Съмнявам се. Аз късно видях, че има Samsung 65F8000 за 2999 лв., бащата щеше да се навие веднага.
Съмнявам се. Аз късно видях, че има Samsung 65F8000 за 2999 лв., бащата щеше да се навие веднага.
Това добра цена ли е? Телевизор Smart LED LG, 55" (139 см), Ultra HD 4K, 55UB820V - eMAG.bg
И при положение че не държа да е 4к а по ми се иска да е 60 инча струва ли си ?
Тв-то ще го ползвам само коато монитор - имам си комп свързан с него и ще гледам филми от него а не през смарт функциите му, затова ме е яд че изтървах 60 инчовия Шарп от Метро...
Дали визуално 5 инча са осезаема разлика?
55AS650 и 47AS750 са на промоция с възможност за разсрочено плащане и 0% оскъпяване в полиса.
Идват празнични дни - фирмите предлагащи техника, да са по-щедри в отстъпките
В петък ще има черен петък в техномаркет. Информацията е, че ще има наистина големи намаления.
Мисля, че днес мернах реклама, че още в четвъртък започват. Бъдете нащрек
Мда ще си продадат залежалите стоки.
Предполагам тези бройки които не са на N-часове работа и стават за нещо, отдавна ще са 'резервирани'. Като цяло нямам много положително мнение за каквато и да е 'Промоция' в България. Но винаги има шанс да попаднеш и на нещо читово из между многото брак.
Все още никъде не е излязла официална информация... много странно
- - - - - - - - - -
Който свари превари, както се казва На предната такава промоция, тези колони: http://www.technomarket.bg/products/09110166/logitech-z906-surround-sound-speakers струваха 350 лева и имаше бройки колкото искаш. Така, че зависи какво си търсиш и дали ще имаш късмет. Имаше и PS3 12GB за 200 лева.
Съгласен съм, че има много талаш, но има и попадения. Резервирани, не точно...трябва да си в първите часове. Самите продавачи научават какво е намалено, предната вечер или рано сутринта и трудно ще резервират, понеже управителя дебне, но него кой го дебне вече...Все пак, ако ги запази и не ги реализира по някакви прични, здраво ще го резервират след това
Информация от един познат за намалението в ТМ от утре:
48H6400 - 1000лв
48H6800 - 1400лв
55H6400 - 1500лв
Аз лично скачам на един 48Н6400
Отскочих до ТМ, имаше строени кашони с телевизори, но момчето, представител на Самсунг, не знаеше кои модели и с колко ще са намалени...
Бързах и не погледнах други , освен 6500, 6410... за съжаление....а този ПАНАСОНИК 640/650/ също буди интерес!