В ртингс е щатска версия ,въпреки че U7 го дават по-добър в точкуването от C76, или нещо са сбъркали. https://www.rtings.com/tv/tools/compare/hisense-u7n-u7-u75n-vs-tcl-qm7-qm751g-qled/50405/60899
В ртингс е щатска версия ,въпреки че U7 го дават по-добър в точкуването от C76, или нещо са сбъркали. https://www.rtings.com/tv/tools/compare/hisense-u7n-u7-u75n-vs-tcl-qm7-qm751g-qled/50405/60899
Този пост е редактиран от brotzki; 27-11-24 в 13:55.
Различават се само по ОС - в щатите са с Андроид, при нас Видаа.
Трябва да се погледне какви панели ползват, в миналогодишните бяха с евтини VA (4 домейна), TCL доколкото имам наблюдения поне ползват добри такива с по 8 домейна.
Иначе като работа с дистанционното Хайсенса ми е доста по-удобен, и двете марки имат долу-горе едно и също (бих казал не особено добро) представяне с бързи сцени (може би лееееко по-добре при TCL), и като ъпскейл може би (там много не обръщам внимание щото така или иначе почти не съм пускал/ползвал СД материал)
Това е за миналогодишните им модели - за тая година нямам наблюдения - може да са подобрили проблемните области... ма едва ли
видеокартата дето поръчах от емаг на черния петък днеска пристигна - даже бях забравил ,че съм поръчал
Ама не успях да я взема - емаг са минали изцяло на плащания в брой при наложен платеж - не може с карта - явно и банките са вдигнали доста таксите
Та имайте го в предвид ако си поръчате телевизор за 5к с наложен платеж - ще трябва подготовка 2 дни на банкомата
тия добре ли са ,трябва ли да си нося 5к в брой .. като не може да си го прибират обратно
Същият номер врътка техен куриер с онзи китайски телевизор.
Изрично го попитах дали има терминал.Имал.
На място има терминал, обаче без да работи. Смисъл не минава плащането. Нещо НФЦ-то.
Та трябваше да му събирам над един бон за онова китайско недоразумение.
Тая видеокарта е остаряла. Направо я връщай.
А защо не плащате онлайн при самата поръчка?
Защото сме тарикати. Поръчваме онлайн, ама ако ме дойде поръчката или си промениш мнението, може и да не го вземеш. [emoji3]
Най-правилното решение си е наложеният платеж!
За да няма разправии и ненужно губене на време и нерви!
Вчера гледах клип за доставка на автомобил от Япония - аукцион. Сключваш договор за доставка под ключ в твоята страна.
Обаче между последната и японската фирма има някакви договорки за плащане тип пирамида, за които не знаеш.
Превеждаш парите в Япония по договора, обаче нещо двете фирми развалят дослука. В резултат - ни пари, ни кола.
Едните, въпреки договора, не можеш да подведеш по вашето законодателство. Япончетата въобще не си правят труда да ти отговорят.
Трябва да си намериш адвокат в Япония, който ще ти изиска със сигурност парите по тяхното законодателство. Все пак това е Japan, а не друга страна. Обаче ти трябват преводач на японски, пари, за да го наемеш и т.н.
Та такива ми ти работи с предварителния превод на парични знаци.
COD и никакви други методи на плащане!
Предпочитам да я платя на място/бокс/мазазин с карта на терминал, защото, ако нещо не ни допада и решим да я върнем, банката ни начислява такса / проценти по връщане на пари по картата.
Така ползвам и кешбек след плащането, който е много над сумата по наложен на място. При връщане давам банкова сметка, която няма такса входящи постъпления.
Един вид на терминал не виждат данните на картата, докато в сайта - се. Въведени са.
Да, когато платя с карта при онлайн покупка, след това ако върна стоката, при връщане на парите по картата се начисляват едни неприятни такси... Но аз лично, ако пазарувам от Емаг конкретно, плащам си с карта (така избягавам едни 2 кинта такса за наложен платеж), пък ако се наложи връщане, избирам парите да ми бъдат върнати под формата на ваучер, който ми зареждат в акаунта и мога да ползвам при следваща покупка - така няма загуби от такси и сумата е точно същата. Но това е частен случай, разбира се, който ме обвързва парите все пак да ги похарча в Емаг в крайна сметка, а не в друг магазин.
Това с ваучерите има полза, ако си им редовен клиент.
За инцидентно пазаруване, освен за подарък, ако е позволено, е безсмислено.
Последните такива уловки от типа ваучери, натрупване на точки по карта и прочие уловки със срок на валидност ги приключих преди повече от 5 години. На бензиностанциите Gazprom, след като ми заявиха, че половината от натрупаните точки вече са извън срок на валидност.
Винаги си от страната на булката!
аз емаг ги бях задраскал ,ама не устоях , съответно вече са с 2 черти задраскани
нямам нищо против да платя в брой , но поне да ми махнат таксата 2лв дето беше за плащане с карта въведено - ясно ми е ,че банките се оливат и тия се опитват да ги заобиколят , ама могат да оставят предварителен избор на клиента
Самото плащане при доставка не зависи ли от куриерската фирма дали да е в брой или с карта?
Не, още при поръчката заявяваш как ще платиш.
Веднъж съм я правил тази процедура, да върна артикул към Емаг (в 30-дневния срок), предватително платен с карта в сайта им. Заредиха ми ваучер на същата стойност, без да има срок на валидност. След месеци го ползвах за купуване на друго нещо, по-скъпо, при което само доплатих разликата. Но да, най-сигурно е човек да плати след като види стоката - дет се вика "око да види, ръка да пипне". Но то, по принцип, дали ще е наложен платеж, дали предварително си платил с карта в магазина - и в двата случая при приемане на пратката от куриер трябва да се отвори пред него за да се види дали е това което си поръчал и дали има транспортни механични повреди. Ако едно от двете не е наред - не се приема пратката и толкова, куриерът връща стоката на изпращача.
По принцип е така, но и в двата случая се води "наложен платеж", щом ще плащаш на куриера при вземане на пратката. Иначе напоследък доста се оплакват, че куриерът отказва да му плащат с карта, а иска само кеш. Ако е нещо скъпо, ще трябва яко заиграване в банкомата или от каса, при което пак има такси... Абе то не е една беля
Този пост е редактиран от kompira; 29-11-24 в 17:04.