Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 30 от 106 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2011

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Здравейте! След едноседмично четене в готиния форум,и днешно посещение в местният Техномаркет. Резултатите са :
    Не ме интересува 3Д, нито интернет приложения . Просто ми трябва Телевизор 42 инча, която да има добра картина. Да си гледам от компа ХД филми, както Телевизия и много спорт. Гледах, ЛГ, ТошибА;, Самсунг, Филипс и направо се сбърках тотално. Моля за помощ.Бюджет до 1500 лв.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2013

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Здравейте , първо искам да ви поздравя за сайта който е невероятен.
    След доста четене и аз почнах да се обърквам доста , това което търся е LED телевизор 40-42 инча до 2500 лв. Много ще съм ви благодарен

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dianpapazov Виж публикацията
    Здравейте , както споменах си закупих най - накрая този телевизор от Техномаркет - SAMSUNG UE-40EH5020 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Но не намирам моделът в официалният сайт на Самсунг никъде дали мога да го открия някъде и да видя какво поддържа и какво не и малко повече инфо, ако някой има нека да пише.
    Благодаря ви предварително.
    Всъщност го намерих в полският сайт където е сглобен и има по нов Упдейт от моят, но незнам дали може да се инсталира полският ъпдейт ?
    UE40EH5020W -
    Няма проблем с ъпдейта - действай.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от NinaRicci Виж публикацията
    След доста четене и аз почнах да се обърквам доста , това което търся е LED телевизор 40-42 инча до 2500 лв. Много ще съм ви благодарен
    Ако намериш този, го отнасяй: SONY KDL-46HX850+2X TDG-BR750 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

П.С. Вчера тъкмо щеше да легне точно на бюджета:rolleyes:

6. Тук е от
    Apr 2013

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Да, вградените плеъри на Сони са куци, но телевизор се избира заради картината. За филмите има по-добри алтернативи от вградения плеър.
    Според мен горните модели отстъпват, като цялостно качество на картината, но различни вкусове. Сравняваш в магазнът на режим Кино и избираш. Все пак ти ще го гледаш.
    Този пост е редактиран от pilot; 02-04-13 в 02:07.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от vakata77 Виж публикацията
    Здравейте! След едноседмично четене в готиния форум,и днешно посещение в местният Техномаркет. Резултатите са :
    Не ме интересува 3Д, нито интернет приложения . Просто ми трябва Телевизор 42 инча, която да има добра картина. Да си гледам от компа ХД филми, както Телевизия и много спорт. Гледах, ЛГ, ТошибА;, Самсунг, Филипс и направо се сбърках тотално. Моля за помощ.Бюджет до 1500 лв.
    А Panasonic погледна ли----->http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L47ET50E

Цитат Първоначално публикувано от NinaRicci Виж публикацията
    За тези пари, естествено, ако не държиш да е LED, ще те посъветвам да си вземеш Panasonic TX-P50ST60E
    Ето ти едно пресничко ревю на по-малкия му брат----->Panasonic TX-P42ST60 3D Plasma TV Review

Ако ли не, модела на Sony, предложен от колегата е много добро предложение, но малко надминава бюджета.
    От изброените от теб, бих се спрял на Panasonic 47WT50E, флагмана на Panasonic при LED моделите от миналата година.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Може Panasonic TX-P42ST50 (плазма) http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E. Изпълнява всичките ти изисквания, и имаш 3D, което не си длъжен да ползваш.

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Честито колега! Със здраве да го ползваш!

Какъв е модела?
    Благодаря ви.
    Да, както някой каза, модела е 47LS5600
    Още не съм го монтирал на стената, защото нямам бормашина.
    Успех в избора на всички.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-42F5000
    PHILIPS 42PFL5008K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    LG 42LA641S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ONIC-TX-L42E6E

13. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Няма проблем с ъпдейта - действай.
    Последен въпрос, понеже ме е страх с тоя ъпдейт понеже е полски, като четох ръководството в началото на темата. Ето и въпросите ми :

- Ще изчезне ли менюто на български ?
    - Има ли информация какво предоставят тези ъпдейти и къде да го прочета ?
    - Какво е и работили , обновяване на софтуера по кабела или ефира ?

Благодаря ви предварително !

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dianpapazov Виж публикацията
    Последен въпрос, понеже ме е страх с тоя ъпдейт понеже е полски, като четох ръководството в началото на темата. Ето и въпросите ми :

- Ще изчезне ли менюто на български ?
    - Има ли информация какво предоставят тези ъпдейти и къде да го прочета ?
    - Какво е и работи ли , обновяване на софтуера по кабела или ефира ?

Благодаря ви предварително !
    Това че ъпдейта е от Полски , Немски, Френски или не знам си какъв Европейски сайт, няма никакво значение - той е един и същ и се сваля от сървъра на Самсунг за Европа.
    1. Не - няма да ти изчезне менюто на български. Двете неща нямат почти нищо общо.
    2. По едно време в ъпдейта имаше отделен файл описващ промените - в момента не знам какво е положението.
    3. Ъпдейта става по два начина
    - по интернет, след свързването на телевизора сам си прави проверка за нова версия
    - с USB флашка - като първо от сайта се сваля файла, разархивира се, после се качва на флашката, тя се постява в USB порта и телевизора детеква новата версия, на екрана се появява съобщение питащо дали разрешаваш Тв да си направи ъпдейт.

Тук има диаграма с дяловете на производителите за полският пазар
    Ranking telewizorów - luty 2013 – VideoTesty.pl

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Тук има диаграма с дяловете на производителите за полският пазар
    Ranking telewizorów - luty 2013 – VideoTesty.pl

Някакъв шанс да видим подобна извадка и за БГ пазара ?

п.п. Това си е риторичен въпрос , ясно е че това е строго пазена тайна .

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Защо някои телевизори са по-добри за гледане на спорт ?
    Why Are Some TVs Better for Sports? - TelevisionInfo.com
    И топ-спорт телевизорите са
    Samsung E8000
    Panasonic VT50, GT50
    LG LM760
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-04-13 в 18:25.

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 106 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе