Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 78 от 106 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    ? Търси се 46" или 47 " !

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Ето ви едно образователно филмче - ще научите доста неща за цветовете
    Cracking the Colour Code / Мистерията на цветовете

оплаквания от emag в pazaruvaj.com
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-09-13 в 23:49.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    ? Търси се 46" или 47 " !
    В някой случай е по-добре да се спестят инчове за сметка на качеството. За спорт и филми, плазмата е по-подходяща. Даже бих му препоръчал да изчака Панасоник 50ST60 да му падне цената, че ми се струва от доста време по-височка...

5. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от Петър. Виж публикацията
    Здравейте колеги, моля за помощ в избора между тези 2 модела : 40PFL7007K и 42PFL6008K/12. Знам че са различен размер, но дилемата ми се съсредоточава най-много върху това, кой модел е с по-качесвена матрица? До сега гледах 32PFL6606h/12 и съм доволен от картината, но искам нещо по-голямо вече. Не държа много на плеъри и 3Д, единствено търся качествена картина и надеждна сглобка.
    Някой ... ?!?

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Петър. Виж публикацията
    Някой ... ?!?
    7007 е модел 2012г., 6008 е 2013г. Съответно VA панел срещу IPS. И двата са 100Хц. Коя матрица е по-добрия тип е субективно мнение...6606 мисля беше с VA панел, но 7007 е с по-качествен.
    Така че, сравняваш на режим Кино с флашка и решаваш.

7. Тук е от
    Aug 2013

Здравейте, преди 2-3 седмици бях писал в темата, колебанието ми беше между 2 модела 42 W650 на сони и панасоник 42 ет 60Е, цената в момента в техномаркета е 1200лв сони, 1100лв панасоник, днес в техномаркета консултанта ми препоръча един филипс 42 5008 на промоция в момента 1149лв. Вариантът с панасоника отпада, сега се колебая между сонито и филипса, прочетох обстойно темата за филипс, но не видях някакви по-детайлни коментари за модел 5008, бях писал и по рано че 3Д-то за мен не е от значение, на 1 място е качеството на картината и звука, филипса между другото при демонстрацията извади страхотен звук, амбилайта въпреки че е само двустранен мисля че е мн добра функция, по принцип съм фен на сони, темата за сони също я изчетох детайлно но в момента съм в голяма дилема, моля помагайте Х реалити про процесор или амбилайт от ниска сериа на Филипс??????

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Голямо чудене пада при Вас, все едно апартамент избирате...

От личен опит мога само да кажа, че колкото повече се чуди човек, толкова повече се обърква и накрая взема нещо съвсем различно от търсеното.

Продължавам да мисля, че Sony-то е по-добрия избор. Амбилайт несъмнено е хубава екстра, но нe трябва да бъде определяща при вземане на решение.

Ето малко инфо за Philips-a:

Usporedni test: Philips 42PFL5008K i 42PFL6008K Smart 3D televizori s Ambilight tehnologijom | HD Televizija - HDTV eZine

Google Преводач

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

11. Тук е от
    Aug 2013

Мерси за инфото, еми чудим се, нормално, няма всяка година да вземам телевизор при толкова голям избор на пазара няма как да не се чуди човек, да оставим амбилайт, с кое според теб сони-то превъзхожда този Филипса? Колебанието ми идва оттам, че ако дам 1200лв за w650, което си е по скоро нисък клас телевизор, да изтърва по-високия клас Филипс - с прословутия Амбилайт, но и с Перфект Пиксел, Микродайминг и т.н. /не че са ми много ясни всички тия екстри, но който е ползвал Филипс не го заменя за друг/

12. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

5008 висок клас Филипс - не бих казал . А има и други производители , но всеки си има вкус и разбиране за нещата . Сони се стараят повече напоследък , докато Филипс се продадоха на китайците .

13. Member
    Тук е от
    May 2013

Talking Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от pitnik Виж публикацията
    Мерси за инфото, еми чудим се, нормално, няма всяка година да вземам телевизор при толкова голям избор на пазара няма как да не се чуди човек, да оставим амбилайт, с кое според теб сони-то превъзхожда този Филипса? Колебанието ми идва оттам, че ако дам 1200лв за w650, което си е по скоро нисък клас телевизор, да изтърва по-високия клас Филипс - с прословутия Амбилайт, но и с Перфект Пиксел, Микродайминг и т.н. /не че са ми много ясни всички тия екстри, но който е ползвал Филипс не го заменя за друг/
    А ти на живо видя ли ги и двата ? Най-добре иди разцъкай и щом те кефи филипса взимай го(вече имаш видеото със люлеещата се японка и картинките от статията за цветовете).

Сонито е със AMVA матрица и най-вероятно картината на 2D да е по-добра от S-IPS на филипса.

Измамно нещо са промоциите, аз не знам колко пари е бил филипса но сонито беше 1450 лв , ако не бяха му свалили цената до по-нормална и реална(с промоция , никой нямаше да си го купи.

Моето лично субективно мнение е че сонито(W560) е доста приятен телевизор за ежедневна употреба (рекламата "Качествен телевизор за всеки" му приляга напълно), само 2 HDMI порта и 1 USB, на който му трябват повече да му мисли. Аз в началото се дразнех леко че са толкова малко портовете, после видях че много рядко ми трябват повече(все пак имаш и DLNA) и забравих за това. А 3Д си е готина екстра и не трябва да се пропуска с лека ръка, вече има доста 3Д филми.

А за PFL5008 не съм го пипал и само на книга ако погледнеш сравнителната таблицата ще видиш че е най ниският клас със амбилайт и процесора му не е двуядрен. Като си фен на Philips може би е идейно да погледнеш PFL6008, който е със HiDTV Pro-Fusion™ Dual core и платформа QFU1.2E LA като на високите класове.

Като се загледах сега видях че 42 PFL6008 като цена е равен на 42 KDL-W805 , доста съмнително са изравнили цените.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от pitnik Виж публикацията
    Sony-то превъзхожда с по-добър контраст и много по-добро черно, оттам и по-добра детайлност особено при тъмни сцени. Освен това е един от най-добрите модели за гейминг, много нисък лаг.
    И двата телевизора се водят среден клас, но както вече ти казаха, Philips-а е най-ниския клас с амбилайт, не е с двуядрения процесор, нито е с Pixel Precise HD. Единственото с което изпъква е 3D-то и наличието на повече входове.

16. Тук е от
    Jun 2013

Wrongs in table: "media player in lcd tv 2013"

Philips don´t support flash player
    Samsung y LG support Html5 and flash player
    Samsung support DTS

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tron99 Виж публикацията
    Wrongs in table: "media player in lcd tv 2013"

Philips don´t support flash player
    Samsung y LG support Html5 and flash player
    Samsung support DTS
    Thank you

Изпратих имейл с искане за информация относно поддържаните формати и кодеци до SHARP CENTRAL AND EASTERN EUROPE

DLNA
    Sony eSupport - DLNA
    http://developer.lgappstv.com/TV_HEL...Containers.htm
    http://pdf.crse.com/manuals/13HG9001...declist.html#5

Functions & Media Player in lcd TVs 2013
    ······································ Sharp
    ·························
    Philips
    Toshiba
    ························
    Panasonic
    ······················
    Sony
    Samsung
    ··························
    LG
    ··························
    WEB Brouser
    HTML5 (suport)
    Adobe Flash Player (suport)
    Yes
    -
    No
    Yes
    Yes
    No
    Yes
    -
    No
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    No
    No
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Formats supported by the network (DLNA):
    Codec-File extensions (Container)
    MPEG2 (mpg/mpeg/ts/trp/tp),
    H.264/AVC (mp4/m4v),
    MP3, M4A, LPCM, JPEG
    MP3 (.mp3)
    JPEG (.jpg, .jpeg)
    MPEG1 (.mpg, .mpeg) MPEG2 (.mpg,.mpeg, .trp, .ts, .tp)
    DIVX (.mpg,
    .mpeg, .avi)
    MPEG4 AVC (.mpg, .mpeg)
    MPEG2 (DAT, MPG, MPEG, TS, TRP, VOB, MKV, DivX, AVI)
    MPEG4 (MP4, MKV, DivX, AVI)
    H.264 (TS, TRP, MP4, MKV, DivX, AVI)
    Wireless Display (Wi-Di)
    Wi-Fi Direct (without ruter)
    No
    No
    Yes
    Yes
    Yes
    No
    No
    Yes
    No
    Yes
    No
    Yes
    Yes
    Yes
    Mobile High Definition Link No Yes - Yes Yes Yes Yes
    NFC No - - - Yes -
    Miracast No Yes - Yes Yes - Yes
    USB supported file systems Fat, Fat32, NTFS Fat, Fat32, NTFS Fat16, Fat32, NTFS Fat16, Fat32, exFAT, NTFS FAT16, FAT32, exFAT и NTFS Fat, exFAT, Fat32, NTFS Fat, Fat32, NTFS
    Video
    File Extensions
    AVI • MKV • ASF • WMV • MP4 • MOV • MPG • MPEG
    3G2 • 3GP • ASF • AVI • DIVX • ISM • M2TS • M4V • MK3D • MKV • MOV • MP4 • MPD • MPEG • MPG • MT2 • MTS • QT • SWF • TS • VOB • WEBM • WMV • XVID
    3GP • ASF • AVI • DIV • DIVX • FLV • M4V • MKV • MOV • MP4 • MPEG • MPG • SWF • TP • TRP • TS • VOB • WMV • XVID
    3G2 • 3GP • ASF • AVI • F4V • FLV • M2TS • M4V • MKV • MOD • MP4 • MPEG • MPG • MTS • TP • TRP • TS • TTS • VOB • VRO • WMV 3G2 • 3GP • ASF • AVI • M2T • M2TS • MKV • MOV • MP4 • MPE • MPEG • MPG • MTS • WEBM • WMV 3GP • ASF • AVI • FLV • M2TS • MKV • MOV • MP4 • MPEG • MPG • SVI • TP • TRP • TS • VOB • VRO • WMV
    Video
    formats / containers
    3GP • ASF • AVCHD • AVI • DMF • M2TS • M4V • MKV • MP4 • PS • QUICKTIME • SWF • TS • TTS • WEBM 3GPP • ASF • AVI • FLASH VIDEO • MJPEG • MKV • MOV • MP4 • PS • TS • VOB • XVID 3GPP • ASF • AVCHD • AVI • FLV • MKV • MP4 • PS • TS 3GPP • ASF • AVI • MKV • MOV • MP4 • MPEG1 • MPEG2PS • MPEG2TS • WEBM 3GP • ASF • AVI • FLV • MKV • MOV • MP4 • SVAF • TS • VRO • WEBM MPEG2-PS • MPEG2-TS • AVI • DivX® HD • MKV • MP4 • ASF • VOB
    Video
    video codecs
    DivX 3.11/4.x/5.1/6.0 • XviD • H.264 • MPEG1• MPEG2 • MPEG4 • WMV9 • Motion Jpeg • VC-1 CONTAINS FLV • DIVX 3.11 • H.263 • H.264 • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 ASP • MVC • VC1 • VP8 • WINDOWS MEDIA VIDEO 9 DIVX 3/4/5/6 • DIVX PLUS HD • H.263 • H.264/AVC • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • VC-1 • WINDOWS MEDIA VIDEO V9 • XVID
    H.264 BP/MP/HP • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 SP/ASP • VC-1 • WINDOWS MEDIA VIDEO V9 H.264/AVC • MOTION JPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • VC1 • VP8 • XVID DIVX 3/5/4/6 • H.264 BP/MP/HP • MICROSOFT MPEG-4 V3 • MOTION JPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 SP/ASP • MVC • VP6 • VP8 • WINDOWS MEDIA VIDEO 7/8/9 MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • DivX® • XviD • WMV9 • H.264 (MPEG4 AVC) • Motion JPEG (MJPEG)
    Video
    audio codecs
    Dolby Digital • Dolby Digital plus • AAC
    MP3 • LPCM • ADPCM • WMA (v2 до v9.2) • MPEG
    AAC • AMR • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DOLBY PULSE • HE-AAC • MPEG AUDIO • OGG VORBIS • PCM • WMA • WMA PRO ADPCM • DOLBY DIGITAL • HE-AAC • LC-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 2/3 • PCM • WMA9 • WMA9 PRO AAC • ADPCM • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS CORE • HE-AAC • LPCM • MP3 • MPEG AUDIO • WMA • WMA PRO AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 1/2 • PCM • U-LAW • VORBIS • WMA9 STANDARD AAC • ADPCM • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HE-AAC • LPCM • MP3 • VORBIS • WMA MP3 • WMA • AAC • LPCM • ADPCM • AC3 (Dolby Digital) • Dolby Digital Plus • HE-AAC • DTS Core
    Audio
    File Extensions
    MP3 AAC • AIF • AIFF • AMR • ASF • LPCM • M3U • M4A • MP3 • MP4 • OGA • OGG • PLS • WAV • WMA M4A • MP3 • WAV • WMA FLAC • M4A • MP3 • WAV • WMA 3G2 • 3GP • M4A • MP3 • MP4 • WAV • WMA AAC • APE • FLAC • M4A • MID • MIDI • MP3 • MPA • OGG • WAV • WMA
    Audio
    formats / containers
    MP3 AAC • AMR-NB • LPCM • M4A • MP3 • OGG • PLAYLISTS • WMA • WMA PRO LPCM • MP3 • MP4 • WAV • WMA AAC • FLAC • LPCM • MP3 • WMA • WMA PRO 3GPP • ASF • MP3 • MP4 • WAV APE • FLAC • MIDI • MPEG • MPEG4 • OGG • WAV • WMA • WMA PRO
    Audio
    codecs
    MPEG 1 AUDIO LAYER 1/2 AAC • AMR • HE-AAC • LPCM • MPEG AUDIO • OGG VORBIS • WMA • WMA PRO ADPCM • LC-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 3 • WMA9 • WMA9 PRO AAC • FLAC • LPCM • MP3 • WMA AAC • HE-AAC • MPEG1/2 LAYER 1/2/3 • MPEG2.5 LAYER 3 • WAV • WMA9 STANDARD AAC • APE • FLAC • MIDI • MPEG 1 AUDIO LAYER 3 • VORBIS • WAV • WMA
    DTS Audio
    Dolby digital +
    No
    Yes
    Yes (6xx8,7xx8,8xx8)
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Photo
    formats
    BMP • JPEG BMP • BMS • GIF • JPEG • JPS • PNG • PNS BMP • JPEG • MPO JPEG JPEG • MPO • RAW BMP • JPEG • MPO • PNG JPEG • MPO
    Photo
    File Extensions
    BMP • JPEG • JPG BMP • BMS • DIB • GIF • JPEG • JPG • JPS • MPO • PNG • PNS BMP • JPEG • JPG • MPO JPEG • JPG • MPO JPEG (*.jpg/*.jpe/ *.jpeg)
    MPO (*.mpo)
    RAW (*.arw)

ARW • JPE • JPEG • JPG • MPO
    BMP • JPEG • JPG • MPO • PNG
    Subtitles - files ASS • PSB • SMI • SRT • SSA • SUB • TTXT • TXT
    Subtitles - settings

size
    color
    No

No
    No
    No
    No

No
    No
    No
    No

No
    No
    No
    -

fixed - tiny
    -
    No
    -

-
    -
    -
    Yes

Yes
    Yes
    Yes
    Yes

Yes
    Yes
    Yes
    Subtitles - external SRT • SUB Advanced substation alpha V4+ • SAMI • SRT • SUB • Substation alpha V4 • TTML • TXT MicroDVD • SubRip • TMPlayer MicroDVD • SAMI • SubRip • SubStation Alpha • SubViewer Advanced SubStation Alpha • Micro DVD • Powerdivx • SAMI • SubRip • SubStation Alpha • SubViewer • Texte MPEG-4 synchronisé .smi / .srt / .sub (MicroDVD, SubViewer 1.0/2.0) / .ass / .ssa / .txt (TMPlayer) / .psb (PowerDivX)
    Subtitles - built DVB • MKV/SRT • XSUB • XSUB+ SRT • SUB • TXT ASS • SMI • SRT • SSA • SUB • TXT Advanced SubStation Alpha (MKV) • SubRip (MKV) • SubStation Alpha (MKV) • Texte MPEG-4 synchronisé (MP4) • Xsub (AVI) XSUB (supports internal subtitle generated with DivX6)

Support for external subtitles in lcd TVs 2013
    ··································· Sharp
    ·················
    Philips
    ················
    Toshiba
    ·················
    Panasonic
    ···················
    Sony
    ···················
    Samsung
    ·················
    LG
    ··················
    SubStation Alpha *.ass / *.ssa *.ass / *.ssa
    SubRip *.srt
    MicroDVD *.sub / *.txt smi/*.srt/*.sub
    SubViewer 1.0/2.0 *.sub smi/*.srt/*.sub
    SAMI *.smi
    AdvancedSubStation Alpha
    PowerDivx *.psb
    TMPlayer *.ass/*.ssa/*.txt
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-09-13 в 19:18.

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Здравейте,

Време е да сложа край на голямото четене и да премина към покупка.

Криво-ляво сведох избора до няколко модела, в зависимост от задачите – Задача 1 и Задача 2 по-надолу в изложението, които ще се изпълняват от уреда.

Ще се радвам да чуя коментари за набелязаните модели – степента, в която адекватно ще изпълняват поставените им задачи. А също и алтернативни модели с коментар защо се предлага дадения друг модел.
    1. И така:

1. Бюджет: 1000 лв., но +/- 50 лв. в зависимост от магазина, модела, промоциите и дали два лева повече ще ме приближат до решение на задачата;
    2. Диагонал – в идеалния случай 42“, но съм склонен и на 37“ или 39“ или 40“ в зависимост от магазина, цената, промоциите и дали два инча по-малко ще ме приближат към до решаване на задачата.

Телевизорът ще се гледа в нормален хол – изкуствено и естествено осветление, от дистанция от ~2,50 м. до ~3,50 м. в зависимост от това, къде точно ще го сложа. Зная, че диагонала е като меда на Мечо Пух, но пък споменатия по-горе бюджет е факторът, определящ в най-голяма степен избора на диагонал.

Задача 1 – Само телевизия:
    1. Гледане на телевизия – в началото ефирна, но е възможно и кабелна (цифрова) телевизия в бъдещ момент. При това положение – налични тунери за ефирна и кабелна телевизия – стандарти и формати на излъчване в България;
    2. Гледане на филми през USB.

Важни условия при Задача 1 са:

1. Гледане на филмите през USBда е на принципа „пъхаш и гледаш“ без допълнителни главоболия като:
    · Файлови формати/кодеци и прочее на видеофайла и нужда от прекодиране, преформатиране и т.н.;
    · Файлови формати/кодеци и прочее на аудиото/аудиофайла (?) и нужда от прекодиране, преформатиране и т.н.;
    · Файлови формати на субтитрите и най-вече размера на субтитрите – без никакви главоболия с размера и преоразмеряване на субтитрите.

Иначе казано каквото и както се свали от… абе знаем от къде, да се мята на флашката и да тръгва от раз. До колкото разбирам тук от съществено значение е качеството на вградения плейър, подържани файлови формати, кодеци и прочее?

За изпълнение на тази Задача 1 май съм набелязал следните телевизори:
    Или LG 42LN5400 LED TВ - LG телевизори
    Или UE42F5000AW - ПРЕГЛЕД | SAMSUNG

Задача 2 – Интернет, Домашна мрежа:

Задача 2 допълва Задача 1 и разширява броя на задачите пред телевизора.
    1. Включване на ТВ в домашна мрежа – споделяне/гледане/слушане на файлове – аудио, видео, снимки и прочее;
    2. Интернет.

Важни условия при Задача 2 са:
    1. Също като при Задача 1 – гледане/слушане на видео, аудио и снимки през USB;
    2. Същото – споделяне/ гледане/слушане на видео, аудио и снимки през мрежа (DLNA (?), Wi-Fi (?));
    3. Интернет браузър;
    4. Структура на Меню и на Смарт меню – интуитивно и юзърфрендли.
    Да, зная, това е силно субективно, но да речем най-общо: всичко да е на най-много две натискания на копчето на дистанционното, а не чрез копаене 3, 5 до 10 нива надолу и надолу и надолу…

За изпълнение на Задача 2 съм се спрял на:
    Или LG 42LN575S Smart TВ - LG телевизори
    Или UE42F5500AW - ПРЕГЛЕД | SAMSUNG
    Или www.technopolis.bg/b2c/details/14504/P11090104/Televizor-PANASONIC-TX-L42E6EK-LED

Уточнение за модела на Панасоник:
    Включен е защото е на промоция в един от Техно-магазините. От една страна ми допада най-много като визия.
    От друга страна четох, че:
    · Има проблем със субтитрите – размера е фиксиран, миниатюрен и не подлежи на корекция – уголемяване;
    · Май имал проблем с браузъра – забива и прочее, а и не моделите от Серия Е не поддържали флаш (това болка за умиране ли е, че не поддържа флаш?).

Ами, общо взето е това.

Поднасям извиненията си за чудовищно дългото включване
    и Сърдечни благодарности за отделеното време и коментари
    Momchil, L1892 и Soma харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 78 от 106 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе