Здравейте моля за малко помощ понеже си търся по голяо LCD 46-47 инча харесал съм SHARP LC46LE831 но немога да намеря никъде в БГ какъв ще е риска ако го поръчамм от тук Sharp AQUOS LC-46LE831E 46" 3D LED TV
Качество и достоверност на картината
Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.
Удобство на ползване и ергономика
Всеядност на вграденият плейър
Цена и най-голям избор на модели в магазина
Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....
Препоръки във форуми и различни издания
Препоръки на познати, съседи и приятели
Препоръки на продавач-консултантите в магазина
Здравейте моля за малко помощ понеже си търся по голяо LCD 46-47 инча харесал съм SHARP LC46LE831 но немога да намеря никъде в БГ какъв ще е риска ако го поръчамм от тук Sharp AQUOS LC-46LE831E 46" 3D LED TV
Здравейте,бихте ли ми помогнали със съвет. Имам намерение да купувам тв. Почти се бях навил на плазма на панасоник st 60, но приятели ме разубеждават. заради опасността от изгаряне на пиксели. Основателно ли е и как да постъпя? Не бих искал да хвърля 2000 лв. на вятъра. Може да ми _препоръчате алтернатива като високо качество на картината LED вариант. Гледам основно филми, спорт от булстатком с hd приемник и филми на двд плеър.
Две години си избирах LED тв и на мен така ми говореха за плазмите От шест месеца имам плазма и искам да ти кажа, че въобще не съжалявам, дори сега като отида в комшията, той е с два led тв и картината ми се вижда малко неестествена особено на SD каналите Просто на картината и липсва дълбочина, така, че според мен за тази цена плазмата си заслужава Особено за кино и спорт определено е по добрия вариант Успех
Здравейте, търся си LCD 32+ инча. Ще се ползва предимно за конзола ps3 и следователно трябва да има добро време за реакция и да не замазва на динамични сцени. Не мисля, че има нужда от smart функции, защото повечето се поддържат от конзолата (интернет, скайп, клипове...). 3Д е опционално, но не задължително.
Бюджета ми е около 700. Видях, че за тези пари има и варианти 40+ инча, като:
PHILIPS 40PFL3107H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 42LS3400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-40EH5020 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
За тези пари ще бъдат ли с достатъчно качество или да си избера 32" модел и кой?
Здравейте,
предложете няколко LED TV 55 инча за около 2200-2400лв.
Спрял съм се на следните:
PANASONIC TX-L55DT50E
SAMSUNG UE-55ES6530
TOSHIBA 55WL968G
като тошибата идва над бюджета.
Гледане на телевизия /цифрова кабелна/, спорт /футбол/, филми, свързване с компютър за филми... Общо взето стандартни неща.
Здравейте, искам да попитам за един телевизор. PHILIPS 46PFL5537K/12 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
46pfl5537k-12
Мисля да го купувам. Изглежда ми обаче доста добре за да е истина. Та къде е уловката? 46 инча, 3D, FULL HD, SMART, Wi-Fi?
Главно ще се гледа спорт и HD филми сваляне от някой тракер. Благодаря.
едит; Съжалявам за дублирания пост.
Първоначално публикувано от hienata76
Привет едно въпросче. Новия 55ЕТ60 дали е с по добър контраст "черно" от стария по горен клас 55DТ50 .На който ,пък му липсваше такъв.
Питах разпитвах, видях го на място и го вземах 55DТ50. Много съм доволен
На тъмно черното става сиво, но аз винаги гледам на светло, а там нещата са просто великолепни. Осветлението ми в стаята е на тавана , крушки 3х20 вата и са напълно достатъчни за възпроизвеждането на катранено черно ,което много ме притесняваше.
В магазина направих директно сравнение и бях готов да дам повече пари за хубав 55",от лявата му страна беше 55"F5... серия на самсунг a от дясно 55"F65...Дистанционните бяха в мен играх си повече от 2 часа не можах да изкарам по хубава картина от Панасоника ,a съм пристрастен към Самито После пробвах със Сони 55 750 бяха на кантар и то само на определени сцени но гланцовия дисплей някак си изваждаше по хубавите цветове и черно Може и да съм свикнал със гланца ,аз и търсех такъв.
Досвидя ми за очилата, но другия месец все пак 3Д-то няма да ми избяга от Замунда.
Още веднъж много доволно ,за сега .
Невероятнo усещане за дълбочина и детайлност, острота ,цветове, потвърждавам след месец ползване на тв-то. -забележка на дневна светлина приглушена до мръкване ,след това нещата се променят в минус за тв. На тъмно ,много слаб ъгъл на виждане от горе на долу ,дори и от страничния ъгъл не съм доволен Самсунга беше по добре -през деня не се забелязва. Но на осветление или дневна светлина телевизора няма равен.
Goalkeeper --Това е моя вкус ,това са моите разбирания за картина .Всеки си избира сам това което му харесва. Преписах някакви професионални лабораторни настройки от тестове ,пълен фалш нищо общо със картината ,която аз съм направил и харесвам. Така ,че върви на място тествай гледай и преценявай на момента ,ти вече имаш някакви фаворити.
Успех с избора и пиши.
Този пост е редактиран от hienata76; 03-07-13 в 00:39.
Здравейте! Моля да дадете мнение, а ако може и hristoslav2 да се включи.
Кой телевизор е по-добър LG LA640/660S или Sony KDL42W650?Може и някой друг горе-долу в диапазона до 1400лв.
LA6 = LM6 + двуядрен процесор - заключенията ги оставям на теб :D.
Здравейте,
Искам да си купя телевизор заделил съм около 500 лв за нов такъв, но не разбирам нищо от телевизор и моля за вашата помощ.
Спрял съм се на 32 инача това което съм забелязал е следното ,
NEO LED-32980 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
NEO TF-32900FHD :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
NEO LED-3220 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
NEO LED-3260FHD :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Не мога да разбера каква е разликата между телевизорите всичките ми изглеждат като еднакви Моля някой да ме насочи на какво да се спря или какво да гледам да има телевизора, не мога разбера и значението на разделителната способност. Има ли огромна разлика между LED i LCD ?
Благодаря предварително.
Бих ти препоръчал този NEO LED-32D3000 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria.
Много добра картина, удобно и лесно дистанционно. Чете си всичко от флашка и т.н. Китаец е, но от наблюденията ми върху 4 такива е добър избор.
Би ли пропоръчал някой по-добър за 1400, като на този не ми харесваше, след 17:00 когато във всекидневната стане малко по-тъмно, когато се гледа от ъгъл, не централно, не е много комфортно..., а уж е IPS с най-широки ъгли на видимост... другото, което ме дразнеше е, че пак по това време, или дори вечер при светнати лампи, когато има черни ленти, направо синеят..., тоест много лош контраст на черното... Доколкото знам плюса на PVA матриците на Samsung са много добро черно, но ъглите на видимост, освен ако не си централно са още по-зле..., а във всекидневната, когато си на маса и седиш странично..., сигруно и Samsung ще е зле?
Въобще има ли телевизор добър за тези пари, който да не е с покритие на екрана както при LM сериите, където дори нямат антиотражаем филтър...?
От прочетеното в нета останах с добри впечатления за модела. Относно подсветката...ами нормално е - забелязва се от клиентите при 80% от бройките. даже преди 4-5 години по форумите имаше епидемия от оплаквани за този проблем при Сони..
Всичко зависи от качеството на монтажа на поточната линия. Производителя на панела не поема гаранции за неравномерна подсветка, в противен случай ще му върнат поне 50% от продукцията, а пък да отделя време и ресурси за тестове преди пакетиране не си заслужава разхода - панела се оскъпява още повече. Друг фактор е транспорта до производителя на телевизори - блъскат, изпускат кашоните с бройките и съответно геометрията на корпуса се изменя и от там равномерноста на подсветката.
Поиграй си със настройките - намали яркоста и проблема ще бъде по-малко забележим.
От прочетеното по форумите, единствено Elite LCD HDTVs | Premium LED Backlit, 4-Color, Internet Ready 3D TVs имат прилична равномерна подсветка.
Ако намериш нов който да не е бил мостра
https://www.technopolis.bg/b2c/detai...T50E-3D-PLASMA