Абе по принцип не, ама ако е миналогодишен модел и е висял по стените и рафтовете ,може да има драснато по корпуса или екрана или да е видял бая експерименти от "разглеждащи". Поискай задължително по-сериозно сконто за мостра и я огледай добре, все пак отиваш да купуваш нова стока... За новите модели, по не е притеснително, понеже са в оборот и ги сменят често, поради евентуално по-бързо изчерпване. То за лсд не е лошо да е поработил някой друг ден...че евентуално, да му лъснат проблемни пиксели.

),си бях харесал LG lm860 тук в Пловдив в една от големите вериги за техника го бяха пуснали за 2399лв. (мостра де),но след като четох при вас ме зарибихте за плазма и започнах да гледам тях.Та искам да попитам нормално ли е да ми трепка картината честно казано на мен доооста ми трепкат някои модели дори и уж висок клас VT 50 Panasonic например,Samsung,LG съм гледал по магазините някой повече други по малко,но дали това е от осветлението в магазина, четох че много се влиаят плазмите от това?Това за разработването 100-200 часа ясно,но някъде четох че и блу рей не трябвало да се пуска през този период вярно ли е?Вярно ли е че ако се развали нещо по дисплея на плазмата,не подлежи на ремонт и отива за боклука,а LCD подлежи на ремонти?Иначе ако получа отговори на въпросите които ме притеснават, съм се насочил към Panasonic ST60-добър избор ли е? Другото е без екстри,но е голямо
Картината на тая плазма е като на 20 годишен изхабен кинескоп в сравнение с тая на кой да е самсуняк....