Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 61 от 106 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2013

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Dominator одобрява това.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

В един друг форум ми предложиха този ПАНАСОНИК http://www.technopolis.bg/b2c/detail...L42ET5E-3D-LED той е с IPS матрица, а този САМСУНГ SAMSUNG UE-40F6400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria е с S-PVA матрица.
    Кой от двата модела бихте взели ? И какви плюсове има модела който бихте избрали ?

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

След като търсиш евтино, вземай най-евтиното, ако държиш на някакъв друг критерий - вслушай се в това което ти казват хората.

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    След като търсиш евтино, вземай най-евтиното, ако държиш на някакъв друг критерий - вслушай се в това което ти казват хората.
    Ако търсих евтино нямаше да си правя труда да пиша ! Интересува ме кой от двата последно постнати модели от мен е по-добър избор и с какво ?

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Предимствата и недостатъците на IPS и VA панелите са описани в началото на темата (а и в разделите за всеки производител) , но с оглед 50хц панел в ЛГ (а вероятно и в Панасоник-а) + не особено доброто им представяне в светли помещения накланят сериозно нещата в полза на модела на Самсунг .
    Dominator одобрява това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    ... но с оглед 50хц панел в ЛГ (а вероятно и в Панасоник-а) + не особено доброто им представяне в светли помещения накланят сериозно нещата в полза на модела на Самсунг .
    В светли или тъмни?:rolleyes:

1886Fan, За да си направиш труда прочети първите страници на темите за съответните марки, след това с една флашка тествай на място.
    Ето едно предложение и от мен: SAMSUNG UE-46EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. Ако държиш на 40":SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

И при двете!
    Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    В светли или тъмни?:rolleyes:

1886Fan, За да си направиш труда прочети първите страници на темите за съответните марки, след това с една флашка тествай на място.
    Ето едно предложение и от мен: SAMSUNG UE-46EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. Ако държиш на 40":SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    И при двете!
    Е, ти сега взе тв с VA панел и почна да отричаш IPS матриците На светло са добре, а имат и предимства спрямо VA.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Специално за тая серия на ЛГ и в светло не е добре работата , че им е много лъскав панела (за мен си + , но аз обикновено го гледам вечер).

п.п. За представянето им на тъмно има решение .

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Специално за тая серия на ЛГ и в светло не е добре работата , че им е много лъскав панела (за мен си + , но аз обикновено го гледам вечер).
    Аха...лсд-тата на Панасоник не са толкова зле на светло/слънчево/, доколкото може да се каже за лъскав панел, ама той и матовия си има кусури, особено пък вечер...
    п.п. За представянето им на тъмно има решение .
    Самоделен Амбилайт, може би...

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Като няма вграден - тия от Филипс защо не пуснаха готови китове с контрол по USB - сума ти и продажби щяха да направят . То на светло и матовия не е стока - даже според мен в доста случаи е по-зле и от "лъскав" - такова "хубаво" светло петно им се образува , че скрива половината екран ...
    raziel66 одобрява това.

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Е, ти сега взе тв с VA панел и почна да отричаш IPS матриците На светло са добре, а имат и предимства спрямо VA.

Ами точно този който бях взел... LM620S... на светло можех да се огледам! А малко като почне да се стъмва - да речем ако е облачно времето и съм пуснал щорите - към 17:00 вече се забелязват кусурите. При Samsung модела, който взех - нещата са много по-добре. Имам база за сравнение. Или ако сега отида и пусна в хола LW4500 и F6500 - LG не може да извади толкова хубава картина... стои една такава бледа... Дори когато взимах LM620S - поради някаква си там причина си мислех, че ще е с матов панел, а то се оказа че няма абсолютно никакви филтри! И буквално ако има слънце - телевизора не е гледаем...(това при положение че са осветени щорите, понеже са бели)Късно се осетих и си викам да му се невиди и късмета... надъних се с телевизор - огледало! То пък за късмет, че имаше проблеми със звука, та го смених. Иначе като се скрие - нещата се променят, но файда, ако на човек му се гледа нещо за малко... Вечерно време пък, за да не прозвучи като фенщина, или отмятане - много ме дразнеше в 18:00 някъде - като гледам някакво предаване, което е с черни ленти отгоре и отдолу - черното направо лилавееше и светеше, тоест не беше еднородно... Това, когато гледах телевизора от страни, понеже масата е кръгла. Сега нямам такъв проблем при VA.
    Този пост е редактиран от Dominator; 02-08-13 в 11:45.

16. Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от alpha_beta Виж публикацията
    Благодаря, ще дам отзиви!

Не поясних, че телевизора е в спалня и сигурно затова се чува така, за дневна стая с повече шумове е незабележимо.

А самсунга е UE 32 F 5000
    Споделям впечатлението си от няколко часа гледане - много е добре, за сега не ме притеснява с никакви пукания!
    Отделно има таймери няколко на брой за включване и изключване, панасоника нямаше такива.
    Картината му е накак си по-мека и приятна, извинете че не се изказвам професионално, такова ми е възприятието!
    Dominator одобрява това.

17. Тук е от
    Aug 2013

Здравейте и от мен, насочвам се от вашето предложение за UE 40F6400, като бюджета ми е до 1500, но ако наистина си заслужава мога да го задмина. Големина на екрана 40/42". Телевизия не гледм изобщо, ще го ползвам основно за филми 3D/2D от вградения плеър посредством flash/външен хард през USB. Тук идва големия въпрос за 3D субтитрите-да поддържа vobsub-формат (idx/sub) или конверсия на srt. Не желая да ползвам външен плеър.
    Благодаря предварително.

18. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от maya Виж публикацията
    Здравейте и от мен, насочвам се от вашето предложение за UE 40F6400, като бюджета ми е до 1500, но ако наистина си заслужава мога да го задмина. Големина на екрана 40/42". Телевизия не гледм изобщо, ще го ползвам основно за филми 3D/2D от вградения плеър посредством flash/външен хард през USB. Тук идва големия въпрос за 3D субтитрите-да поддържа vobsub-формат (idx/sub) или конверсия на srt. Не желая да ползвам външен плеър.
    Благодаря предварително.
    Щом държиш на вградения плеър, за 3Д филмите ще трябва да се задоволиш с 2Д субтитри (srt или sub).
    Имай предвид, обаче, че вградения плеър не поддържа и Блу-рей видео форматите (ISO, m2ts), така че ще можеш да гледаш само "орязаните" mkv (в повечето случаи HALF SBS/OU) Блу-рей рипове.
    В този ред на мисли, щом основно ще се гледат филми бих ти препоръчал за този бюджет да комбинираш мултимедиен плеър с тв Samsung EH6030, който е орязан откъм "смарт" функции,но затова пък е на приемлива цена.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 61 от 106 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе