Ами за някои продукти яко подвеждат Емаг!
Ето например за този тел:
s4_mini_emag.JPGdrug_mag.JPG
Наистина е шок цената ама с отрицателен ефект...
Ами за някои продукти яко подвеждат Емаг!
Ето например за този тел:
s4_mini_emag.JPGdrug_mag.JPG
Наистина е шок цената ама с отрицателен ефект...
между другото:
"КЗК глоби еМАГ с над 500 хил. лв. за "Черния петък"Допълнение е и глоба от 206 хил.лв за друга рекламна кампания"
http://www.moreto.net/novini.php?n=272244
В ТП Panasonic 42AS600 е на промоция- 799лв. С намалението от 10% става 720лв. Май че е оферта и се замислям. Само 100те херца липсват.
Този пост е редактиран от iskamdz; 28-11-14 в 16:11.
Днес се възползвах от черния петък. Закупих си Панасоник-50as650 за 1440 лева. Мисля че си заслужава.Сега започва голямото четене и настройки.
Вече съм собственик на Samsung 65HU8500 , ТМ пак ме прекараха с разпечатена бройка (изрично ги бях предопредил че искам запечатка).
е мострите какво да ги правят ,нали за това е черния петък ..
Колко ли време е работила тая 65ца като мостра в ТМ... ама важното е да си мислим,че купуваме нещо на далавера... Да ти е честита... на Х часове работила .... Като си искал запечатена бройка да си отишъл на място... ама нека да позная - офертата е била на далавера само онлайн...
след като сайтът на ТМ се срина, промоцията стана валидна и на място
Не знам кое се е сринало, аз успях в 12:46 на обяд да пусна и съответно получа номер на поръчка за 48Н5030 който ми се стори симпатичен за цената си от 949,999 в други вериги за 699 на черния петък....
По принцип на лсд телевизор не му пречи, че е бил мостра...даже не е лошо да е поработил малко...естесвено без дефекти и със сериозна отстъпка. Ако е залежал модел, тогава е рисково...но този е нов модел, така че не е работил кой знае колко. От големите и скъпи модели не се поддържа сериозни наличности. Лошото е, че са основно в най-големите градове по 1-2бр. и в най-оборотните магазини, а там наплива от кибици и "техници" е най-голям и естествено тв работят доста...затова, трябва да се оглеждат детайлно мострите.
П.С. Подозирам, че и на място да беше отишъл човека, вероятността за мостра е голяма
Този пост е редактиран от pilot; 29-11-14 в 22:19.
е как е тоя кривия де кефи ли .. впечатления нещо
Кривината не е проблем , ъгъла на гледаемост е сравнително малък .За момента не виждам сериозни проблеми с подсветка и някакви дефекти , размера впечатлява . Бях се навил за флагмана на Sony но не ми се даваха близо 2000 лв повече , и той има подобли проблеми като Samsung.
ste, знаем как стават нещата с поръчки, мостри, в такъв случай - връщаш и искаш неразпечатван, проверваш му часовете работа, аз по принцип вианги взимам на място и отварят пред мен всичко, пипам, гледам, оглеждам и така...Новото си мирише по определен начин
когато аз си купувах панасоника и поисках на място да му видя отработените часове, категорично ми оказаха да влязат в сервизното меню, защото "нямаме право" и "може да му стане нещо"
зависи на какви ще попаднеш...