Добри цени на някои модели тв при унгарците , примерно -
48С11 за 1635 (с доставка към 1670лв)
50X93J за 1533 (1560лв) ...
Добри цени на някои модели тв при унгарците , примерно -
48С11 за 1635 (с доставка към 1670лв)
50X93J за 1533 (1560лв) ...
Здравейте, "унгарците" казвате на extreme digital нали. Може ли малко инфо за този сайт, доста оферти имаше последните дни там. Бавят ли се с доставките и каква е схемата с гаранцията ако се поръчва от там. Въобще читав магазин ли е? Май във форума често се споделят оферти от там? Всякакво инфо ще е от полза.
Благодаря ви!
Пратките, рано или късно идват. Но според мен, по-добре да проучиш, как стои въпросът за гаранциите!
Бях си набелязал телевизор от тях, но понеже, сумата беше сериозна, реших да направя едно мини проучване, относно гаранционното обслужване. Прегледах, много коментари в различни форуми, като в единият имаше голяма тема за този търговец, но нито един от купувачите не беше успял да ползва правото си на гаранционен сервиз от тях. Все пак, реших да попитам, дали някой който е имал нужда от сервиз, както е по договора е получил такъв. Нямаше нито един, повтарям нито един който да получил гаранционно обслужване.
Схемата е: вземат уреда уж за ремонт, след няколко дни ви пращат съобщение с което ви уведомяват, че сте експлоатирали уреда не правилно, или че повредата е механична, тоест след удар, което означава, че не се покрива от гаранцията.
Така, че има основателна причина, цените при тях да най-ниски...
Аз имам покупки от там. Олед телевизора ми е от там също за не малка сума. Гаранция не съм ползвал,но съсед поръча телевизор,който имаше проблем с подсветката и го замениха без проблем.
Имайте предвид,че реално вече са емаг и не мисля,че ще правят такива цигании.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не са Емаг, само собственикът е един и същ!
Гаранциите би трябвало да се обслужват от оторизираните сервизи на марката. Няма значение от кой търговец се купува. Те повечето търговци нямат собствени техници и сервизи така или иначе.
Здравейте, Мнение за тази оферта?
https://edigital.bg/led-televizori/h...139-sm-p921993
Виждам че принципно вървят към 900-1000лв. Заслужава ли си за 700?
Който е в Германия, да налазва. Няма такава цена- expert.de - крайна цена 830 евро.
Този пост е редактиран от gurcayy; 29-04-22 в 12:03.
Някой възползвал ли се е от промоцията на Ардес за връщане на стар лаптоп и получаване на ваучер за закупуване на нов от тях?
Струват ми се доста изискванията в анкетата им (включително документи за покупка), а и субективната оценка на състоянието на машините ме притеснява.
Дали няма просто да съберат резервни части/ вторични суровини, като обявят след тест, че старите лаптопи стават само за рециклиране? Сложили са 70лв. цена за връщане към клиента, ако не желае да им го остави за утилизиране.
При нас магазинът им не ми е на удобно място, за да отида да питам. Но ме съмнява, че оценката ще се прави в централният им сервиз.
Не съм я пробвал, но buy-back програмите в България винаги са в ущърб на клиента.
Уважаеми клиенти, Благодарим Ви, че през изминалите години бяхте наш клиент! Останете с нас по пътя на развитието!
На 1-ви август 2022г. сайтът www.edigital.bg се премества на eMAG Marketplace!
За продуктите, предлагани от eMAG се осигурява 30-дневен срок за безплатно връщане, плащане на вноски и множество други услуги.
Продължи към emag.bg
Абонирай се за нюзлетъра на eMAG.bg
От 1-ви август отпада възможността за извършване на поръчка в сайта www.edigital.bg
Не се притеснявайте! Поръчките, които вече са направени или ще бъдат направени до затварянето на сайта (31-ви юли полунощ), ще се обработят по обичайния ред.
Очаквайте автоматичен имейл със статуса на Вашата поръчка.
Ще бъдем на Ваше разположение и в бъдеще при нужда за връщане на продукти и гаранционно обслужване. Сътрудничеството с нашите B2B партньори също продължава при същите условия.
14 дни право на връщане
Гаранционно обслужване
Отдел връзка с клиенти
Имате въпроси? Свържете се с нас на имейл адреса посочен по-долу:
shop@edigital.bg
С уважение:
Екипът на Extreme Digital
Напълно очаквано. Напоследък цените в емаг бяха близки и дори по-ниски от тези в edigital.
отделно доставката е доста скъпа и бавна ,дано това се промени сега