Страница 86 от 98 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Отиди в ТМ и си направи заявка. Ще го внесат и ще ти го продадат.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от novkov

Искам да предава добре SD, да мога да си гледам мачовете плавно и от време на време да пускаме по някой филм с приятелката ми от лаптопа или от някой плейър в бъдеще. Размерът съм го решил - 40 инча. Бюджетът - средно 1000 лева. Ако можеш да препоръчаш нещо с тези параметри, ще ти бъда много благодарен. На теб, както и на всеки друг.

Поздрави,
    Владо

P.S. При LCD-телевизорите предполагам това, че са били мостри, не е толкова сериозен проблем, както при плазмите?
    Още повече, ако е ламповата подсветка, а не сега модерната LED EDGE. Но и всичко си е до късмет,честно казано (това относно живота на апарата). Аз съм на същия хал като теб и да ти кажа, колебая се между горепосочената Тошиба (в другата стая имам от тази марка и предава страхотно на SD), SAMSUNG UE40D5500 и PHILIPS 40PFL5606. Тези трите съм отсеял като най-добри за случай като моя и твоя...

4. Тук е от
    Sep 2011

Biserp,
    Можеш да си поръчаш Samsung PS59D6910 в ТМ - ще ти го донесат от Сърбия за 4300 лв. - миналата седмица го обсъждах с един от управителите на ТМ това как може да имат такава политика - на най-бедният пазар да се продава най-скъпо. Между другото и в Чехия е по-евтин с 1100 лв. само че тяхната гаранция не важи тук.
    Моя го поръчах от UK - Samsung PS59D6900 + BD-D5500 3D Player + 2 x SSG-3100 3D Glasses за 1369 GBP - 3100 лв. ,доставката е около 120 лв.
    Разликата между PS59D6910 и PS59D6900 е в цвета на рамката.

5. Тук е от
    Sep 2011

За колко време то го доставиха?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318356600[/time]_________________________________________________

защото дори и да си уредя отстъпка ще е около 3900-4000лв.и то без другите неща..И дали има някаква разлика в стандартите,като е от UK,а ще го ползвам в БГ. И как го поръча оттам-приятел или сайт?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318353134[/time]_________________________________________________

И как го заплати-при доставка или електронно разплащане?

6. Тук е от
    Sep 2011

Biserp, забравих 6910 има 2 тунера а 6900 -1 , но за мен не е толкова важно.

7. Тук е от
    Sep 2011

За тунерите не съм сигурен,мисля,че има от трите по един.А и 6900 излезе след 6910.Защото втория се продава от лятото,а 6900-промоцияте му бе през септември.Но така или иначе аз ползвам Булсатком HD и тунера не ми е важен.Вече го поръчах от един сайт-същия комплект за 1479 паунда-3500лв с доставката(70паунда).Лошото е,че този модел очила са с батерии,но не е фатално,на следващ етап ще си купя и речарджибъл.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от biserp
    За тунерите не съм сигурен,мисля,че има от трите по един.А и 6900 излезе след 6910.Защото втория се продава от лятото,а 6900-промоцияте му бе през септември.Но така или иначе аз ползвам Булсатком HD и тунера не ми е важен.Вече го поръчах от един сайт-същия комплект за 1479 паунда-3500лв с доставката(70паунда).Лошото е,че този модел очила са с батерии,но не е фатално,на следващ етап ще си купя и речарджибъл.
    6900 е с 1 тунер - като пуснеш PIP на единия екран гледаш един източник а на другия друг източник / единия екран бтв - примерно ,а втория - ДВД или друг източник/, 6910 е с 2 тунера - освен от друг източник можеш да гледаш и друга програма / единия екран бтв - примерно ,а втория - евро спорт/.
    За мен също няма значение.
    Не го поръчах директно защото исках да съм сигурен ,че няма да има проблем с целостта на Тв-то. Моя приятел ще го тества преди да ми го прати.
    Поискай гаранционната карта да е или международна или поне европейска за да може да е валидна у нас.
    Миналата седмица съм го уточнил с представителството в БГ.
    Иначе се радвам ,че помогнах поне малко.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318361065[/time]_________________________________________________

Виж какво правят руснаците !!
    http://avgold.ru/Samsung_ps-59d6900.pix

10. Тук е от
    Sep 2011

Благодаря за инфото.Нямам приятел да го провери ,но се надявам на коректността на продавача.Дано не ми скапе настроението.Всичко добро!

11. Тук е от
    Sep 2011

ако не се лъжа имаха 14 дни период , ако има проблем да го върнеш.

12. Тук е от
    Sep 2011

Aз хубаво си поръчах телевизора от UK(с delivery),ама доставката докъде е и трябва ли да се плащат някакви мита или такси?

13. Тук е от
    Oct 2011

Aз хубаво си поръчах телевизора от UK(с delivery),ама доставката докъде е и трябва ли да се плащат някакви мита или такси?
    НЕ СЕ ПЛАЩА

14.  

15. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

със чуждите онлайн магазини дори и в европейската общност трябва много да се внимава, те са два вида:
    при едните стоката се намира на територията на европейската общност и при доставката до получателя се плаща само транспорта и стойността /няма мита/
    при другите онлайн магазина може да е примерно в Великобритания /там да е рагистриран/ но да се явява само посредник при поръчката, т.е. ти си поръчваш и плащаш на тях, а стоката може да дойде от Китай или друга страна извън европейската общност и тогава трябва да я обмитяваш/мита, ДДС и други такси/ или да идва от европейската общност но да не е обмитена, тогава пак се минава митница.
    Това трябва внимателно да се провери преди да се поръчва от даден сайт.

16. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте, другият месец мисля да си купя нов монитор за РСто. До 700 лв гледам да бъде. 100% ЛЕД и по възможност с 3Д поддръжка.
    Все още не съм събрал парите, но искам дда погледна поне моделите които можете да ми предложите. Аз съм се спрял на 3 неща.
    Монитор-SAMSUNG-S23A700D
    Монитор LG 3D D2342P-PN
    3D Телевизор LG 3D DM2350D-PZ

Бихте ли ми казали кой от 3те избора ще е най-добър. Тъй като съм в малка стая 3.5 х 3.5 ще го ползвам като ТВ/монитор. Предимно на него ще се ръчка в нета, ще се оправят разни офис глупости и ще се зяпат филми (последното ще е най-често).

Ако все пак имате някакви други предложения ми преложете, като същевременно да ми кажете защо да го избера.
    П.П. Звука ще го дава саунд картата (стерео жак->усилвател хитачи->2 колони JBL)

Моля внимателно да се запознаеш с разделите на форума и да зададеш въпроса си за монитор в правилния раздел, а не в тема за избор на телевизори!
    Крис

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318569371[/time]_________________________________________________

Написах го тук, тъй като 23'' се водият ТВ/Монитори ... аа отделно съм попитал и за ТВ, не само за монитори.. искам да ми дадете просто съвет...

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Aikz
    Здравейте, другият месец мисля да си купя нов монитор за РСто. До 700 лв гледам да бъде. 100% ЛЕД и по възможност с 3Д поддръжка.
    Все още не съм събрал парите, но искам дда погледна поне моделите които можете да ми предложите. Аз съм се спрял на 3 неща.
    Монитор-SAMSUNG-S23A700D
    Монитор LG 3D D2342P-PN
    3D Телевизор LG 3D DM2350D-PZ

Бихте ли ми казали кой от 3те избора ще е най-добър. Тъй като съм в малка стая 3.5 х 3.5 ще го ползвам като ТВ/монитор. Предимно на него ще се ръчка в нета, ще се оправят разни офис глупости и ще се зяпат филми (последното ще е най-често).

Ако все пак имате някакви други предложения ми преложете, като същевременно да ми кажете защо да го избера.
    П.П. Звука ще го дава саунд картата (стерео жак->усилвател хитачи->2 колони JBL)
    Аз съм за модела SAMSUNG-S23A700D

http://www.ceatec.com/2011/en/

18. Тук е от
    Jun 2011

А ще ми кажеш ли защо точно към този избор да се насоча.. не само защото е най-скъп

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 98 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе