В ТМ треската продължава до 22.04.
В ТМ треската продължава до 22.04.
Не мога да разбера ,защо е тази треска. Тези боклуци ,които сега са намалени с по 10%, след 2-3 месеца ще бъдат намалени с 20-30% без промоции.
Това сме го обсъждали много пъти, колега. Има и добри попадения, но като цяло си прав. Ако не се лъжа, Христослав в някоя тема беше написал, че най-добрия период за покупка на тв е септември-октомври и аз съм съгласен с него.
Някой може ли да каже мнение за телевизорите от Plesio - TurboX? В момента има 40" FullHD телевизор за 450 лева:
Turbo-X - LED TV TXV-4040D 40" Full HD - Телевизори
По-добре 58J5200 за 1079 лв.
Здравейте, колеги, някой може ли да ми даде отзив за този модел? В момента съм с KD-65X9005, но за терасата искам да взема нещо възможно най-евтино и най-голямо, за да си гледаме европейското. Ще стои на терасата от Юни до Октомври и рано или късмо ще се развали, затова предпочитам да не давам много пари за него. Интересува ме главно за спортните предавания дали картината ще е ОК. Мерси!
Направо вземи 1 видеопроектор.
Видеопроектор BenQ 3D TW529, HD, 3300 лумена, Бял - eMAG.bg + Проекторен екран A+ Screen WS1-200, 200 x 200 см, Ръчен - eMAG.bg
Това вече съм го изпробвал и не останах очарован. Дадоха ми за проба скъп проектор и през деня контраста е ужасен, а през лятото слънцето на терасата се скрива след 21:00. Някой има ли впечатления от самата марка като цяло - Smart Tech? Видях клипче в Ютюб, че се произвеждали в Румъния?
Най вероятно е турски Вестел. Все ще изкара гаранцията.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sony 55W756 е на промо в емаг за 1599 лв.
Има голямо намаление на мострите в Техномаркет