Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 57 от 106 ПърваПърва ... 747555657585967 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

HX850 е с VA панел и има много добра картина за лсд...новите модели не ме очароват много. Това, дали са минали окончателно на IPS не се знае, тази година едно-догодина друго, накрая който предложи по-добра цена. Примери с използвания тип матрица през дадена година, не липсват и при други марки:rolleyes:
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-07-13 в 22:33.
    svetlio1 и Dominator харесват това.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Ако пак ще минаваш на ЛГ , то поне вземай 7-ма серия . Виж Панасоник и Филипс , но там пък някои странности в менютата (не че в ЛГ ги няма в изобилие ) може да те издразнят - няма пълно щастие .
    Dominator одобрява това.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от jonov Виж публикацията
    Колега , защо погледнеш и панасоник ? Аз имам панасоник от 2009 година и не го давам за това лг което купих сега
    И двата са със IPS но пана е класа над лг , някакси по реален ми се струва , дали пък разликата не идва от подсветката че пана е с лампи ?
    Аз още в калдата ти казвах да не взимаш въпросния модел LG, а да се насочиш към 5-та серия...;-)

- - - - - - - - - -

Колега , защо погледнеш и панасоник ? Аз имам панасоник от 2009 година и не го давам за това лг което купих сега
    И двата са със IPS но пана е класа над лг , някакси по реален ми се струва , дали пък разликата не идва от подсветката че пана е с лампи ?
    Аз още в калдата ти казвах да не взимаш въпросния модел LG, а да се насочиш към 5-та серия...;-) Понеже събирам активно мнения - ти би ли заменил UE40F6500 за LG от 2013 6-та или 7-ма версия на LG?

Аз се чудя, дали да не взема 690 модел на LG, или 740... Както и дали да не се преориентирам към W650 на Sony?

5. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

5 серия я нямаше в наличност а и не мисля че е нещо повече освен глезотиите с нета + цената и беше мисля че стотина лева .

ти би ли заменил UE40F6500 за LG от 2013 6-та или 7-ма версия на LG?
    Не мога да ти помогна но знам че ти препати с тоя звук на лг .

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Dominator , пълна ти е кутията за съобщения :rolleyes: -
    вземай 740 направо и не се тормози с настройки - като си гледал с години даден тип тв - свикнал си на картина, менюта , то е като при хората свикнали с картината на плазмите - трудно ще свикнат с LCD .
    Dominator одобрява това.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

5 серия я нямаше в наличност а и не мисля че е нещо повече освен глезотиите с нета + цената и беше мисля че стотина лева .

Не мога да ти помогна но знам че ти препати с тоя звук на лг .
    То това трябва да го няма при новите модели, още повече 740...

8.  

9. Тук е от
    Sep 2011

Не мога да разбера къде сбърках? Написах ясно, че търся все пак максималното качество за тези пари, ако исках да спестя, щях да си купя 46' Тошиба на промоция за 950 лв, след като бях посъветван да избягвам тази марка, защо трябва пак да ми се пробутва? Изчетох темата от кора до кора, при това доста внимателно. Специално за този размер, двата панасоника бяха най-често препоръчвани, но така и не разбрах с какво са по-добри от останалите? Наясно съм, че са модели 2012 и затова са на по-ниска цена, добре - ще помоля отново, да ми препоръчате телевизор, среден клас, до 1300-1500 лв, размер 46-50 инча, с FULL HD, 3D и добра картина. Смарт функциите и PVR не са ми важни. Ако в по-новите модели на LG го няма дразнещият проблем със софтуера и липсата на сигнал при цифровите програми, също бих разгледал такъв телевизор.
    Предварително ви благодаря.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Колега от ***** е постнал две снимки на един и същи кадър. Първият - плазма, вторият - Sharp 70LE857
    LCD телевизоры Sharp (FAQ на 1 - 4 страницах) (часть 5) [43] - Конференция iXBT.com

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Интересно, каква е тая плазма? Наистина жълтее, макар че пък Шарпа леко ми синее, по ми харесва...:rolleyes:

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Интересно, каква е тая плазма? Наистина жълтее, макар че пък Шарпа леко ми синее, по ми харесва...:rolleyes:
    Обърна ли внимание на достоверноста на цветовете, детайлите в тъмните и светлите области ? :rolleyes: да не говорим за черното.
    Попитах го за плазмата - малко по надолу.

13.  

14. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Обърна ли внимание на достоверноста на цветовете, детайлите в тъмните и светлите области ? :rolleyes: да не говорим за черното.
    Попитах го за плазмата - малко по надолу.
    Обърнах му внимание на скулите и синия пистолет, мисля че и при двата тв не са правилни настройките...много жълтее плазмата, виж чувалите и червената униформа...

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Искам да си върна написаното за Samsung UEF6500 в предишните постове 831, 834,836,838,843 - с цел да не подведа някой от форума тук, който се е насочил към конкретния модел - държа да отбележа, че всичко написано там е било повлияно от неправилно въведени настройки от нета, в следствие на което съм писал негативно по адрес на телевизора.

След промяната на на настройките искам да отбележа, че просто съм адски щастлив, че се вразумих и НЕ върнах телевизора и НЕ го замених за друг!
    Извинявам се на всички за загубеното време!
    Този пост е редактиран от Dominator; 25-07-13 в 00:43.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Дай ги тия настройки да ги видим,предните дето ги постна нещо не ми харесаха много.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от lubopiten Виж публикацията
    Дай ги тия настройки да ги видим,предните дето ги постна нещо не ми харесаха много.
    Именно заради тях, а и още едни, бях на път да връщам телевизора... Сегашните са сложени на стандартна картина, като преди това съм нулирал всички настройки. Сегашните са цветова гама - стандартна, подсветка - 7, контраст - 78 , яркост - 44, цвят - 44, острота - 40, динамичен контраст изключен, корекция на шум и двете изключени. Тон на кожата - -1, цвят на черното силно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 57 от 106 ПърваПърва ... 747555657585967 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе