Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 59 от 106 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследноПоследно
Резултати от 871 до 885 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2007

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Моля за помощ по следния въпрос, който ще се стори смешен за някои....
    Относно това пукане на корпуса на телевизора след пускане и спиране... много ме дразни този звук, един ме обяви за луда.... но няма значение.
    Изпробвах едно сони бравиа - пука зверски силно след пускане и спиране; един панасоник виера - пука по-деликатно, но затова пък през цялото време докато работи, понякога има периоди в които не пука.
    Моля, препоръчайте ми марка LED телевизор 32 инча, който не пука!!!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от hristotinkov Виж публикацията
    hristoslav2,
    Вероятно имаш предвид пасивно или активно 3D? Мисля, че 40-42` телевизор ще е малък за да се усети пълния ефект от 3D, така че не мога да преценя. Ако имаш и други предложения за този бюджет, моля. Търся баланс между цена и качество, с превес на качеството на картината.
    Тогава се насочи към Самсунга.

Цитат Първоначално публикувано от alpha_beta Виж публикацията
    Моля за помощ по следния въпрос, който ще се стори смешен за някои....
    Относно това пукане на корпуса на телевизора след пускане и спиране... много ме дразни този звук, един ме обяви за луда.... но няма значение.
    Изпробвах едно сони бравиа - пука зверски силно след пускане и спиране; един панасоник виера - пука по-деликатно, но затова пък през цялото време докато работи, понякога има периоди в които не пука.
    Моля, препоръчайте ми марка LED телевизор 32 инча, който не пука!!!
    Това пукане няма как да го избегнеш. Получава се заради температурното разширение на пластмасовият корпус причинено от подсветката /затова плазмите са с метален заден капак/. Обикновенно трябва да се чува, само в първите 2-3 минути и после да изчезне.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията

Това пукане няма как да го избегнеш. Получава се заради температурното разширение на пластмасовият корпус причинено от подсветката /затова плазмите са с метален заден капак/. Обикновенно трябва да се чува, само в първите 2-3 минути и после да изчезне.
    При LG LCD е добре, че използват метален заден корпус, но пък картината отстъпва на Samsung!;-) При Samsung се използва метал и пластмаса за задния корпус...

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

То, пукането по принцип трябва да е повече зимата...ако е леко усукан или пренатегнат задния капак, може да пука повече от нормалното 2-3 пукания понякога, обаче нон стоп да пука не е много нормално.

П.С. Имам един Шарп и никога не съм го чувал да пука:rolleyes:

6. Тук е от
    Jul 2013

Би ли ми обяснил, защо Самсунга.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hristotinkov Виж публикацията
    Би ли ми обяснил, защо Самсунга.
    Лични предпочитания към VA панелите.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    ...П.С. Имам един Шарп и никога не съм го чувал да пука:rolleyes:
    Потвърждавам тоя коментар за 2 телевизора Филипс.

10. Тук е от
    Jul 2013

здравейте помогнете с предложения при избор на телевизор. 40 - 42 инча. Основно гледане на филми и филми от флашка. Помещението в което ще стои няма пряка слънчева светлина. Ще се ползва за цифрова телевизия на НЕТ 1. Ще се гледа от разстояние 3 метра (фронтално и под ъгъл) Бюджет максимум до 3000 лв. Търся възможно най доброто.Благодаря предварително

11. Тук е от
    Aug 2007

Благодаря на всички отговорили ми за пукането на корпуса.
    Този панасоник още го гледам и го наблюдавам, пукането е дискретно и го чувам при намален звук, през различни интервали е, докато работи.
    Явно и слуха ми е по-чувствителен ли, какво ли, и аз не знам, мъжкото присъствие твърди, че нищо не чува.

Сонито за което споменах така пукаше при изключване, че се стрясках ако съм заспала.

Не знам дали разбрах правилно - значи за да не пука трябва отзад да е метален корпуса ли?
    Щото ще ида в магазина и ще почна да ги заничам наред....

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Alex1608 Виж публикацията
    здравейте помогнете с предложения при избор на телевизор. 40 - 42 инча. Основно гледане на филми и филми от флашка. Помещението в което ще стои няма пряка слънчева светлина. Ще се ползва за цифрова телевизия на НЕТ 1. Ще се гледа от разстояние 3 метра (фронтално и под ъгъл) Бюджет максимум до 3000 лв. Търся възможно най доброто.Благодаря предварително
    А защо трябва да е 42 инча ? При този бюджет и дистанция на гледане си за 46-50. На твое място бих си взел този
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...T50E-3D-PLASMA

Цитат Първоначално публикувано от alpha_beta Виж публикацията
    Не знам дали разбрах правилно - значи за да не пука трябва отзад да е метален корпуса ли?
    Щото ще ида в магазина и ще почна да ги заничам наред....
    Това не е гаранция. Зависи от:
    - дизайна на телевизора /колкото е по-тънък толкова повече се нагрява корпуса
    - качеството на сглобка /да не е усукан корпуса при монтажа
    - вида на използваните материали /пластмаси
    - типа подсветка /разположение
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-07-13 в 00:01.

13. Тук е от
    Jul 2013

Лични предпочитания към VA панелите.
    Има логика! Благодаря ти все пак.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2007

Това не е гаранция. Зависи от:
    - дизайна на телевизора /колкото е по-тънък толкова повече се нагрява корпуса
    - качеството на сглобка /да не е усукан корпуса при монтажа
    - вида на използваните материали /пластмаси
    - типа подсветка /разположение
    Благодаря! Значиии сложна ми е задачата да открия качествен телевизор и да не му пука корпуса......

16. Member
    Тук е от
    Dec 2006

При Samsung UE46F6400 не съм забелязал пукане

17. Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от bicubic Виж публикацията
    При Samsung UE46F6400 не съм забелязал пукане
    Благодаря за инфото! Това дали значи, че всички самсунги не пукат? Този е 46 инча, а на мен ми трябва 32!
    Дано се включи още някой разбиращ с мнение, че си представям как ще изнервя някой продавач консултант като му кажа какво ми е изискването .....

18. Тук е от
    Jul 2009

Здравейте, Да допълня, че и аз съм със Самсунг вече три години и нито е пукал, нито е "приказвал". Моделът е LE 32С650. Същевременно от почти година ползвам и Panasonic 3D 37" като и при него няма странични явления. Това е.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 59 от 106 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе