Много късно виждам темата, а точно подобен тв с андроид си търсех, ще зачакам още малко, дано се появи нещо друго
Много късно виждам темата, а точно подобен тв с андроид си търсех, ще зачакам още малко, дано се появи нещо друго
В този сайт цените са доста добри, сайта по принцип е Унгарски. https://edigital.bg/
Да, но май не са особено коректни. Има много малко информация за тях из Интернет и като цяло не е ласкава. Имат много примамливо за мен предложение, но не ми се рискува...
Sent from my Windows 10 phone using Tapatalk
Вече трима познати си купиха от тях и всичко беше точно.Може да си поръчаш направо от унгарския сайт с преглед и наложен платеж, и ако не ти хареса като дойде, просто не го взимаш.
49XD7005 за 1399.01лвв Плесио за уйкенда - Sony - LED TV KD49XD7005 49" 4Κ Ultra HD - Телевизори
Техномаркет пак разчистват.
Последни бройки на смазващи цени! - Технoмаркет - онлайн магазин
Конкретно ми направи впечатление това:
Технoмаркет - онлайн магазин Най-вероятно ще е някоя изтрадала мостра, но ако някой все още иска плазмен телевизор, може да провери...
Нямам впечатление от магазина и от качеството на предлаганите стоки, но който желае може да е провери.
Samsung 65KS9002 за 3570 лв., навсякъде е около 5000 лв.
Samsung 65KS9002 4К CURVED SUHD TV, 65 SMART, 2400 PQI, QuadCore, DVB-TCS2X2(T2 Ready)/TCS2X2, Wireless, Network, PIP, 4xHDMI, 3xUSB, Silver - от (Борса Плазма онлайн магазин за електроника)
E, аз имам някакви спомени за лъжливи цени - мошеници някакви са тия.
Като им знам къде е магазина им в Варна , напълно е възможно . На главна улица е , но под нивото на пътя , абе наистина съмнително .
Но -Ние, в Борса Плазма, имаме за основен приоритет да отговаряме винаги на потребителското търсене като предоставим на клиентите си богат асортимент от потребителска електроника, електротехника, офис оборудване и телекомуникационни продукти, отговарящи на най-новите технологии и достижения в тази сфера, с гарантирано качество, конкурентни пазарни цени, както и осигурена сервизна поддръжка. Като компания, която среща своите клиенти с авангарда и иновацията, ние се стремим винаги да сме най-информирани, най-радикални, да сме първи, да сме гъвкави и да помагаме на нашите клиенти да направят правилния избор.
От утре почва поредната голяма промоция на Emag.
Вече има и няколко подсказващи оферти:
eMAG.bg - Широка гама от продукти, бърза доставка, както и 30 дни право да върнеш продукти предлагани от eMAG
Адресът, на който ще са всички оферти от Революция на цените 2017 е:
eMAG.bg - Широка гама от продукти
В момента не е активен, но скоро трябва да го пуснат.
Мятайте тук линкове към интересни продукти ако забележите.
треска за техника - Технoмаркет - онлайн магазин Това да ли е великденската разпродажба или ще има и друга?
Мда...Някой да драсне пост, колко е цената на S7 Edge.