Страница 90 от 123 ПърваПърва ... 40808889909192100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,336 до 1,350 от общо 1831
Like Tree496Одобрявам

Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Отговор: Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Този 65инчовия или филипс 65pus8807/12

4. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от laptoo Виж публикацията
    Този 65инчовия или филипс 65pus8807/12

Хъммм, труден въпрос !

Филиспа има по добър процесор и по добър чипсет ! Ще работи по добре и по добре ще се справя с обработката на изображенията, и движенията, почти два пъти по ярък, но е с IPS панел, което значи че ще има по кофти контраст, а това май е основното предимство на TCL-то, че е в QLED + VA панел, ще има по хубаво черно и контраст, което за някои хора е много важно ... клоня малко повече към Филипса, единствено контраста ме спира да го препоръчам на 100%

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията
    Хъммм, труден въпрос !

Филиспа има по добър процесор и по добър чипсет ! Ще работи по добре и по добре ще се справя с обработката на изображенията, и движенията, почти два пъти по ярък, но е с IPS панел, което значи че ще има по кофти контраст, а това май е основното предимство на TCL-то, че е в QLED + VA панел, ще има по хубаво черно и контраст, което за някои хора е много важно ... клоня малко повече към Филипса, единствено контраста ме спира да го препоръчам на 100%
    Имам възможност да взема нов от холяма верига с отстъпка Филипса и май ще се възползвам....от доста време следя тук,гледам и в разни други групи коментатите и според моя бюджет( 2к) този се вписва най добре сякаш
    AntrAcsA одобрява това.

6. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от laptoo Виж публикацията
    Имам възможност да взема нов от холяма верига с отстъпка Филипса и май ще се възползвам....от доста време следя тук,гледам и в разни други групи коментатите и според моя бюджет( 2к) този се вписва най добре сякаш
    Друга алтернатива е Телевизор Samsung 65Q70B, 65" (163 см), Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, QLED, Клас F - eMAG.bg, но зависи на каква цена ще успееш да го намериш в търговската верига от която пазаруваш !

Тук предимството на Самсунг пред Филипса е че е малко по ярък, с около 10% 580 нита vs 520 нита, реално едва ли ще го забележиш освен ако не ги поставиш един до друг, Самсунга визуално изглежда по добре, по премием, има 4 бр HDMI 2.1 докато Филипс има два, и тук вече имаме QLED+VA матрица, което значи че ще има по добър контраст и цветове.

Ако с нещо 8807 печели точки пред Q70B това е софтуера, Android TV, докато Samsung-a е с техния Tizen, и амбилайта на Филипс, не е за подценяване :D ако го сложиш до бяла стена, ефекта е страхотен, ще има по добър ъгъл на виждане тъй като е IPS панел, и като цяло малко по добре ще се справя с движенията, поне като чета ревютата на Q70B , това му куцало малко.

Ако имаш възможност да го видиш и двата на живо преди да решиш !
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 23-04-23 в 18:21.

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Не само на бяла. Има възможност за задаване на цвят на стената при настройките на ambilight.
    AntrAcsA одобрява това.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Гледах и samsung q80 и него го оускат често за 2к...но нз дали си заслужава.Не съм имал тв с амбилайт...виждал съм...да това е единия плюс.ОС не ми е важна сякаш...гледам от ТВ бокс от чужд провайдър в ХД основно спорт и някое филмче иначе съм на виваком....

10. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Субъждам се и виждам това : Телевизор Samsung 65QN90B, 65" (163 см), Smart, 4K Ultra HD, 100HZ, Neo QLED, Клас G - eMAG.bg 2699 лв ... уххххх.. от доста време си търся 65" миниЛЕД на добра цена, чаках Hisense U8K но не мисля че ще е по добър от този и не мисля че ще е много по евтин :X
    Иначе намали ли са и 55" вия на 1799 лв : Телевизор Samsung 55QN90B, 55" (138 см), Smart, 4K Ultra HD,100Hz, Neo QLED, Клас F - eMAG.bg
    brotzki одобрява това.

11. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

12. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Смяташ ли че си заслужава? Търся си 55", обикалях, гледах го в техното, но имам предубеждение към самсунг.

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

то голямо намаление на тоя самсунг ,200 лв на 3к цена .. и то едно дебнене .. ужас ..

14.  

15. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от wrathchild Виж публикацията
    Смяташ ли че си заслужава? Търся си 55", обикалях, гледах го в техното, но имам предубеждение към самсунг.
    Да, на тази цена, определено , все пак това е най добрия miniLED LCD телевизор за 2022-ра, по нагоре от него... няма на къде, освен OLED, който първо че няма да е толкова ярък и ще струва поне още 500 лв повече. Разбирам че много хора са предубедени към Самсунг а и не мога да ги обвинявам за това, Самсунг са известни с по лошия си качествен контрол, докато Сони с НАЙ високия си качествен контрол, но въпреки всичко, във форума попадна на повече теми за проблеми със Сонита от колкото със Самсунг, разбирам че това не може да е чак толкова определящ фактор за качество като цяло.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    то голямо намаление на тоя самсунг ,200 лв на 3к цена .. и то едно дебнене .. ужас ..
    Телевизора излезе на 5800 Samsung QE65S95BAT телевизори - Цени, мнения, Samsung тв магазини (pazaruvaj.com) , като цяла година рядко слезе дори до 3499, и въпреки това имаме хора във форума които си го взеха, за това 2999 е " добра цена ".
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 28-04-23 в 11:41.

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

В Емаг- а оферта на деня...tcl 65c735- 1299лв....стиснах очи и го поръчах....дано случа
    Този пост е редактиран от laptoo; 28-04-23 в 12:02.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Да, на тази цена, определено , все пак това е най добрия miniLED LCD телевизор за 2022-ра, по нагоре от него... няма на къде, освен OLED, който първо че няма да е толкова ярък и ще струва поне още 500 лв повече. Разбирам че много хора са предубедени към Самсунг а и не мога да ги обвинявам за това, Самсунг са известни с по лошия си качествен контрол, докато Сони с НАЙ високия си качествен контрол, но въпреки всичко, във форума попадна на повече теми за проблеми със Сонита от колкото със Самсунг, разбирам че това не може да е чак толкова определящ фактор за качество като цяло.
    Поръчах! Да става каквото ще... За първи път купувам ТВ самсунг Кажете като дойде кашона какво да гледам? Ще си платя да ми помогнат да го кача, след това ще изчакам 2 часа да се аклиматизира и ще го пробвам. Трябва да си купя нормално дистанционно, че това е много модерно, друго какво.
    AntrAcsA одобрява това.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

При доставката само отворете кашона и вижте по дисплея дали има поражения. Другите неща вкъщи.
    AntrAcsA одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Промоционални цени за High Definition мултимедийни плеъри!
    От popcornhour във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 05-01-12, 22:44
  2. Технополис - промоции
    От Prou4vatel във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 1
    Последно: 14-07-10, 23:19
  3. Фалшиви WinZip/WinRar архиви....?
    От roumen68 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 13
    Последно: 08-03-08, 02:48
  4. Фалшиви хардове !
    От totonis във форум Общ - хардуер
    Отговори: 12
    Последно: 29-09-06, 16:55
  5. !!! Изгодни компоненти !!!
    От EliteU във форум Продава
    Отговори: 7
    Последно: 24-08-06, 12:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе