Аз гледам 47" от 2.8-3.3 м и то защото не стигнаха парите за 55" ... - това да не са старите кинескопи , а като си пуснеш 1920х1080р ще се"залепиш" за екрана .
Качество и достоверност на картината
Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.
Удобство на ползване и ергономика
Всеядност на вграденият плейър
Цена и най-голям избор на модели в магазина
Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....
Препоръки във форуми и различни издания
Препоръки на познати, съседи и приятели
Препоръки на продавач-консултантите в магазина
Аз гледам 47" от 2.8-3.3 м и то защото не стигнаха парите за 55" ... - това да не са старите кинескопи , а като си пуснеш 1920х1080р ще се"залепиш" за екрана .
Относно притесненията за размера -вижте това http://www.hdzona.com/forum/sizecalc_UK.swf
LG 42CS460 - Това нискобюджетно LG заслужава ли внимание ?
В случай, че не успеят хората да се доредят до 40ЕH5020 в Карфур на промоция за 750 лв .
Какво Ви е мнението за Panasonic 47WT50 - проблем ли му е черното (че в магазин не може да се види) и като цяло заслужава ли си парите (сега е 2100 лв). Също така съм загледал Samsung 46ES6710 и се колебая между двата. Иначе фаворита ми е Sony 46HX850, но цената му е извън бюджета ми от 2000 лв +/- малко. Всякакви мнения по темата ще са ми от полза.
Тази събота и неделя 30 и 31 март 2013 г ще има 48 часа happy Hour в Техномаркет .
Обявяват 10% отстъпка включително и на продуктите в промоция .
В промоцията не влизат
* маси, стойки, аксесоари и антени за телевизори; аксесоари за камери и фотоапарати; карти памет; батерии; кабели, чанти и аксесоари за лаптопи, таблети, GSM-и и други мобилни устройства; консумативи и аксесоари за принтери; компютърни и конзолни игри; калкулатори; дискове с филми и музика, книги; CD-R, DVD-R; кафе; аксесоари за GPS устройства; аксесоари за Car AUDIO; аксесоари за климатична техника; торбички за прахосмукачки; кухненски аксесоари; аксесоари за самобръсначки; крушки; разклонители.
Обаче смело може да пазарувате телевизори .
http://www.technomarket.bg/content/237
Здравейте, в сряда ходих да купувам телевизор, основно се бях спрял на Panasonic TX-L42ET60 и Panasonic TX-L42ET5. Двата модела са доста равностойни според мен. Интересното е че пуснахме футболен мач и имаше и на двата включена една функция (не се сещам точно коя) на максимум и картината доста насичаше, топката не вървеше плавно и доста се разколебах. След около 20-30 минутно ръчкане открихме коя функция ебава нещата и я изключихме, картината се оправи. Реших да тествам как се държат при филми (бях си свалил семпли на някои любими филми в мкв) пуснах ме ги на ЕТ60 и доста ме грабна, след което се преместихме на ЕТ5 почнахме да ги пускаме и усетих че картината въобще не отстъпва на ЕТ60, и тъкмо когато си мислех да го взема се изложи тотално. На семпъла на филма Ронин (има една сцена доста динамична в която се преследват с коли) ЕТ5 почна да насича дотолкова все едно разглеждам комикс, пуснахме я втори път пак същата работа и реших да взема ЕТ60. Като плюсове за мен лично страхотен дизайн, тънката рамка го прави да изглежда по-голям от 42 инча (брат ми има 47 инчово Sony , когато седна и погледа се заблуди че и моя е 47 :D) Картината е доста как да се изразя "жива" може би е точната дума и не на последно място цената - 1520лв. за 6 месеца. След като се прибрах и го пуснах набарах по Евроспорт ХД мач и какво да ви кажа картината беше убийствено добра (с изключена онази функция) След това гледах прогнозата за времето по бтв хд и пуснах 3д (до сега не съм гледал дори за тест в магазините, та това ми е първия допир с хоум 3д) водещата буквално беше в хола ми :D много яко. Като минус единствено мога да кажа че звука никак не ми харесва, някак слаб и кух е, но в скоро време ще го пусна през усилвателя и колоните ми да минава и няма да ме дразни. Тези дни съм доста натоварен и нямам време да го "разръчкам" като хората, но другата седмица няма да му се размине. Много съм доволен от покупката си и ви благодаря за помощта!
Технополис контрира с 11% намаление на всички стоки в периода 30-31 март 2013г .
Реконтра от Зора - 12%, но без промо стоки:rolleyes:
Аз съм с двете ръце за Panasonic 47WT50---флагмански модел,харектеристики,картина>от Самсуняга
Панасоник - слаб контраст
Самсунг - по-слаб ъгъл на виждане
Според мен погледни този: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST60E
Panasonic 47WT50 месец май 2012 беше 4500лв.Това е топ модела LCD на Panasonic за 2012.Mисля че си е с тяхна матрица IPS-Alpha.Тв-то е двуядрено с 2 дистанционни,2бр.актив.очила и с циф.сат.тунер.За мене по добро LCD за тия пари просто няма кой каквото ще да приказва.Цената е тупалка от всякъде.Аз лично съм с плазма но тази оферта не е за изпускане.Разбира се ако си решил да е LCD.
Този пост е редактиран от bobi700402; 30-03-13 в 22:49.
Добра вечер
Аз се спрях на този:
LG 47LS5600 Full HD LED LCD телевизор - LG телевизори
Мисля, че за тези пари няма по-добро в момента. А имам и ваучер за 60 лв. , който ще го направи 930 лв.
Здравейте, някой може ли да препоръча някакви 3D очила за Panasonic TX-L47ET50?
Утре мисля да взема някакви за подарък, като цената е водеща (не знам дали има разлика в качеството?).
SAMSUNG SSG-P51002/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - 2бр. за 60 лв
- - - - - - - - - -
http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-l47wt50e - с отстъпката става 1890 лв и не е за изтърване .:D
Този пост е редактиран от svetlio1; 31-03-13 в 00:56.