ако потрети...
когато някой влезе само за 1-2 поста не ми се занимава с размахване на камшици
Техномаркета следобяда изкопираха цените от Емага с тази разлика, че имаха наличност. Купих си 40 инчов нисък клас Самсунг, за 549 в момента е 650 лева(16% намаление). Пръчка е, но за целта, която ще го ползвам(4 дни в месеца цифрова и филми) съм изключително доволен.
Не е мостра, беше запечатан и като влезнах в сервизното меню пишеше, че е ползван 1 час.
Статус:Изпратена
Плащане:При доставка
1x SAMSUNG UE-40H5030 - 549.00 лв Общо: 549.00 лв
1x БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - 0.00 лв Общо: 0.00 лв
Аз лично по случайност или не успях да си взема ТВ, бебшки аксесоари и авто принадлежности от Черния петък. Миналата година от намаленията в Технополис също се възползвах. Далеч съм от мисълта, че се пробутват само мостри или залежала стока. От Емаг например няма как да вземеш мостра. Всичко е ново.
Хубаво е да има повече такива събития. Например тази година в сравенение с миналата, имаше много повече фирми, които предлагаха намаления ю9големи или не, все пак ги имаше). Това е много добре и показва, че е разклатена хегемонията на големите фирми за техника на БГ пазара, и те са принудени да се нагаждат за да са конкурентноспособни. А те работят с такива надценки, че намаление на цената с 15%-20% не е никакъв проблем за тях, за да са пак на печалба.
Също приветствам и новината за глобата на Емаг от КЗК (КЗП). Трябва да е ясно, че законът съществува за да се спазва.
Мда, черния петък тепърва ще се развива с всяка изминала година. Сигурно много хора ще си взимат дори отпуска, за да могат максимално да следят всички предложения и да реагират. Относно залежалата стока - бъди сигурен минимум 50% е стари модели - миналогодишни, дори двугодишни и/или мостри и се разчита на навалицата, за да минат и на ниската култура все още на гражданите на БГ. За хора като нас трудно ще мине. И хора за бога, новото мирише на ново, хаха.
А сигурни ли сте, че ЕМАГ догодина ще прави черен петък след тази огромна глоба, да не забравяме, че докато не дойдоха те само мечтаехме за това и гледахме какво се случва на 28.11 в другите държави. Аз лично 2/3 от техниката ми е купена от ЕМАГ Румъния, просто там цените са ниски единствено, когато са на промоция, в общият случай това не е ефтин магазин. ЕМАГ продава разопаковани стоки при нас, нота е отбелязано и съответно цената е с около 10% по ниска. Тук в рамките на 30 дена може да върнеш купеното бе обяснения и ги преподават като разопаковани. Ако ЕМАГ не направиха черен петък дали техноверигите щяха да направят намаление 10% на всички стоки в магазините си и защо цените на техномаркет и технополис са едни и същи на тази комисия не и ли мирише на картелно споразумение н, на което ЕМАГ пречи. Само за сведение Техномаркет бях точно до мен в Букурещ и фалираха преди две години без да им е налагана никъква глоба, големи търговци няма що. Така, че с две думи трябва да сме благодарни на ЕМАГ, ако не бяха те едва ли щяхме да доживеем и в БГ черен петък!
Този пост е редактиран от rgadzhev; 07-12-14 в 15:49.
е те технотата са на един човек какви да са цените нова промоцийка :
http://www.emag.bg/ghid-za-pokupki-n...eniya-den-2014
Samsung UE55H6470 за 1400 лв. Жалко, че не е в България.
Samsung UE55H6470 139cm 55" 3D Full HD LED Fernseher Smart TV WLAN 55 H 6470 | eBay
В Метро ще има разчистване...Sharp 60LE652 за 1359лв.
+ 20% ДДС = 1630 лв.
Всички намалени стоки: http://www.metro.bg/public/site/metr...0%BB%D0%B8.pdf
Днес има промо - 11% в ТМ за всичко. Зора - 10, 15, 20% в зависимост от вида на техниката. 11% в ТП за всичко.
Този пост е редактиран от pilot; 13-02-15 в 10:59.
Късно е, беше само за 7 и 8 февруари.
пфуууу, от колко време чакам точно този модел да падне до такава цена... дали на друго място има на подобна цена?