Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Здравейте приятели.
С ваша помощ вече 4-та година ме радва една чудна 42" плазма на Панасоник.
Сега ми се налага да избера ТВ с максимална широчина 880мм.
Ще гледам футбол на него и ще го свържа чрез HDMI с PC.
32" ми изглежда малък, затова скачам на 39". Единствените два ТВ отговарящи на изискванията са Panasonic TX-L39E6E и Philips 39PFL4398H/12.
Втория има пасивно 3Д, което не ме интересува. Цената на Панасоника е ок. 850лв (към момента 42" е на промо за 829лв), а на Филипса е ок. 700лв - на промоция в две вериги е в момента.
Кой от двата да избера?
Ако знаете друг модел под 880мм широчина (39") и цена макс. 850лв, моля споделете.
Благодаря Ви.
Здравейте, има ли 46-48" IPS 3D телевизор за под 2000 лв? Харесах си PANASONIC TX-42AS650 ,но ми се иска да е 47" а TX-47AS650 го няма в БГ. Tова TX-L47FT60E май не е IPS?
С IPS панел е и е добър модел .
Аз мисля, че и двата модела са с реални 50hz-ови панели, което не е добре за спорт и особено за футбол(където е добре да е мин 100hz, да не размазва). За тези пари няма с реални 100 hz. НАй-близкото до твоите изисквания е това, но е с 120 лева над бюджета
https://www.technopolis.bg/b2c/detai...9LB650V-3D-LED - с 100 hz панел, друго не е важно
Изчакай и други мнения на по-знаещите от мен. А кой модел ти е плазмата, на която се кефиш толкова години?
Плазмата ми е нисък клас, но съм доволен и я считам за най-добре вложените ми 1200лв.
Относно 39LB650V , не са проблем толкова парите, колкото размера й - 884мм. Няма да влезе в дупката на секцията, която е 880мм. И двата модела, които съм посочил горе не са с качествени матрици май (по размер съм ги избирал), така че ще взема най-вероятно по-евтиния, за да ме е яд по малко.
Дано се включат и други хора с препоръка.
А защо трябва непременно да се напъха, след като може да се ползва долната част на секцията? Вероятно 99% от секциите са с формата на обърнато "Г", та има място и за 70" при допрени едно до друго две тела.
И аз преди време мерих отвора за 32", но ми подсказаха решението и взех 40", сетне 42"...
Еми щом е толкова ограничени мястото трябва да правиш много компромиси, а като гледах има само един модел 37" телевизор....затова записвай един мач на флашка отивай и си пробвай и двата модела, които си харесал. Която картина те кефи повече вземай![]()
Ето ти едно ревю на Пана-та:
http://www.trustedreviews.com/panaso...39e6_TV_review
Не би трябвало мястото да е критерий за избор, и в тази връзка пожелавам на всички маниаци тук един ден някой да доживее това
Този пост е редактиран от zezco; 10-06-14 в 11:50.
Привет,
кажете кой е най-добрият избор за 40-42" до 2000 лв. Ще гледам футбол / филми / ТВ.
Няма да го използвам за монитор/игри, и ще го гледам фронтално. Искам да има WiFi и разни интернет глезотии (youtube, skype и т.н.). Добре ще е прикачени устройства (напр. USB флашка) да се виждат отвън, така че да мога направо да прехвърлям на тях филми от компютър.
Благодаря
Точно за 50" си си ама ...