Страница 79 от 95 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,171 до 1,185 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

И що без Самсунг и ЛГ !?! Ето този пасва идеално на заданието - http://www.technomarket.bg/products/09107599/lg-42lk450 .

2.  

3. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

За размер той иска 32, но аз го убеждавам ако може 37 поне, но молко трудно 37 се вписва в бюджета!

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    За размер той иска 32, но аз го убеждавам ако може 37 поне, но молко трудно 37 се вписва в бюджета!
    Убеди го и за LG и Samsung, защото в този бюджет се вписват точно те.
    Другите марки в този ценови диапазон са по-голяма трагедия.

5. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    1.LG 32LS5600
    - плейъра не подържа DTS /налага се да конвертираш/
    2.SAMSUNG UE-32EH5000/5450
    - дебел е защото тази година промениха типа подсветка на панела- Direct Led
    При покупката дизайна е последното нещо което трябва да гледаш....Panasonic TX-P42G30E - заставам твърдо зад него !!!! Като картина е в пъти по-добър от останалите два.
    Мисля, че окончателно се спрях на LG-то, плейера няма да се ползва много особено за филми с DTS, обикновено те са доста и по-големи като обем, тъй че на флашка става безпредметно да се слагат. Ще се пускат филми основно през компа. Ако има нещо друго против LG -то, кажете.

6. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от pilot
    Убеди го и за LG и Samsung, защото в този бюджет се вписват точно те.
    Другите марки в този ценови диапазон са по-голяма трагедия.
    Нима корейците не са трагедия по надежност?!

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Няма вече корейци , японци - всичко е китайско сглобено в Полша , Унгария ,Словакия и т.н. Общо взето гледай модела да е добър , всичко останало е късмет и 5 годишна гаранция .А след 5 години "я камилата , а камиларя" -с тия темпове още след 2 години ще е морално остарял.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

С удоволствие чета този форум, но до момента не съм писал тук. В момента ми се върти идеята да се изръся за http://www.technomarket.bg/products/...590b-2xtdg-br7 . Ще бъда признателен, ако някой сподели по-конкретни впечатления за този ТВ. Аз съм го гледал изложен в Техномаркет на Цариградско, вървеше някакъв Хари Потър. Хареса ми картината при всякакви сцени - бързи, бавни, тъмни...особено нивото на детайлите в тъмните сцени беше по-добро от всичко наоколо, което въртеше същия филм. Ясно ми е, че е бил в кой знае какъв "магазинен" режим, даже не взех дистанционно да видя или да побъзикам нещо. Тук http://www.trustedreviews.com/sony-k...x853_TV_review отзивите са доста впечатляващи... :rolleyes: Не че се предоверявам на такива мнения - на едно място големи спецове след яки замервания твърдят, че един модел е супер, а на друго място пак големи спецове, пак подкрепени с диаграми и замервания оплюват същия модел. Ето например тук /благодаря за линка, Христослав/ http://valueelectronics.com/images/p...st%20ratio.pdf отбор корифеи с кой знае каква напредничава техника е замерил ниво на черното на Panasonic TC-P65VT50 от 0.002cd, а тук http://www.hifinews.ru/reviews/details/440.htm отбор руски другари, навярно с техника от Магаданския институт, е замерил черно 0.0095cd. Със закръгление, разликата е пет(!) пъти!!! Честно казано, имам повече доверие на руснаците...и контраста от около 10 000 към 1 /според организаторите на ТВ уестърна/, става 2000/1...
    Не ме интересуват други телевизори, не е необходимо някой да се мъчи да ми предлага алтернативи :-) Ще бъде или това Сони или нищо. Единствено ми е любопитно да ми каже някой от личен опит, наистина ли е толкова добър ТВ?

10. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Няма вече корейци , японци - всичко е китайско сглобено в Полша , Унгария ,Словакия и т.н. Общо взето гледай модела да е добър , всичко останало е късмет и 5 годишна гаранция .А след 5 години "я камилата , а камиларя" -с тия темпове още след 2 години ще е морално остарял.
    OK съгласен съм с това, ама малко прекалявате! За какво да питаме като темата може да приключи още с този пост! Купете си Samsung или LG и я заключете!

@pla_y_men длъжен си да се съмняваш във всичко където има интереси за кинти!
    Аз пък не вярвам на руснаците защото са като нас.. Малко кинти и плазмата с неравномерна подсветка като LED ше изкарат. Как го измислих това

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не е въпроса само ЛГ и Самсунг , просто за тия пари /800лв / не остана нищо ,което да си заслужава .Имаше някои добри плазми ,но след преминалите "промоции" са или изчерпани или само мостри ,а новите още ги няма ,за да им направят "промоциите" . Панасоник също доста се изхвърлиха с цените на LCD моделите и тепърва ще свалят. ЛГ-то ,което ти предложих и то е останали бройки /или внесено ,каквото е останало на запад/ и си е добра сделка за 700лв /дори другата седмица ще вземаме същия за заведение на приятел/. Ето още нещо останало от миналогодишните - http://www.technomarket.bg/products/...onic-tx-l42u3e -тоя съм гледал 32" вариант и ми хареса.

п.п Ние само предлагаме - крайния избор разбира се е твой.

12. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Когато дадено мнение е обосновано по този начин нямам какво да кажа!

Вариант ли е да се изчака? Кога се очаква нови модели по магазините?

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Повечето Самсунг и ЛГ вече излязоха ,но на Филипс ,Панасоник и Шарп още не са / Сони имат 3-4 модела и са без коментар/. Въпреки ,че вече това са по-високите класове се предполага ,че по-голямото разнообразие ще доведе до добри "промоции" , а и идва Олимпиада . Все пак не виждам много модели ,които да попаднат в ценовия клас ,който те интересува и там пак най-голяма "палитра" имат ЛГ и Самсунг .
    А и гледам ,че вероятно ще се гледа под ъгъл - остават плазмите или модели с IPS панел /ЛГ ,Панасоник или някой Филипс/.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от pla_y_men

Не ме интересуват други телевизори, не е необходимо някой да се мъчи да ми предлага алтернативи :-) Ще бъде или това Сони или нищо. Единствено ми е любопитно да ми каже някой от личен опит, наистина ли е толкова добър ТВ?
    След това изречение какво очакваш да ти кажем - не си купувай изобщо нищо?
    Отишъл си, видял си, харесал си. Нищо друго не ти трябва. В днешно време няма как да се прецакаш с телевизор висок клас. Има разлики, но общо взето нивото е добро.
    За замерванията не трябва да се учудваш, че има разлики. Мери се с различни уреди, с различни настройки, на различни бройки от различни хора.

16. Тук е от
    Oct 2007

Кажете мнението си за Филипс 47pfl4307, който ми грабна окото от брошурата на следващата промоция на Метро. Заслужава ли си близо 1700 лв. с 2бр. пасивни очила, тоест в рамките на тези пари +-200лв. може ли да се намери друг модел марка 47" с по-добри показатели. Най-вече ще се ползва като монитор за ПС и 3Д-то ми е интересно като възможност за забавление. Вярно ли е това, че Филипсите не поддържали субтитри през USB плейъра? Пише, че може да се ползва с USB мишка и клавиатура, има видеочат, интернет услуги, все неща които не ми е много ясно как ще се ползват точно само с тв-то и някои от тях примерно скайп изобщо не съществува за този модел.
    Имам си едно старо вече LCD LG 32" и искам да мина на друг с по-голям екран и да ползвам 3Д технологията. Конкретно се чудя разните 3Д филми качени по торент тракерите могат ли да се гледат с такъв телевизор?

https://www.p4c.philips.com/files/4/...12_pss_eng.pdf

17. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    След това изречение какво очакваш да ти кажем - не си купувай изобщо нищо?
    Отишъл си, видял си, харесал си. Нищо друго не ти трябва. В днешно време няма как да се прецакаш с телевизор висок клас. Има разлики, но общо взето нивото е добро.
    За замерванията не трябва да се учудваш, че има разлики. Мери се с различни уреди, с различни настройки, на различни бройки от различни хора.
    Причината да съм толкова "кон с капаци" и да не ме вълнуват алтернативи е, че за продукти на Сони имам възможност за нелоша отстъпка спрямо цените в ТМ или ТП. И имайки предвид казаното от теб, че телевизорите висок клас са без фрапантни кусури, ме кара да избера финансово най-изгодното /за мен/ предложение. В никакъв случай не съм болен фен на Сони, даже напротив. Сравнявайки плюсовете и минусите на плазмите и LCD, претеглени през тежест по мои съображения, плазмата отпада. Например, ако някой е съгласен заради малко по-добро представяне на плазмата като домашно кино, да пренебрегне електропотреблението от 300w, за мен малката разлика като картина точно в област гледане на филми, не може да компенсира съотношение 300w към 100w...
    Премислил съм доста "за" и "против" и съм направил изводите за себе си. Единственото ми съмнение е, въпреки, че този модел е висок клас и всичко трябва да е ОК, да няма някоя "котка в чувал", която да ме изненада... :-) Благодаря за отговора и да, ако имаш наблюдения или информация за съществен недостатък, абсолютно сериозно бих приел и отговор "не го купувай", което наистина в моя случай означава "не си купувай нищо" :-)...поне към този момент.

18. Member
    Тук е от
    May 2012

Какво е мнението Ви ето за тази плазма http://www.technomarket.bg/products/...75/lg-42pa4500 цената е 769лв в Карфур !!! Избирам между тази плазма и ето този http://www.technomarket.bg/products/...msung-le40d503 кое е по-добрия вариант ???

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 79 от 95 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе