна разлика между различните LCD и плазми.Мисълта ми е,че нямам много набито око.Бюджета постоянно варира от 600 до 1000 и повече лева.Искам да кажа,че нямам представа какво да купя,веднъж се хвърлям на скъпа плазма на Panasonic,а на следващия ден съм на Panasonic 42U2E.Другият проблем е,че аз съм от Севлиево и в тукашния Техномаркет,и в Габрово и Търново,никъде няма аналогов сигнал.С две думи трябва да ми кажете какъв телевизор да си купя и директно да ходя до София и да намеря запечатана бройка.Поздрави!

6. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Колега, с какво ще пускаш филмите? С USB памет/твърд диск направо от телевизора или външно устройство?
    Ето няколко модела, които лично аз бих предпочел като съотношение цена/качество и размер на картината:
    http://www.technomarket.bg/products/09107599/lg-42lk450
    http://www.technomarket.bg/products/...dl-40bx420baep
    http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-40c650 (силно ме съмнява да има неразпечатан)

7. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте!
    Искам да купя телевизор и клоня към Лед технологията в ценови клас до 1400лв.
    Спрял съм се на PANASONIC TX-L42E30E с цена от 1249лв. в Техномаркета.
    Търсих повече сравнения и мнения тук и на други места,но не намерих нищо по изчерпателно.
    Посочете ми предимствата и недостатъците на този модел,заслужава ли си парите за съответното качество и дали е по добре този модел без 3D или друг модел за същите пари с 3D и повече екстри.
    Загледах се и по моделите на SAMSUNG UE-40D6500/6510 на цена от 1899лв. в Техномаркета,но цената си е малко височка за мен и не съм сигурен дали си заслужава.
    Ще се гледа в хол 20кв/м. от разстояние около 2.5-3.0 метра,средна осветеност на стаята.
    Моля пишете относно тези модели и дайте насоки като цяло кой е най добрия Лед ТВ на цена до 1400лв.
    Задължителни екстри са запис на предаване върху хард диск,да може да чете всичко от флашка,да има добър панел и контрол на картината.
    Помагайте

8.  

9. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте бях се насочил към Samsung UE-40d5800-за 1400лв.,но сега попаднах на този: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-40D5003
    и при положение,че не ми трябва интернет , скайп ...Бива ли го?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    При Панасоник течнокристалните открай време слайдъра за CONTRAST всъщност управлява подсветката.
    Докажи го де защото според наблюденията ми позицията на контраст в менюто - управлява домейните в матрицата. Вземи си една лупа с 40-50 кратно увеличение и ще го видиш сам.

Цитат Първоначално публикувано от andio
    Здравейте,

Поздравления и благодарности за добрия форум и всеотдайните участници в него.
    След известно четене и информиране в общи линии съм готов да поставя и своя въпрос.
    Търся телевизор приближаващ се максимално до следните изисквания:

1. Размер - 46-47 инча (ще се гледа от около 3,5 метра)
    2. Да е с матов панел (стаята е доста светла и има много и големи прозорци странично и срещу ТВ)
    3. Да има DLNA (имам network storage с DLNA, от който се надявам да мога да се възползвам)
    4. Цена - до 2000 лева (разбира се по-малко е добре дошло)

Предвид многото прозорци и въпреки наличието на сравнително плътни пердета, плазмата отпада като вариант (просто е много светло).
    Като цяло и вечер няма да се гледа при пълна тъмнина. Винаги има светната някоя слаба лампа макар и далечко от ТВ.
    Относно подсветката нямам претенции дали да е LED или CCFL, важното е колкото е възможно по-високото качество на изображението.
    Ще се гледа предимно ТВ (мегалан) и HD филми. Спорт рядко гледам, но пък наличието на 100Hz и MotionFlow (и подобни) не мисля, че ще навреди при положение, че може и да се изключи.
    На 3D не държа, особено ако има по-евтин вариант със същото качество и функции.
    Относно smart tv т.н. не е задължително - ако има ок, ако не ще го преживея.

Днес се разходих из разните Техно-та и резултатът е, че номинирах един единствен телевизоr - SONY EX720.
    Samsung нямаха нито един 46 инчов с матов панел. Имаше някакви LG-та 47, но нещо не ми допаднаха.
    Като цяло Сони-то ми хареса, въпреки че удря тавана на определения бюджет - на промоция с два чифта 3д очила е 1999лв и имаха запечатана бройка.
    Има ли според вас алтернатива за този бюджет и дали въпросното сони си заслужава парите.

Благодаря предварително!
    Привет andio
    Лесно се отказваш от плазма....Нямаш ли пердета или щори на тези прозорци ? Иначе - SONY 46EX720 е много добър избор.

Цитат Първоначално публикувано от ianii
    Здравейте.
    От доста време чета форума,научих доста неща от него.
    Предстои ми покупка на телевизор в следващите 1-2 месеца и от няколко дни ходя по-Техно магазините и разглеждам какво се предлага.Търси се тв.42” разтоянието от което ще се гледа е от 150см до около 3 метра.Тв. ще се купува на изплащане но впреки това нямя да е за повече от 1200лв.До тук сам набелязъл

-PANASONIC TX-L42E3E
    -PANASONIC TX-L42E30E
    -TOSHIBA 42RL833G
    -TOSHIBA 42SL863
    -LG 42LK530
    От тези каточе ли най ми хвaщат окото Panasonic E30 и Toshiba RL833
    Ще се гледа предимно Булсат и филми от медиа плеъра,така че,екстри като плеър скаип интернет не са ми нужни,оборудван и с приличен за мен ресървар YAMAHA 467.
    Моля за вашето мнение за това на което съм се спрял и очаквам още предложения.

P.S Холът в които ще се гледа тв. е тъмен през целият ден ,което ме кара да се замислям и за плазма,но доколкото разбирам качествените плазми са от PANASONIC G30 нагоре
    PANASONIC TX-L42E30E или TOSHIBA 42SL863. Избирай от двата на място в магазина.

Цитат Първоначално публикувано от bgruev
    Здравейте бях се насочил към Samsung UE-40d5800-за 1400лв.,но сега попаднах на този: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-40D5003
    и при положение,че не ми трябва интернет , скайп ...Бива ли го?
    d5800 е с корпуса на d6000

погледни и samsung-ue-40d5500
    http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40d5500

D5003 е орязана версия на D5000
    разлики
    UE-40D5000 UE-40D5003
    Smart Phone Remote support Да Не
    Wireless LAN Adapter Support Да Не
    Технология One Foot Connection Да Не
    ConnectShare™ (USB2.0) Movie JPEG/MP3
    Anynet+ (HDMI-CEC) Да Не
    HDMI 4 2
    Порт USB 2 1
    Компонентен 1 Не
    Цифров аудио изход (оптичен) 1 Не
    ПК вход (D-sub) 1 Не
    ПК аудио вход (мини жак) 1 Не
    Ethernet (LAN) 1 Не

Цитат Първоначално публикувано от alexstoilov
    Здравейте!Току що прочетох цялата тема. Бях се зарекъл преди да я прочета,да не задавам въпроси.Е вече спокойно мога да питам Значи телевизора ще се гледа от 2 м разстояние. Стаята е нито светла,нито тъмна.Ще се гледа главно Булсатком и от време на време филми. Като цяло май повече ме привличат плазмите с техните по-реални и топли цветове.Честно казано като отида в техномаркет,не мога да направя коренна разлика между различните LCD и плазми. Мисълта ми е,че нямам много набито око. Бюджета постоянно варира от 600 до 1000 и повече лева. Искам да кажа,че нямам представа какво да купя,веднъж се хвърлям на скъпа плазма на Panasonic,а на следващия ден съм на Panasonic 42U2E. Другият проблем е,че аз съм от Севлиево и в тукашния Техномаркет,и в Габрово и Търново,никъде няма аналогов сигнал. С две думи трябва да ми кажете какъв телевизор да си купя и директно да ходя до София и да намеря запечатана бройка. Поздрави!
    Привет alexstoilov
    Увеличи леко бюджета и получаваш идеалният вариант/ако трябва изчакай 1-2 месеца да му падне цената/.
    PANASONIC TX-P42S30E
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p42s30e

11. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте

Някой има ли впечатления за Samsung LE-40C550 закупен от Метро ? Прегледах доста мнения от форума, но не можах да намеря генерално заключение дали моедла е читав и дали сглобката, която се продава в Метро е добра и с добра матрица. Чудя се между този модел и LG 42LD420. Какво ще ме посъветвате

Благодаря предварително

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Niki Cvetkov
    Здравейте

Някой има ли впечатления за Samsung LE-40C550 закупен от Метро ? Прегледах доста мнения от форума, но не можах да намеря генерално заключение дали моедла е читав и дали сглобката, която се продава в Метро е добра и с добра матрица. Чудя се между този модел и LG 42LD420. Какво ще ме посъветвате

Благодаря предварително
    Samsung LE-40C550 Добър ...стар модел от 2010 година и вероятно е бил мостра в продължение на 3-4 месеца, а може и повече. За поставената матрицата трябва да погледнеш малкият стикер залепен отстрани/отзад на капака. Каквото има в Техномаркет това има и в Метро. Обикновено Техномаркет пробутват на Метро и Карфур, старите залежали бройки /или нови от най-ниският клас/ с цел да се отърват от тях. LG 42LD420 - същата работа...стар...мостра....
    Иначе от двата - бих се спрял на първият.

13. Тук е от
    Oct 2011

Много благодаря за информацията И аз така ги виждам нещата, ще се поразровя да разбера как да проверя колко часа е работил и май ще го отнасям

Впрочем съм отворен и за други предложения за телевиро около 40 инча на цена около 800 лв.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

Привет andio
    Лесно се отказваш от плазма....Нямаш ли пердета или щори на тези прозорци ? Иначе - SONY 46EX720 е много добър избор.
    Здравей hristoslav2,

Принципно вариант за щори винаги има, но скоро обзавеждахме и не ми се занимава наново.
    Имаме тънки и малко по-плътни пердета, но прозорците са огромни, тип "френски" (такива до пода) и са на две от стените, едните с дължина около 3 метра, другите към 4 и отделно от към кухнята има още прозорци. Изложението също е такова, че цял следобяд и вечер (особено лятно време) докато не залезе слънцето не спира да свети точно към стената където е ТВ.
    Иначе избора вече го напрвих и вчера се обзаведохме с въпросното Сони.
    Първите впечатления са ми доста позитивни, като се изключи проблемът, който имам с връзката към локалната ми мрежа.
    Ако някой иска да помогне в Сони подфорума съм писал по-подробно в какво се състои.

Поздрави

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от andio
    Здравей hristoslav2,

Принципно вариант за щори винаги има, но скоро обзавеждахме и не ми се занимава наново.
    Имаме тънки и малко по-плътни пердета, но прозорците са огромни, тип "френски" (такива до пода) и са на две от стените, едните с дължина около 3 метра, другите към 4 и отделно от към кухнята има още прозорци. Изложението също е такова, че цял следобяд и вечер (особено лятно време) докато не залезе слънцето не спира да свети точно към стената където е ТВ.
    Иначе избора вече го напрвих и вчера се обзаведохме с въпросното Сони.
    Първите впечатления са ми доста позитивни, като се изключи проблемът, който имам с връзката към локалната ми мрежа.
    Ако някой иска да помогне в Сони подфорума съм писал по-подробно в какво се състои.

Поздрави
    Честито и със здраве да си го гледаш

17. Тук е от
    Mar 2009

hristoslav2 благодаря за съвета.Няма проблем да изчакам още малко да падне цената на Панасоника,въпроса е дали след месец-два все още ще има неразпечатвани бройки...

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от alexstoilov
    hristoslav2 благодаря за съвета.Няма проблем да изчакам още малко да падне цената на Панасоника,въпроса е дали след месец-два все още ще има неразпечатвани бройки...
    Мдааа...и това го има. Нещо напоследък техноверигите избягват да зареждат по-големи количества от даден модел и в 60% от запитванията се оказват мостри. Да се надяваме, че покрай коледа ще позаредят, иначе скоро ще гледаме празни рафтове...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 83 от 98 ПърваПърва ... 3373818283848593 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе