Tехномаркет.
Tехномаркет.
Цените на сайта им не са променени! Реална ли е тази промоция?Първоначално публикувано от Shmi
Кои цени в сайта визираш? Там има само един миналогодишен модел - http://technomarket.bg/products/0911...ips-58pfl9956h
Сега се връщам от Техномаркет на Цариградско шосе - и там е същото! Само този телевизор е изложен, вероятно е и единствена мостра.
Присъдата: менте промоция.
Промоция която би следвало да се нарича разпродажба... Сега се връщам от техномаркет до Метро във Варна - има 3-4 мостри на различни модели от 2011 и по-стари но единствения който хваща око е 52PFL9606H - но когато ми пуснаха HD -не ми хареса като картина! - цена над 2000 лв.
Както винаги лъжлива промоция от ТМ. Вчера даже звънях на on line подръжката и ми казаха че телевизорите се били изчерпали от промоцията(за няколко часа). Питам се колко ли бройки са пуснали 5-10 сигурно.
Прочетох, че телевизорите са били пуснати още преди 2 дни сред персонала...
Не чухме добре, но правеха реклама по телевизията за намаление до 50% от 12 в Техномаркет ? Някой, ако е гледал да пише по-точно...
Да, от утре.
на кво ?
Това което аз чух е до 50% на избрани уреди за уикенда 12/13/14 април
Техномаркет - всякаква техника до 50%, с реклама по ТВ
Карфурите - Happy weekend доста модели 2012г на много много атрактивни цени пак с реклама по ТВ
Technomarket Bulgaria:rolleyes:
50VT50 за 2499лв ...
samsung 32ES6800 999 лв заслужава ли си ? 40ЕС7000 лв ?? някви проблеми с тях ? промоцията е има в сайта вече с коригирани цени или по добре да се изчака Ф серията
- - - - - - - - - -
няква 32 или в краен слуяай 40 помагайте че утре ше иам бой в техномаркет с тея цени хаха ?