Страница 120 от 123 ПърваПърва ... 70110118119120121122 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,786 до 1,800 от общо 1831
Like Tree496Одобрявам

Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Отговор: Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.

В ртингс е щатска версия ,въпреки че U7 го дават по-добър в точкуването от C76, или нещо са сбъркали. https://www.rtings.com/tv/tools/compare/hisense-u7n-u7-u75n-vs-tcl-qm7-qm751g-qled/50405/60899

Този пост е редактиран от brotzki; 27-11-24 в 13:55.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Различават се само по ОС - в щатите са с Андроид, при нас Видаа.
    Трябва да се погледне какви панели ползват, в миналогодишните бяха с евтини VA (4 домейна), TCL доколкото имам наблюдения поне ползват добри такива с по 8 домейна.
    Иначе като работа с дистанционното Хайсенса ми е доста по-удобен, и двете марки имат долу-горе едно и също (бих казал не особено добро) представяне с бързи сцени (може би лееееко по-добре при TCL), и като ъпскейл може би (там много не обръщам внимание щото така или иначе почти не съм пускал/ползвал СД материал)
    Това е за миналогодишните им модели - за тая година нямам наблюдения - може да са подобрили проблемните области... ма едва ли
    Swon одобрява това.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2023

видеокартата дето поръчах от емаг на черния петък днеска пристигна - даже бях забравил ,че съм поръчал

Ама не успях да я взема - емаг са минали изцяло на плащания в брой при наложен платеж - не може с карта - явно и банките са вдигнали доста таксите

Та имайте го в предвид ако си поръчате телевизор за 5к с наложен платеж - ще трябва подготовка 2 дни на банкомата
    brotzki одобрява това.

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

тия добре ли са ,трябва ли да си нося 5к в брой .. като не може да си го прибират обратно

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Същият номер врътка техен куриер с онзи китайски телевизор.
    Изрично го попитах дали има терминал.Имал.
    На място има терминал, обаче без да работи. Смисъл не минава плащането. Нещо НФЦ-то.
    Та трябваше да му събирам над един бон за онова китайско недоразумение.

Тая видеокарта е остаряла. Направо я връщай.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

А защо не плащате онлайн при самата поръчка?
    berpan одобрява това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Защото сме тарикати. Поръчваме онлайн, ама ако ме дойде поръчката или си промениш мнението, може и да не го вземеш. [emoji3]

10. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Най-правилното решение си е наложеният платеж!
    За да няма разправии и ненужно губене на време и нерви!
    Вчера гледах клип за доставка на автомобил от Япония - аукцион. Сключваш договор за доставка под ключ в твоята страна.
    Обаче между последната и японската фирма има някакви договорки за плащане тип пирамида, за които не знаеш.
    Превеждаш парите в Япония по договора, обаче нещо двете фирми развалят дослука. В резултат - ни пари, ни кола.
    Едните, въпреки договора, не можеш да подведеш по вашето законодателство. Япончетата въобще не си правят труда да ти отговорят.
    Трябва да си намериш адвокат в Япония, който ще ти изиска със сигурност парите по тяхното законодателство. Все пак това е Japan, а не друга страна. Обаче ти трябват преводач на японски, пари, за да го наемеш и т.н.
    Та такива ми ти работи с предварителния превод на парични знаци.
    COD и никакви други методи на плащане!
    Swon одобрява това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    А защо не плащате онлайн при самата поръчка?
    Предпочитам да я платя на място/бокс/мазазин с карта на терминал, защото, ако нещо не ни допада и решим да я върнем, банката ни начислява такса / проценти по връщане на пари по картата.

Така ползвам и кешбек след плащането, който е много над сумата по наложен на място. При връщане давам банкова сметка, която няма такса входящи постъпления.

Един вид на терминал не виждат данните на картата, докато в сайта - се. Въведени са.
    Gena_bs одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

Да, когато платя с карта при онлайн покупка, след това ако върна стоката, при връщане на парите по картата се начисляват едни неприятни такси... Но аз лично, ако пазарувам от Емаг конкретно, плащам си с карта (така избягавам едни 2 кинта такса за наложен платеж), пък ако се наложи връщане, избирам парите да ми бъдат върнати под формата на ваучер, който ми зареждат в акаунта и мога да ползвам при следваща покупка - така няма загуби от такси и сумата е точно същата. Но това е частен случай, разбира се, който ме обвързва парите все пак да ги похарча в Емаг в крайна сметка, а не в друг магазин.

13. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Това с ваучерите има полза, ако си им редовен клиент.
    За инцидентно пазаруване, освен за подарък, ако е позволено, е безсмислено.
    Последните такива уловки от типа ваучери, натрупване на точки по карта и прочие уловки със срок на валидност ги приключих преди повече от 5 години. На бензиностанциите Gazprom, след като ми заявиха, че половината от натрупаните точки вече са извън срок на валидност.
    Винаги си от страната на булката!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2023

аз емаг ги бях задраскал ,ама не устоях , съответно вече са с 2 черти задраскани

нямам нищо против да платя в брой , но поне да ми махнат таксата 2лв дето беше за плащане с карта въведено - ясно ми е ,че банките се оливат и тия се опитват да ги заобиколят , ама могат да оставят предварителен избор на клиента

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Самото плащане при доставка не зависи ли от куриерската фирма дали да е в брой или с карта?
    Swon одобрява това.

17. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Не, още при поръчката заявяваш как ще платиш.

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Това с ваучерите има полза, ако си им редовен клиент.
    За инцидентно пазаруване, освен за подарък, ако е позволено, е безсмислено.
    Последните такива уловки от типа ваучери, натрупване на точки по карта и прочие уловки със срок на валидност ги приключих преди повече от 5 години. На бензиностанциите Gazprom, след като ми заявиха, че половината от натрупаните точки вече са извън срок на валидност.
    Винаги си от страната на булката!
    Веднъж съм я правил тази процедура, да върна артикул към Емаг (в 30-дневния срок), предватително платен с карта в сайта им. Заредиха ми ваучер на същата стойност, без да има срок на валидност. След месеци го ползвах за купуване на друго нещо, по-скъпо, при което само доплатих разликата. Но да, най-сигурно е човек да плати след като види стоката - дет се вика "око да види, ръка да пипне". Но то, по принцип, дали ще е наложен платеж, дали предварително си платил с карта в магазина - и в двата случая при приемане на пратката от куриер трябва да се отвори пред него за да се види дали е това което си поръчал и дали има транспортни механични повреди. Ако едно от двете не е наред - не се приема пратката и толкова, куриерът връща стоката на изпращача.

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Самото плащане при доставка не зависи ли от куриерската фирма дали да е в брой или с карта?
    По принцип е така, но и в двата случая се води "наложен платеж", щом ще плащаш на куриера при вземане на пратката. Иначе напоследък доста се оплакват, че куриерът отказва да му плащат с карта, а иска само кеш. Ако е нещо скъпо, ще трябва яко заиграване в банкомата или от каса, при което пак има такси... Абе то не е една беля
    Този пост е редактиран от kompira; 29-11-24 в 17:04.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Промоционални цени за High Definition мултимедийни плеъри!
    От popcornhour във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 05-01-12, 22:44
  2. Технополис - промоции
    От Prou4vatel във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 1
    Последно: 14-07-10, 23:19
  3. Фалшиви WinZip/WinRar архиви....?
    От roumen68 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 13
    Последно: 08-03-08, 02:48
  4. Фалшиви хардове !
    От totonis във форум Общ - хардуер
    Отговори: 12
    Последно: 29-09-06, 16:55
  5. !!! Изгодни компоненти !!!
    От EliteU във форум Продава
    Отговори: 7
    Последно: 24-08-06, 12:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе