Отиди в ТМ и си направи заявка. Ще го внесат и ще ти го продадат.
Отиди в ТМ и си направи заявка. Ще го внесат и ще ти го продадат.
Още повече, ако е ламповата подсветка, а не сега модерната LED EDGE. Но и всичко си е до късмет,честно казано (това относно живота на апарата). Аз съм на същия хал като теб и да ти кажа, колебая се между горепосочената Тошиба (в другата стая имам от тази марка и предава страхотно на SD), SAMSUNG UE40D5500 и PHILIPS 40PFL5606. Тези трите съм отсеял като най-добри за случай като моя и твоя...Първоначално публикувано от novkov
Biserp,
Можеш да си поръчаш Samsung PS59D6910 в ТМ - ще ти го донесат от Сърбия за 4300 лв. - миналата седмица го обсъждах с един от управителите на ТМ това как може да имат такава политика - на най-бедният пазар да се продава най-скъпо. Между другото и в Чехия е по-евтин с 1100 лв. само че тяхната гаранция не важи тук.
Моя го поръчах от UK - Samsung PS59D6900 + BD-D5500 3D Player + 2 x SSG-3100 3D Glasses за 1369 GBP - 3100 лв. ,доставката е около 120 лв.
Разликата между PS59D6910 и PS59D6900 е в цвета на рамката.
За колко време то го доставиха?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318356600[/time]_________________________________________________
защото дори и да си уредя отстъпка ще е около 3900-4000лв.и то без другите неща..И дали има някаква разлика в стандартите,като е от UK,а ще го ползвам в БГ. И как го поръча оттам-приятел или сайт?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318353134[/time]_________________________________________________
И как го заплати-при доставка или електронно разплащане?
Biserp, забравих 6910 има 2 тунера а 6900 -1 , но за мен не е толкова важно.
За тунерите не съм сигурен,мисля,че има от трите по един.А и 6900 излезе след 6910.Защото втория се продава от лятото,а 6900-промоцияте му бе през септември.Но така или иначе аз ползвам Булсатком HD и тунера не ми е важен.Вече го поръчах от един сайт-същия комплект за 1479 паунда-3500лв с доставката(70паунда).Лошото е,че този модел очила са с батерии,но не е фатално,на следващ етап ще си купя и речарджибъл.
6900 е с 1 тунер - като пуснеш PIP на единия екран гледаш един източник а на другия друг източник / единия екран бтв - примерно ,а втория - ДВД или друг източник/, 6910 е с 2 тунера - освен от друг източник можеш да гледаш и друга програма / единия екран бтв - примерно ,а втория - евро спорт/.Първоначално публикувано от biserp
За мен също няма значение.
Не го поръчах директно защото исках да съм сигурен ,че няма да има проблем с целостта на Тв-то. Моя приятел ще го тества преди да ми го прати.
Поискай гаранционната карта да е или международна или поне европейска за да може да е валидна у нас.
Миналата седмица съм го уточнил с представителството в БГ.
Иначе се радвам ,че помогнах поне малко.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318361065[/time]_________________________________________________
Виж какво правят руснаците !!
http://avgold.ru/Samsung_ps-59d6900.pix
Благодаря за инфото.Нямам приятел да го провери ,но се надявам на коректността на продавача.Дано не ми скапе настроението.Всичко добро!
ако не се лъжа имаха 14 дни период , ако има проблем да го върнеш.
Aз хубаво си поръчах телевизора от UK(с delivery),ама доставката докъде е и трябва ли да се плащат някакви мита или такси?
НЕ СЕ ПЛАЩАПървоначално публикувано от biserp
със чуждите онлайн магазини дори и в европейската общност трябва много да се внимава, те са два вида:Първоначално публикувано от biserp
при едните стоката се намира на територията на европейската общност и при доставката до получателя се плаща само транспорта и стойността /няма мита/
при другите онлайн магазина може да е примерно в Великобритания /там да е рагистриран/ но да се явява само посредник при поръчката, т.е. ти си поръчваш и плащаш на тях, а стоката може да дойде от Китай или друга страна извън европейската общност и тогава трябва да я обмитяваш/мита, ДДС и други такси/ или да идва от европейската общност но да не е обмитена, тогава пак се минава митница.
Това трябва внимателно да се провери преди да се поръчва от даден сайт.
Здравейте, другият месец мисля да си купя нов монитор за РСто. До 700 лв гледам да бъде. 100% ЛЕД и по възможност с 3Д поддръжка.
Все още не съм събрал парите, но искам дда погледна поне моделите които можете да ми предложите. Аз съм се спрял на 3 неща.
Монитор-SAMSUNG-S23A700D
Монитор LG 3D D2342P-PN
3D Телевизор LG 3D DM2350D-PZ
Бихте ли ми казали кой от 3те избора ще е най-добър. Тъй като съм в малка стая 3.5 х 3.5 ще го ползвам като ТВ/монитор. Предимно на него ще се ръчка в нета, ще се оправят разни офис глупости и ще се зяпат филми (последното ще е най-често).
Ако все пак имате някакви други предложения ми преложете, като същевременно да ми кажете защо да го избера.
П.П. Звука ще го дава саунд картата (стерео жак->усилвател хитачи->2 колони JBL)
Моля внимателно да се запознаеш с разделите на форума и да зададеш въпроса си за монитор в правилния раздел, а не в тема за избор на телевизори!
Крис
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318569371[/time]_________________________________________________
Написах го тук, тъй като 23'' се водият ТВ/Монитори ... аа отделно съм попитал и за ТВ, не само за монитори.. искам да ми дадете просто съвет...
Аз съм за модела SAMSUNG-S23A700DПървоначално публикувано от Aikz
http://www.ceatec.com/2011/en/
А ще ми кажеш ли защо точно към този избор да се насоча.. не само защото е най-скъп