Страница 29 от 95 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Вчера се бях объркал с това TFT - имах предвид TN матриците, но както и да е. Конкретно за Toshiba 32AV834G - ако я намериш чисто нова, в неразопакован кашон, направо взимай нея, без да мислиш за малко по-евтиното Neo. Това Neo съмнително много прилича на евтинджийските модели на Sharp, които се произвеждат от същата турска фирма. А "бюджетен" Sang за 520 лева сигурно е някой виц. Въпросната Toshiba я наблюдавах внимателно няколко пъти в Техномаркет и най-вероятно именно този модел ще купим скоро за кухнята. Доколкото зная, и тя се сглобява в Турция, но това не значи, че е лоша.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Mean
    Модел 2010 г., гаранция са останали само мостри.
    Мда, прав си. А аз не съм навит на такъв вариант. Все пак, ако имате време ще бъда доволен да разгледам предложенията, тъй като Вие, хората, които пишете редовно тук ще сте движеща сила при избора ми

4. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от romborak
    Здравейте,

След като изчетох обстойно общата част с разясненията от hristoslav2 (повече от 1 час ), вече мога да заявя, че имам доста по-богата представа за телевизорите като цяло. Искам да поздравя автора за толкова богатото и изчерпателно описание и за труда, който е положил. На мен ми беше доста интересно и научих много неща.

Моята цел да посетя форума е да събера качествена информация от запознати хора за да се ориентирам по-добре при избора на телевизор.

Възнамерявам да купя телевизор защото се местя в ново жилище. Едно от най-важните неща в жилището за мен е телевизорът. Не искам просто да отида в някой магазин и да се взема първия телевизор, който ми предложат, а да съм подготвен предварително и да знам какво точно търся.

Бих искал да получа съвет от вас, понеже очевидно вие доста си разбирате от тези неща. Мисля, че и сам бих могъл да избера достатъчно добър телевизор, но все пак ще съм благодарен за едно експертно мнение.

Критериите ми са следните:
    1. Размер – 40-42 инча;
    2. Марка – Няма значение (Sony, Samsung, Panasonic, Philips, LG, Toshiba);
    3. Вид – LED LCD;
    4. Доставчик на TV – Булсатком. Мисля да взема HD оборудването им;
    5. Разстояние за гледане – 3м;
    6. Осветление в стаята – нормално;

Искам задължително да има възможност за връзка към LAN също така ако е възможно и с Wi-Fi. Ще ползвам ТВ-то предимно за да гледам филми от компа без да се налага да ги записвам на флашки. В тази връзка мисля, че някой ми беше спомена, че не всички телевизори четат субтитри на кирилица.

Възнамерявам да използвам ТВ-то и като монитор за компютър, но по-рядко.

Няма до го използвам за игрови конзоли.

Няма да го използвам за гледане на видео от DVD или Blue Ray плейъри.

Skype, Google, YouTube, Vbox и т.н. изобщо не ме интересуват и нямам намерение да се възползвам.

Не държа на 3D и дори си мисля, че в момента, тъй като е сравнително нова технология, потребителите плащат по-скъпо за нея, а тя
    не е доизпипана. Така че все си мисля да си взема телевизор без 3D, а спестените пари да вложа в по-добър телевизор.

Последен, но е и по важност, е бюджетът – 900-1200 лв.

Малко дългичък пост се получи, за което се извинявам.

Благодаря предварително за съветите.

Весела Коледа на всички и запомнящо се изкарване на новогодишния празник!

Здравейте отново,

След още 1-2 часа четене се спрях на един модел:

http://www.technomarket.bg/products/...ips-40pfl7605h

Много четох и до колкото разбирам всеки телевизор си има силни и слаби страни и е въпрос на приоритети и компромиси.
    За мен най-важно е да имам максимално добро качество при спортни предавания - предимно футбол.
    Другите изисквания са второстепенни и съм склонен да се лиша от някои от тях в името на добрата картина докато гледам английското и ШЛ. .

Струва ли си този Philips?

5. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от robbie
    samsung lcd le-37d550 - 999лв и philips led 37pfl6606h - 1199лв; чудя се дали дали да дам 200лв отгоре за LED срещу LCD?
    какво да ви кажа - жената посочи филипса и каза "тоз!" ) за сега (15 минути гледане на кабелна тв) съм супер доволен! не знам дали е от телевизора или от кабелната (нет1 в софия) обаче всички канали се виждат с чудесно качество; ще трябва обаче да се изръся стотина лева за wifi dongle, защото го взех от техномаркет където нямат промоцията безплатен wifi на технополис, обаче във всички т/полиси останали само мостри и нещо не ми се взимаше мостра...

успех на всички и благодаря за чудесния форум!

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Момчета спрял съм се на тези два телевизора.
    http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40d6510
    http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42gt30e
    Интересуваме главно качеството на картината.Много го купуват тоя самсунг,добре ли предава на SD сигнал,като в негова полза е,че могат да се гледат филми през флашка.Кое да бъде лед или плазма.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

42GT30 -допълнителни екстри ,като медия плеър и браузър нямат отношение към качеството на картината и се компенсират с външни устройства предназначени за това ! ОБАЧЕ от поне месец НЯМА нови тв от GT/VT серията на Панасоник и ако не са ги внесли тия дни /след 24.12/ ,то 100% ще ти набутат мостра...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Каква е разликата между двата модела на Тошиба:

http://www.technomarket.bg/products/...shiba-55wl863g

http://www.technomarket.bg/products/...shiba-55wl753g

и по-специално какви екстри в повече предлага по-новия модел TOSHIBA 55WL863G в сравнение със стария TOSHIBA 55WL753G...

Ще се радвам да прочета всяко едно мнение

10. Тук е от
    Feb 2011

Отидох в магазина за Panasonic TX-L32C4E, но в крайна сметка харесах повече Panasonic 37U3E. Разстоянието е средно около 2.5 метра, дано не ми дойде голям. Харесах и 37Е3Е, но като му прочетох характеристиките се оказа , че разликата е само в това, че вторият е лед. Четох някъде тук за проблеми при лед телевизорите с неравномерна подсветка и това ме отказа, а и това не ми е приоритет. Иначе добър ли е според Вас този телевизор 37U3E?

11. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Добър избор си направил с оглед на това ,че си се спрял 37 инчовия.32ката макар и от 2,5метра бързо ще ти умалее.На твое място също щях да избера 37U3E.Деиствай смело.въобще няма да ти е голям -бързо се свиква.

12. Тук е от
    Nov 2010

За 2.5 метра мин 40 - 42 инча

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Стара Загора

А и разликата между 37U3E и 42U3E е 50лв. Ако има място за 42инча,взимай смело.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2008

Понеже се обърках вече тотално от марки и модели е спрях на този, промоция е в Техномаркет: Toshiba40TL838
    3D, FULL HD, LED, 200 Hz. Като гледам има всичко, не че държа да е 3D, но има и плеър за филми с бг титри, така че мисля че си струва?

16. Тук е от
    Sep 2010

Хора това тук да не е сайт на Техномаркет,страшна реклама на телевизори от тази фирма!!!Огледайте се малко ,има други вериги за техника които предлагат много по качествена стока от Neo, Toshiba и др.И в крайна сметка има толкова много магазини от различни вериги ,просто отидете на място ,вижте моделите как работят ,сравнете с друг на подобна цена и така. Цените са едни и същи навсякъде ,освен ако не вземете някой по стар модел каквито има предимно в рекламирания от вас магазин"Техномаркет"

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Е в другите вериги ще се купи същото НЕО като , Кроун, Финлукс , Хюндай , DSM , Елит... . Колкото до Тошиба ТМ са официалния вносител и е нормално там да има най-голям избор , а и ми е интересно кои са тези марки ,които са "много по -качествени" от Тошиба ?

18. Member
    Тук е от
    Feb 2008

zloto74, покажи ми ги другите фирми. Аз виждам една огромна фирма, наречена "продавачи на електроника в България" и на всички цените са еднакви. Това, че казваме "Техномаркет" нищо не значи. По същият начин можеше да казваме "картелът на продавачите".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 95 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе