Взех 2бр. 43 808 за спалните от метро за 838 лева на бр. 50ките бяха свършили...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Взех 2бр. 43 808 за спалните от метро за 838 лева на бр. 50ките бяха свършили...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Това с ддс ли?
Да, с ДДС са!
Значи съм се прекарал мощно - моя от подписа го взех на 01.06 от Технополис за 1249лв.
Но не ме е яд, аз така или иначе нямам карта за Метро, пък и гаранцията е обвързана с тази на картодържателя...
Може да изкараш дневна карта на физическо лице срещу личен документ. А, гаранцията е обвързана с фактура или касов бон. Името е проформа, примерно ти е подарък
Този пост е редактиран от pilot; 11-08-16 в 20:31.
И аз да се похваля току що си взех от Метро на цариградско 43w808c на цена 838,80лв с ддс.Бях се насочил към шарп 43sfe7452e но видях тука за промоцията в метро,Внос са за метро от сони Румъния в момента има останали още 11 бройки.Ако някой е решил заслужава си.
Честит да ти е...Няма ли 50-ки?
Само в София ли е това ... Една 50ка ка добре ще ми дойде. (макар че за тея пари и 43ка ще взема)
Разпродадоха българския внос и сега остана само румънския. Не съм сигурен, но мисля че в момента дневна карта за физическо лице НЕ може да се извади (трябва да проверя, за да кажа със сигурност).
За съжаление ми казаха че 50 са свършили то сонитата ги няма по брошурите и трябва да се проверява на място.Човека който тества телевизорите беше любезен даже като се измайтапих че ще гледаме всички серии на властелина за тест.Накрая ме помоли да си копира флашката ми за други клиенти.
Още когато пуснах снимката, 50"-овите бяха не повече от 7-8.
За любителите на Филипс ще споделя, какво има в Метро София 1 на цариградско шосе. За съжаление мисля, че е само 1 бройка
http://www.img-share.eu/f/images/260...ullmLbH4V6.jpg
За сравнение цената на 43PUS7100 - 1399 лв. ; цената на Philips HUE (3 крушки + bridge-a) - 399 лв. ; общо - 1798
В Метро, всичко това е на цена 1296 лв.
Заслужава си Philips HUE най-много.
Някои дали знае дали има още 43 инчови сонита в Метро от промоцията?
Колега провери на място преди 6 дена когато купих моя имаше 11бр,В метро на цариградско,като нито един не беше изложен а си седяха кротко в кашоните под изложените телевизори.Успех и дано е останала бройка и за тебе,