До 27-и януари беше актуален този код .
Проспал съм дейба :/ мерси
Днес добавили ли са нови модели или само така ми се струва и дали има смисъл да се чака за отстъпка скоро?
Този пост е редактиран от baaaaa; 28-01-19 в 18:32.
От днес до 1.02 15% на телевизори Samsung и LG и 20% на телевизори Sharp при румънците.
ПП. И аз съм купувал разопакован телефон Samsung S8 от тях и освен , че беше без лепенките по нищо друго не се различаваше от нов. Освен това винаги можеш да върнеш ако нещо не ти хареса.
Като цените с ваучера са надути !
Поне за lg.
Аз поръчах 50UK6950 за 830, основно освен заради по-ниската цена, но и предположих, че телевизорът е видян или от клиент или в шоурума и би трябвало да няма дефекти, както може да се случи, ако се вземе запечатан, знам, че може да се върне, но не ми се занимава.
Сега с ваучера, запечатан телевизор излиза 890, все още не са го изпратили и се чуче дали да не го поръчам запечатан. Какво мислите вие?
Този пост е редактиран от pavkata88; 29-01-19 в 13:25.
Отдолу излиза съобщение, че кодът важи, но с изключение на разопакованите т.е за тях не важи.
Някой може да пробва да поръча, пък то ще си каже...
Предполагам, че няма как след направена поръчка да се обадят и да кажат, че са направили грешка и че цената е по-висока.
В най-лошия случай ще се обадят и ще кажат, че кодът не важи за разопакованите продукти, и че е пропуск в системата при поръчка да го приема... нещо такова.
Иначе ако някой си търси 55" OLED, неразопакован LG B8 излиза 2300 лв.
Сега говорих с тях, казаха, че щом системата го позволява, не би трябвало да има проблеми.
Също така, казаха, че ако пише "с нарушена опаковка", значи най-вероятно е върнат от човек, а не от шоурум. В противен случай, повечето пъти са от шоурум.
Препоръчаха ми, да направя поръчката и да откажа предишната когато пристигне с куриера.