Не знам какво има в предвид, нека да пише...Тези по-ниски цени не се дължат на търговците т.е. решили да си намалят печалбата, а основно на производителите.
Не знам какво има в предвид, нека да пише...Тези по-ниски цени не се дължат на търговците т.е. решили да си намалят печалбата, а основно на производителите.
Виж как цените са завишени точно преди голямата "промоция".
а каква всъщност е разликата м/у моделите на Самсунг Н6400 и Н6500?
Колко да са завишени, при положение, че примерно 48H6400 става на 1000лв. за "промоцията"? Реално цените са в долари и ако преди това са доставени да кажем на 1.65 - 1.7лв., сега е на 1.8лв. А, че има спекуланти има, ама не е толкова елементарно ценообразуването...
На самсунг са най-големи намаленията (поне до колкото видях от тоя промо вестника, който ще пуснат утре). И са намалени главно от малките размери. Също така, освен промоционалните артукули, всички останали ще са с -10%.
Абсолютно си прав, трябва много да внимават всички - мострите дебнат при тези намаления. Аз успях да си запазя неотварян кашон с 48 инчовия вариант и утре ще го взема.
Специално за цената, мисля че е доста добра и намалението е реално... Имам достъп до дилърски цени на някои фирми и определено досега не съм срещал нищо близо до 999лв за 48H6400, така че съм доста доволен
PS: Междудругото ако има интересуващи се 40H6400 ще е 850лв.
Този модел как е с картината
- - - - - - - - - -
Моля дайте бързи идеи за Самсунг за около 1500лв. 40 инча кой от всичките цифри е с най добра картина (D,F,H,ES и други които не се сещам)
За 1500 лв можеш да вземеш кажи-речи всичко 40 инча... Взимай един 40H6400 за 850 лева и не му мисли много много
Като параметри кой е по-хубав Samsung 40H6410 или 40H7000
В Брошурите гледа са наблегнали предимно на Samsung. Някой който е ходил на място да сподели дали има намаление и на 8-мата серия на Sony?
Някъде има ли я онлайн брошурата ?
Philips 55PFK6549/12 за 999лв оферта ли е?
Някой който е ходил до Т-маркет, може ли да сподели цени на 50,55 инча Сони 805,815,828