И все пак от плявата някой изпъква ли? Над 40" до 1000 лв ? Нещо от промо-то на ТМ?
И все пак от плявата някой изпъква ли? Над 40" до 1000 лв ? Нещо от промо-то на ТМ?
Тъкмо съм в процес на търсене на ТВ, нито един от линковете, които си бях отбелязал досега не е попаднал под ударите на "промоцията". Явно чистят изостанала стока.
Да , общо взето изненади няма , но се замислих за това:
SAMSUNG UE-55D6000
2,999.00 лв ---- 2,099.00 лв 12.04.12 - 14.04.12
Телевизорът си струва при тая цена, ама не мога да им отворя още сайта
Е не е ли улава работа, точно в деня на разчистването на складовете, сайтът да ти падне
Мдаааа, след няколко неуспешни опита да зареди сайта, най-накрая нещата си дойдоха на мястото - "The website is under maintenance." Май ще трябва да се ходи на място....
Петък 13-ти е все пак.;-)Първоначално публикувано от julian72
13,14 и 15 април всички стоки в Технополис -7% отстъпка!
Чакам вече 10 минути да зареди две страници от каталога , дали докато зареди няма да свърши промоцията
Сигурно това е идеята - да си разходи човек маратонките до магазина, а нали знаете - като отиде човек на място, подвластен на емоцията /"треска за техника"/ от предстоящата покупка по-лесно би се хвърлил на някоя "бомба"...
За тези които не могат да изтеглят каталога http://dox.bg/files/dw?a=ee5af0627c
Те щом един сайт не могат да оправят вече седми час, как да им се довери човек за други ремонти
Мисля да взема един LG 22LV2500 - моля кажете, струва ли си 299-те лева.
Искаше ми се да е някой тв поне 32 ЛЕД, ама бюджет над 400 е малко неприемлив към момента.
Първоначално публикувано от nikineo
Честно казано има оферти и то никак не лоши. Но аз днес се отказах да влизам. На ТМ при Божурище беше нещо невероятно от хора. Толкова народ никога не съм виждал, дори и по Коледните празници.
ПС - Сайтът още не работи, нема такъм смех, да ти падне сайта в деня на голямото пазаруване
ТМ на бул Евлопа София нещо страшно е всичко се купува огромния паркинг е пълен и отвън от двете страни на магистралата е пълно с коли На касите се чака по няколко часа Такова нещо до сега в България не е имало
И във Варна беше голяма лудница,само дето не се стигна до бой за телевизори Имаше и добри неща на промоция само дето аз лично нищо не си харесах.Видимо бяха жестоко надути цените и от там голяма отстъпка,но все пак си беше оферта.