Бих искал тези от вас във форума, които са запознати с качествата ва тези два модела телевизори, да изкажат мненията си. Става въпрос за Sony KDL-HX850 и Philips PFL8007K. Абстрахирайки се от размери и цена, кой от тях има по-добра картина. Зная, че и двата са високи серии и че единия е миналогодишен модел, но ако критерия е качествена, балансирана, дълбока и по-реална картина, кой да избера?
P.S Има ли разлика между Sony KDL-HX850 и Sony KDL-HX853?

на клиенти -освен избичените цветове и контраст (като на всички останали марки) режима вкарва и ужасни артефакти и дори иначе качествени 720р клипове заприличват на 320х240 DIVX ...
- би трябвало на "консултантите" да им забранят да го ползват ,че може и 1 тв да не продадат .
резолюция , като основното ми изискване беше - липса на DSE (или поне що-годе приемливо ниво) и справяне с "бързи" кадри (спорт - футбол основно , че стария ми LM660 беше отврат) . Учудващо за мен 50F6400 се справи най-добре със всичко (и 50F6670 , но той не ми влизаше в бюджета за тв и 5 годишна гаранция) , като имаше много малко и трудно забележим DSE и то на малки петна странично от централната зона - недостатъка (както и на цялата палитра на Самсунг тая година) е лекото затъмняване в ъглите и малко "мътната" картина от вградения цифров тунер . От Панасоник тествах 50/55ET60 и 47FT60 , като първо изпаднах в лек потрес
се заех да приведа настройките в ред - "динамик"-а на Панасоник беше виновен за всичко - картината после вече си беше добре , но - 50ЕТ60 си беше доста зле в посока DSE (а и 55" версия) , а и представянето на футбол не беше на нивото на Самсунг - FT60 в това отношение е много по-добре (но пак с DSE) , като прибавим и по-лошото "черно" на IPS панелите (по-принцип не ги харесвам особено) , а и скорошните ми "разочарования" от такъв тв (47LM660) окончателно ме отказаха от моделите на Панасоник и избора се сведе до 50F6400 и 50ST60 като крайния победител е виден в подписа ми