Страница 84 от 98 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Пусната като отделна тема...

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Мдааа...и това го има. Нещо напоследък техноверигите избягват да зареждат по-големи количества от даден модел и в 60% от запитванията се оказват мостри. Да се надяваме, че покрай коледа ще позаредят, иначе скоро ще гледаме празни рафтове...
    Нещата явно не вървят на добре , в София затвори поредния магазин Техномаркет този на пл. Славейков. Като гледам празните от към клиенти магазини май ще има още затваряния и това е нормално ,защото поне за София са прекалено много.

4. Тук е от
    Mar 2009

hristoslav2,Панасоника който ме посъветва да взема е с VIERA IMAGE VIEWER,това значи ли,че може да се гледат филми от флашка с бг субтитри.И пише.че може да се свързва клавиатура и wi fi,това значи ли,че мога да го ползвам да си проверявам пощата.Въпроса ми май не е за тази тема...

5. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте, чета ви , но колкото повече чета, толкова повече се обърквам.
    Искам да купя на мъжа ми за рождения му ден 32 инчов телевизор, който да си гледа в спалнята вечер (предимно кабелна телевизия и някой и друг филм от външен носител) и цената да е около 700 лв (може и малко повече ако наистина си струва). Предложете ми нещо от наличните в момента, че ми е спешно. Благодаря ви предварително.

6. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от Iva63
    Искам да купя на мъжа ми за рождения му ден 32 инчов телевизор, който да си гледа в спалнята вечер (предимно кабелна телевизия и някой и друг филм от външен носител) и цената да е около 700 лв (може и малко повече ако наистина си струва). Предложете ми нещо от наличните в момента, че ми е спешно. Благодаря ви предварително.
    Този е перфектен за мъжа ти.
    http://technomarket.bg/products/0910...-32pfl4606h-58
    Успех!

7. Member
    Тук е от
    Jun 2011

До 700 лева:
    http://technomarket.bg/products/0910...sung-le-32d550
    http://technomarket.bg/products/0911...sung-le-32d551 (като горния, но без прозрачно краче на поставката)
    http://technomarket.bg/products/0910...ny-kdl-32bx320

пп: Но този размер на екрана е твърде малък за такова разстояние! По-добре се огледай за малко по-голям.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2011

Извинявам се за спама. (Пуснал съм и една тема във форума и не знам как да я изтрия)

Здравейте,

Радвам се, че има място, където човек може да получи отговор на своите въпроси относно избора на телевизор, особено при наличието на такова разнообразие.
    Моят казус е следният:
    С приятелката ми ще се местим в ново жилище и решихме да си сменим стария 21-инчов телевизор. Обстановката, в която ще е разположен новият телевизор, е следната:
    - Разстояние за гледане - от 2 до 3 метра;
    - Холът има ролетни щори, т.е. може да се затъмни по всяко време на деня доста добре, а и двамата с нея предпочитаме по-тъмните обстановки;
    - Телевизорът ще се използва в този ред: за SD телевизия - обикновена телевизия и доста футбол (Megalan), за филми от компютър (с HDMI кабел - основно BR rip и DVD rip) и в крайна сметка за HD телевизия в обозримото бъдеще. Смятаме в един момент да си купим и сносен Blue Ray Player.

Смятам, че ще е най-добре да се изчака до Коледа и съответните ѝ намаления. Дотогова най-вероятно ще можем да отделим до 1300 лева. Ако решим да го вземем през ноември, бюджетът пада на около 900 лева. Насочили сме се най-вече към 40-инчови телевизори, но сме отворени за предложения. Не робуваме на марки и ще се радваме на всички предложения.

Благодаря предварително!

Поздрави,
    Владо

P.S. Май към плазма съм се насочил. Ето този модел ми хареса много:
    http://technomarket.bg/products/0907...nic-tx-p42g20e
    Малко е над бюджета, но мисля, че ще си струва. Ако някой може да предложи нещо сходно и приемливо за по-малко пари, ще бъде чудесно.
    Предполагам, че следващото не е много добър вариант, въпреки че е на промоция.
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ONIC-TX-P42C3E

10. Тук е от
    Oct 2007

ta4ko, botev4o благодаря ви! А колкото до размера , спряла съм се на този, защото няма място за по-голям.

11. Тук е от
    Oct 2011
    Живее в
    ВАРНА

Здравейте!Ще помоля хора,които са навътре с телевизорите или имат преки наблюдения върху даден модел,да ударят едно рамо!Търся си ТВ,което да ползвам и като монитор!Спрях се на следните модели:
    SONY KDL-32EX710AEP
    PHILIPS 32PFL6606H
    PHILIPS 32PFL5605H
    SHARP LC32LE220
    Кой според вас печели?Приемам и други предложения за около 900лв.Благодаря предварително!

П.С.Видео картата ми е 5770 с DVI изход.Какво ми е нужно за да я свържа с HDMI на телевизора?

12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Iva63
    Ако държиш на плеъра на ТВ-то то взимай SAMSUNG LE-32D550, че поддържа DTS звук...

13. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

SAMSUNG LE32D450 не е ли дори по-подходящ за сигнала на нашите цифрови и аналогови телевизии? Плеърът ми изглежда същия, а цената е по-изгодна тук http://electron.bg/samsung-le32d450-p-139140.html

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ще "спестиш" 70-80 лв ,но губиш 2 HDMI входа, мрежовите възможности и резолюцията не е 1920х1080 - не приемливо ,според мен .

16. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Така е, но Iva 63 търси тв за спалнята - 1920х1080 като резолюция те вероятно няма да я различават. Най-много да ги дразни качеството на сигнала. Рискуват да виждат и отличават недостатъците му. Разликата в парите я отделям настрани. Кой избор е по-обоснован? По същия този въпрос събеседват и в други форуми. Мненията са противоречиви.За спалнята аз бих избрал LE32D450. Друг е въпроса, че точно там не смятам засега да поставям телевизор...

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Нещата ,които губиш + вероятно по-слабото шаси в D450 ,натежават повече към 32D550- просто това се явява топ моделът на Самсунг с нормална подсветка за тази година и изгодната му цена в момента го правят без конкуренция.

18. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

SAMSUNG LE-32D550 е добър избор и за мен - но за всекидневната с кухнята. За хола още умувам, пък и Коледа... е далече.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 84 от 98 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе