Ооо за тази цена модела си е чудесно предложение.
Качество и достоверност на картината
Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.
Удобство на ползване и ергономика
Всеядност на вграденият плейър
Цена и най-голям избор на модели в магазина
Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....
Препоръки във форуми и различни издания
Препоръки на познати, съседи и приятели
Препоръки на продавач-консултантите в магазина
Ооо за тази цена модела си е чудесно предложение.
Ах ти какъв си дразнитееееел. хахаха ебавам се.
Днес сме на гости на бабата в Карлово. Взехме за нея един Самсунг SAMSUNG LE-32E420 :: LCD телевизори :: LCD телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Съвсем приличен за 49 лв. на месец. Първо се оглеждахме в 26", но като видяхме този... без да се замислям, това беше.
В магазина гледах LG-то и Самсунга. Самсунга хваща окото повече. Картината ми се струваше по-добра, а и момчето предложи него, въпреки 2-та инча повече на другия. С ваучера, който имам за 60 лв. ще ми излезе още по евтин, което си е оферта. Ще го взимаме него, а и на жената й каресва повече. Това все пак си е важно.
Понеже не ми е ясно какво е DSE та да знам какво да тествам? Може ли да предложите ТОП 5 на 55 инчови телевизори в бюджет до 3 000 лева!
Този пост е редактиран от toto_vd; 24-03-13 в 00:51.
DSE (Dirty screen effect
) - ефект на мръсния екран - при едноцветни движещи се хоризонтално кадри (футболния терен примерно) се забелязва този "ефект" - доста дразнещ и неприятен като го забележиш и погледа вече постоянно "го търси" .
PANASONIC TX-L55DT50E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PHILIPS 55PFL7007 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 55LM765S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P55ST50E
Здравейте, отново си задавам въпроса, по конкретно.
Искам да си закупя телевизор 32" - бюджет максимум до 700 лв. - увеличих го както ме посъветвахте, но повече няма как да отделя това е. Ще се използва за гледане на филми от компютър или флашка и от време на време телевизия. = ) Моля дайте ми предложения за какво да гледам. Моля ви знам, че евтините телевизори не са ви във фокуса, но все пак, дайте предложения и мнения на човек който нищо не разбира.
От какво разстояние ще го гледаш? Погледни този, ако можеш да отделиш 800лв.:SAMSUNG UE-40EH5020 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria Просто това е най-изгодно ценово, защото 32" и то най-нисък клас са със 100лв. по на-надолу от тази 40". И върви в магазинът да огледаш на място, в този ценови клас няма по-изявен модел.
Чудесен изглежда и ще се изкефя много да го имам, но няма как да отделя толкова пари, иначе може да ги изплащам като апартаменти тея телевизори. Ще търся нещо до 700 лв. максимално да 50 лв са нищо отгоро, но 50 над тях пак са нищо и така до края на света. Благодаря ви все пак. Ако ползвам телевизор за гледане на филми през компютър да го търся ли ФУЛЛ ХД или може и да не е ?
Вече съм собственик на този
LG 47LM620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Първи впечатления-с Ка модул на Близу перфектна картина,с изключение на някои канали,което си е нормално.3Д е супер с клип от сайта на LG.Нещо не мога да намеря 3Д филми за по-точна оценка,ако някой знае от къде мога да си дръпна да сподели.Смарт функцията още не съм изпробвал понеже трябва да си изместя рутера-не ми се опъва още 7 метра кабел.PC-то веднага си го разпозна през HDMI кабела-перфектна картина.Звукът само не е знай какво,но през оптика към домашното кино нещата вече са други.Притесняват ме само настройките на картината-нещо не можах да се справя.Не мога да го адаптирам към помещението,но ще си поиграя още.Поставен е с гръб към слънчевата светлина и яркостта ми се вижда високичка.Като за първи впечатления -май не съм сбъркал.
Благодаря на hristoslav2 за съвета!!!
Сведох избора си до два модела на Panasonic - TX-L42ET5E и другият TX-L42ET60E. До 28-ми този месец има оферта -5% като върнеш стар телевизор и мисля да се възползвам от нея. Първият е с цена 1300 лева срещу 1600 за вторият, които пък е и на промо цена. Кои е по-удачният избор според вас?
@Ma3xNeo,
попитай очите си и те най-вярно ще ти кажат кой е твоят нов телевизор.
Успех!
Ей, тъкмо Филипс решиха да взаимстват нещо от Панасоник с големите нечетни херци 300/500/700и пак не са в крачка с модата 4200 Hz BLS за 55WT60Те ги подпукаха като с "динамичния" контраст.
Догодина 1000000Хц с 1000000 артефекти:rolleyes:
Общо взето от бързият поглед на някои нови модели по магазините не съм впечатлен.
Ше зема да си изкарам старата кинескопска тръба от шкафа да е мирна главата.
Колкото пътуваме към бъдещето с мерак, толкова и се връщаме в миналото.
Язък на писателите фантасти и всички минали революционери за днешните времена.
:rolleyes:
здравейте! Искам да Ви помоля за съвет: ще купувам нов телевизор. досега от 6години съм с lg 32 инча, но ми се иска по голям. Не знм какво да правя, вече достатъчно се обърках. не съм сигурен дали ми трябва 3д телевизия.моля препоръчайте ми добър телевизор за мачове,филми и т.н искам да гледам и hdtv филми,за което имам hdmi кабел,и 5.1 колони creative.благодаря предваритно
Този пост е редактиран от vakata77; 26-03-13 в 16:29.