Това е прилично моделче.
Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Няма SMART TV и надхвърля бюджета от 450 лв.
Привет
Бюджетът 800лева ли е?
PANASONIC-TX-39AS600E
Toshiba-40l5335dg
LG-42LB5500....42LB580
Нов модел от преди месец(2014-2015) едва ли ще намериш тук негов собственик, който да сподели впечатления. Моят съвет е да отидеш в магазина и да го тестваш на място. Поразпитай подробно продавач-консултантите...
Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-12-14 в 20:16.
Благодаря ти за бързия отговор Ами да, максимум 800 лв. мога да дам. А да те питам Panasonic-a ли го посочваш като номер 1
Не - просто подбрах трите най-добри от списъка ти. Отиди и ги виж на място - чия картина ще ти хареса най-много.
Panasonic TX-39AS600E: excelentní zvuk, ale také nižší poměr cena/výkon - DigiZone.cz
Panasonic TX-42AS600E Full HD LCD televizor – recenzija | HD Televizija - HDTV eZine
Toshiba L54 – schludny malec [test] | Obywatel HD
Prvi pogled: LG 39LB5610 i 32LB5800 Full HD televizori | HD Televizija - HDTV eZine
Благодаря за съвета на Христослав2, а също и на pilot, за отделеното време. ТВ-то е закупено, и вади доста добра картина за непретенциозни зрители, като мен - засега на ефирна цифрова. Разцъках СМАРТ функциите, но като че ли няма да бъдат от най-използваните, както и предполагах. В ТМ гледах Magic Remote за 120 лв, а изнамерих и за 50 лв, та се чудя струва ли си и до колко улеснява СМАРТ употребата?
П.С. Догодина ще трябва да се ъпгрейдва и 42PG3000 това установих със сигурност от първото впечатление с "новото"...
Здравейте колеги,
търся 55 - 60" телевизор за приятел в рамките до към 2500 - 3000лв.
Моля Ви за съвет и препоръки, че вече от 3 часа чета и се позагубих (меко казано) кое е добро и кое не.
Ще Ви бъда благодарен ако препоръчате нещо добро.
Телевизори, лаптопи и таблети
Sony 60w605 60" 1999лв.
То и аз предпочитам VA (и бих избрал Самсунг-а) , но пък 955 е с локално (е има си някои недостатъци ) , но си е на добра цена за това което предлага .
За мен 605 изобщо не е адекватен на горните 2 модела , въпреки 5" повече.
Днес видях в Технополис Варна Сони 55' 815 серията - за 1899лв. Не знам от кога го имат но определено е ново за мен. Образа е добър, смартовете са си стандартно като на всички Сонита. Та аз ако трябва сега да си взема телевизор бих взел него.
Достатъчно добро качество, голям размер на съвсем прилична цена.