"Промоция" и контра "промоция" - можело значи..
"Промоция" и контра "промоция" - можело значи..
Май най-добрата оферта за сега ! Най-вероятно ще се възползвам ,още повече че Самсунг тотално ме разочароваха с ES6 серия .
Къде е тази оферта?Първоначално публикувано от svetlio1
В Технополис - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-47LM660S
То, че Самсунг разочароват с новите лсд модели е факт, но да няма изненади за теб със смяна на матрицата :rolleyes:Първоначално публикувано от svetlio1
Поставени до модел от серия D ,моделите от ES6 серия издишат тотално и то само заради смотания полумат защитен панел поставян във всички модели без най-високия /и най-скъп/ клас ES7/8000 . Нито контраст ,нито цветове ,а дълбочината и детайлността е ужасна . Поне в Es6800 да бяха оставили ултра клеър панела ... /същото между другото се отнася за Сони НХ720 срещу НХ750 - стария е много по-добре / .Май техно веригите не случайно направиха големите разпродажби - едва ли някой би купил новите и по-скъпи модели при пряко сравнение със старите .
Здравейте, днес попаднах на тази промоция от Плесио : http://www.plesio.bg/televizori-c-69...-p-290979.html Обаждах се до магазина и от там ми казаха, че телевизора го няма в наличност, а е на скалад в Гърция и ако го поръчам ще го докарат другия вторник. Според вас заслужава ли си покупката без дори да съм го виждал?
Заслужава си да. Получаваш и бонус, фотоапарат.
В Плесио всички телевизори Sony над 2500лв се продават в комплект с PS3 160GB http://www.plesio.bg/televizori-c-69...-p-290992.html
Дават безплатно кон, ако кушиш кокошка. Но кокошките им са на цената на кон.
Би ли уточнил, какво искаш да кажеш с горното, или просто си спамиш?Първоначално публикувано от botev4o
Знаеш, че не е второто.
2328 лева за същият модел - тук:
http://mallbg.com/LCD-%D0%A2%D0%B5%D...AE2_30260.html
В Плесио е 2549 лева, задължително с PS3 (която ТВ конзола едва ли всеки ще тръгне да купува), т.е. даваш 221 лева повече, а въпросният PS3 със 160БГ твърд диск е най-дефектиращата разновидност на конзолата, заедно със старите модели с 60ГБ и 80ГБ. Конкретно при този има проблем с охлаждането на процесора, което води до спад на кадрите в секунда по време на игра, а за капак - горещината буквално топи буксата на HDMI кабела (доказано - провери в интернет). Затова и всеки се стреми да се отърве именно от този модел. Единственото решение е, ако ще се възпозлваш от предложението на Плесио, веднага да пуснеш за продажба конзолата и да набуташ купувача с тези пролеми.
Може и да си прав в случая, но гледам че самата конзола струва 500 лв. Цената на телевизора в този онлайн магазин е добра да, но да я погледнем колко е в Техномаркета. На промоция е в момента и е 2400 лв. Разликата е 150 кинта. Значи си напред с 350 лв.
За Samsung 40EH5450, каква е уловката? Предполагам, че фотоапарата е дефектен...
80 гб е най-коравата ПС3 - аз я имам от 5 год. и работи по 5 часа на ден / имало е и 24 часови сесии / ... За 160 гб също - може и да е по-гореща от 80 и 250 гб ,но съвсем не е толкова проблемна - не вярвай на всичко което пишат в интернет /доста от публикациите са черен PR от M$ / , а и все още е един от най-добрите BD/DVD плеъри. Ако не ти трябва я шитваш за 350лв . Друг е въпроса ,че HX750 е доста надценен модел и НХ720 е доста по-добър . А Самсунг-а в Метро до 13.6 е на 1098 лв .
Не искам да излизаме извън темата, но все пак ще ви отговоря и на двамата, след което може последните мнения да бъдат премахнати.
За Momchil: Предположенията са едно, фактите са друго. Тънкият ти намек за дефектността на фотоапарата някак не се връзва със задълженията ти, поверени ти в този форум. Колкото до конзолата, идваща "на аванта" с предложението с телевизора - точно тези, които си въобразяват, че са напред с 350 лева, ще си купят комплекта!
За svetlio1: Не зная колко ти е корава PS3-ката, но се радвам, че си един от малкото късметлии, на които не им прави проблеми след толкова години вярна служба. Точно снощи бях у приятел със същия модел като твоя (80ГБ) и той се оплакваше, че от известно време и при него се проявява често срещаният проблем (няма защо да отваряме дума за заговори от страна на M$) с трудното подкарване на дисковете. И аз съм имал стоки, които не правят никакви проблеми, но иначе са всеизвестни с проблемите си.