Добре, а кога ще е намалението? Аз разбрах за петък?
Добре, а кога ще е намалението? Аз разбрах за петък?
От утре и в Зора ще има -12% за всички телевизори.
В ТМ промоциите започват от утре- до неделя.
Чух, че и Е-МАГ ще отвърнат на удара с намаления до 50%!
A сега де!
Явно рано сутринта, в 7, трябва да се разгледа сайта им.
знаем ги тия намаления в Емага специално .. цената вдигната с 40% след което намалена с 30 .. това те наричат ШОК ЦЕНА - много са важни главните букви за лапни шараните .. на предния им черен петък телефон с 20% над нормалната си цена беше свършил в 9 часа
Всички такива големи намаления, черни петъци и подобни са измислени от цели отдели по маркетинг и психолози. За мен агресивната реклама най-силното оръжие. Пример са комшиите от Емаг, които наляха много милиони в реклама и промиха мозъците на хората и сега се наслаждават на резултатите от това. Не познавам човек, а аз контактувам с много хора!, който да не ги знае или не е чувал за тях.
между другото най добрите им намаления са седмичните намаления ,там са по реални
Ще се разходя до ТМ за един 48/6400 или 6500 Самсунг.....
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от Ivaile; 08-04-15 в 22:38.
Телевизорите не са мостри или нещо такова. Сега бях до ТМ. 55UB820 e 1700 лв. 32ки има много.
Очаквах по-големи намаления като цяло....
А някои други цени разбра ли?
Таци година има ли телевизори с удължена гаранция, поне по брошурите не съм видял. Миналата имаше Philips, LG u Panasonic с пет години.
Вижте ценовите графики в долната част от страниците
Samsung UE48H6400 телевизори - Цени, мнения, Samsung тв магазини
Samsung UE40H6400 телевизори - Цени, мнения, Samsung тв магазини
Samsung UE55H6400 телевизори - Цени, мнения, Samsung тв магазини
LG 55UB820V телевизори - Цени, мнения, LG тв магазини
Мда, падащи...повечето си мислят, че черната техника се продава с космически надценки от търговците. Бялата техника е с по-голяма Специално в България си идва на по-висока цена/причините са споменавани, а всеки може да се досети какви са заявките/ и маржа на печалба е около 20% на дребно. Не гледайте на запад големите отстъпки, тук пазарът е колкото в еднин по-голям квартал/предградие на американски мегаполис
Този пост е редактиран от pilot; 08-04-15 в 23:44.
Мисля, че Христослав имаше нещо съвсем различно предвид. Иначе съм съгласен с мнението ти.