Страница 31 от 112 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1668
Like Tree428Одобрявам

Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.

На първа страница в темата на Самсунг пише как да влезеш в сервизното, за да видиш. Ако се притесняваш, виж стикера кога е произведен...прибави още месец и умножи остатъка до доставката по 10, толкова ще е работил в най-лошият случай.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    На първа страница в темата на Самсунг пише как да влезеш в сервизното, за да видиш. Ако се притесняваш, виж стикера кога е произведен...прибави още месец и умножи остатъка до доставката по 10, толкова ще е работил в най-лошият случай.
    Къде се намира този стикер?

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отзад по сериен номер.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Ей, значи, българинът е толкова прогнил до дъното на душата си от постоянна злоба, търсене на далавери, самочувствие без покритие до небесата, че е загубил способността си да мисли. Не мога да повярвам колко много хора има, които си вярват, че са ударили кьоравото с тия прИмоции... Не стига, че си вярват, ама се опитвам и мен да ме убеждават. Баси...

П.С. По темата: ето един разказ от първо на лице на колега от друг форум:

Когато беше първия черен петък БГ преди няколко години работех в компания за стокови кредити . Понеже нямах рядкото щастие да съм точно в техномаркет на боя за "промоции" , да ви кажа инфо от кажи-речи първа ръка - оборот на Техномаркетите в деня - между 300 000 и 600 000 лв .
    Предлагани промоции - най-често мостри на черна техника - телевизори и лаптопи на по 3-4 години, работили по 12 часа на ден 365 дни в годината . Реалната цена на тези стоки е поне 50% надолу от това което се предлага. Разбира се хората нищо не разбират и взимат където пише -100000000% . Само че не всеки има кеш и поне 30% от стоките минават през 3те компании за стокови кредити - тъй като при тях опашката е ненормална се пържи на най-дебелата тарифа със по 3 застраховки - това ест. няма значение , защото сме взели мостра на 5000 моточаса дето са я сменили с поне 1-2 наследника до текущия момент
    Реалните отстъпки на конкурентна техника , актуален модел бяха между 10 и 20% , което пак си е добре . Оферта беше да се купува бяла техника, защото там хем мострата не работи, хем кажи-речи нищо ново не се измисля с годините .
    Не знам как са минали следващите черни петъци - аз отстъпка от 10-20% мога да си намеря и без да се блъскам като крава
    nero и hristoslav2 харесват това.

6. Тук е от
    Oct 2009

В Техо*аркет всички стоки бяха с 10% намаление.Абсолютно всичко.Блъсканица в 18 ч . нямаше.Консултантите бяха преуморени,но сговорчиви и какво пожелах изпълниха.Телевизорът не беше мостра,отвориха го пред мен и го тествах.Какво е било преди няма никакво значение-важно е сега как беше.Наистина отстъпката не е голяма,но все пак ако човек е решил какво иска ,защо да не го купи с някой лев по-малко.Ако бях извършил покупката предишният или следващият ден нищо не би било различно освен цената.И това съвсем не е търсене на далавери по мое мнение.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

ros_e, ти сам, може би без да искаш, си споменал каква е реалната далавера - 10%. Аз не казвам, че всички стоки са брак, а че реалната отстъпка на нещата, които си заслужават е не повече от 10%, а в най-добрия случай 15%. Но отстъпка от 10%, въпреки че не познавам никой в ТМ, аз получавам и след любезен разговор с управителя на магазина почти по всяко време на годината. С две думи, това което хората трябва да научат, че въпросните "празници" не са нищо повече от акции за пробутване на стара и залежала стока.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Отзад по сериен номер.
    Според мен до колкото разчитам номера е октомври 2014 , ако не греша. Номера е следният H1453SMFA00082 ( цифрите не са точни но те не значат нищо конкретно )

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Мда, ползвай го със здраве...както казах и да е малко работил, не е никакъв проблем за лсд. А, твоят и да е работил е нищожно малко...тъкмо се е разработил. Вероятността за поява на дефектни пиксели в първите часове на работа е най-голяма.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от gurcayy Виж публикацията

"Не знам как са минали следващите черни петъци - аз отстъпка от 10-20% мога да си намеря и без да се блъскам като крава"
    Според мен, дори и да познава регионалният управител, няма как да получи по-голяма отстъпка от 10-12% на нов модел телевизор, без да е мостра, дефектен, промоция, намалена доставна цена. Пък, ако не ти е познат...5% макс. с карта от мобилните оператори. Преди даваха и 7%...
    Този пост е редактиран от pilot; 30-11-14 в 21:36.

11. Тук е от
    Nov 2014

По принцип е така с тези черни петъци и големите намаления , но няма как при такива огромни продажби всичко да е мостра. Аз лично следих цените от месец назад и си пазарих това което сметнах че е на сметка. Например взех от емага еспресо машина Delonghi EC 200 CD за 129лв като навсякъде другаде варира от 270-300лв.
    При телевизорите разбира се е друго и почти всички големи намаления бяха на стари модели , но пък и 15-20% на нов модел никак не е малко.
    Но и 80% от хората не разбират от спецификации и технологии , те просто са супер доволни да вземат 50 инча за парите които са отделили вместо 32 да кажем

12. Junior Member Аватара на JacksonSoloist
    Тук е от
    Mar 2014

Всичко каквто сте описали е така, и всичко опира до потребителска култура, да си знаеш правата, да знаеш какво търсиш, да имаш достатъчно пари. Това е. Иначе манталитета бай-ганьовски никога няма да се изкорени.
    И именно поради тенденциозна дезинформация, прИмоции, липса на желание за окултуряване и четене, мързел, масово купуват и после пищят 'ама какво взех".

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

никой не пищи .. "моето си е най хубаво" .. за това всеки е луд фен на колата си на климатика си на телевизора си на телефона си на квото се сетиш ..

14.  

15. Тук е от
    Dec 2012

Пиши после какво си прочел и настроил плс

16. Тук е от
    Nov 2014

Гледам тука в една магазинче промоцийки... нщкой пазарувал ли е от там? Надеждни ли са? goo.gl/Oy47O0

17. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004

А коя "промоцийка" те впечатли, че аз освен реклама на сайт, друго не видях...

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от Karata Виж публикацията
    А коя "промоцийка" те впечатли, че аз освен реклама на сайт, друго не видях...
    мда де

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 112 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Промоционални цени за High Definition мултимедийни плеъри!
    От popcornhour във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 05-01-12, 22:44
  2. Технополис - промоции
    От Prou4vatel във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 1
    Последно: 14-07-10, 23:19
  3. Фалшиви WinZip/WinRar архиви....?
    От roumen68 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 13
    Последно: 08-03-08, 02:48
  4. Фалшиви хардове !
    От totonis във форум Общ - хардуер
    Отговори: 12
    Последно: 29-09-06, 16:55
  5. !!! Изгодни компоненти !!!
    От EliteU във форум Продава
    Отговори: 7
    Последно: 24-08-06, 12:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе