Вижте резултатите от анкетата: Какви функции искате да има вашият телевизор ?

Гласували
233. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Internet / браузър

140 60.09%
  • PVR (запис на HDD)

121 51.93%
  • VOD - възможност за наемане на филми

35 15.02%
  • Music Service

24 10.30%
  • 3D

118 50.64%
  • Възможност за изтегляне на приложения

99 42.49%
  • Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)

102 43.78%
  • Touchscreen

34 14.59%
  • Други

50 21.46%
  • Не знам / не мога да отговоря

12 5.15%
Отговори на анкетата
Страница 45 от 152 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 2280
Like Tree195Одобрявам

Избор на LCD/Plasma телевизори-2014 / FAQ - на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2013

Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница

защо уцелил ли сам проблемен телевизор

2.  

3. kim
    kim е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Feb 2014

Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница

Здравейте на всички и поздравления за хубавия форум и много позитивния дух!

Предстои ми покупка на ТВ 42" онлайн до към 1100 лева.
    Ще се гледа телевизия, отвреме навреме мачове. Доставчика е провинциална кабеларка предлагаща и цифрови пакети, но нямам информация за качеството им. Ориентирал съм се към предложенията на Panasoni и LG, Филпис от четеното досега като че ли отпада.
    Четох доста/на места осезаемо противоречиви мнения/ и мисля, че един от фаворите е:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...L42ET5E-3D-LED

Какво ще кажете за останалите предложения:

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...2LA620S-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...2LA641S-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...TX-L42E6EW-LED

Според вас, господа експерти, има ли по- добро/актуално, може и да ми е стара информацията/ предложение от него в този ценови диапазон.
    Ако може и с две думи прости предимствата на предложените от вас ТВ- та.
    Благодаря за помощта!
    Този пост е редактиран от kim; 06-02-14 в 00:18.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Добре дошъл!
    Така, както си постнал линка е безполезен за отговор и насока:rolleyes:
    Панасоник-а по принцип не е лош, но е 2 годишен модел /предполагам работила мостра/.
    Ето едно предложение: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...40F6400-3D-LED

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Привет и добре дошъл във форума!

Определено ти е стара информацията и фаворита ти отпада от състезанието, не че е лош телевизор. Но не ти трябва модел от 2012 г., отделно, че е останала някоя прашасала мостра.

Аз ти предлагам да вземеш друг по-съвременен модел от продуктовата линия на Panasonic: PANASONIC TX-P42ST60E - стига да нямаш нищо против плазмата, като избор.

В LCD лагера можеш да обърнеш внимание на SONY KDL-42W650

6. kim
    kim е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Feb 2014

Благодаря за отговорите. Направих си забележка и редактирах първото си мнение.

Плазма не искам, защото ще се гледа почти целодневно, а знам че има вероятност за отпечатване от продължителни статични кадри.
    Не съм споменал, но и 3Д не е задължително.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Reporterbg / Връщаме стока в магазина до 2 седмици /

Сравнeние какво умеят да възпроизвеждат браузерите
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:21471-39#1505

https://www.youtube.com/html5/

Internet Browser in TV 2013
    ····························
    Samsung
    ·····················
    LG
    ·······················
    Sony
    ·····················
    Panasonic
    ·····················
    Philips
    ··················
    Toshiba
    ··················
    Sharp
    ····················
    Maker own based on WebKit Netcast 2012 Opera 3.4 own based on WebKit Opera 3.4 Evo Browser Evo Browser
    Operation System - - - FreeBSD - - -
    Built-in Google search engine - Yes
    Chrome/22.0.
    - Yes
    Chrom 23.0
    - - -
    Javascript V8 - - Yes - - -
    HTML5
    HTMLVideoElement
    H.264
    WebM VP8
    Media Source Extensions
    MSE & H.264
    MSE & WebM VP9
    Yes
    Yes
    No
    No
    No
    No
    No

Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    No
    Yes
    Yes
    No
    Yes
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    No
    No
    No
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    No
    No
    No
    Yes
    Yes
    Yes
    Yes
    No
    No
    No
    DOM
    CSS
    DOM 3
    CSS 3
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    Adobe Flash Player Support Flash 11.1 /
    ActionScript 3.0
    Flash 10 No Flash 11.1 No No No
    DRM No - - - - - -
    VOD - - - - - - -
    Live Streaming HLS LS - - - - -
    PDF support No No No No No No No
    Quicktime - - No No No - No
    Tabbed browsing 3 tabs max 4 tabs max - 1 tab - - -
    Bookmark - - - Yes - 27 - - -
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-02-14 в 10:40.

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Feb 2014

Здравейте,
    Мисля да си купувам ТВ, но с еколебая между тези двата и се чудя каква е разликата - аз не намирам.
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...46F6670-3D-LED
    SAMSUNG UE-46F6500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Ако някой може да даде предложение ще съм благодарен.
    Отворен съм и за други подобни предложения.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2013

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zoroaster Виж публикацията
    Здравейте,
    ....колебая между тези двата и се чудя каква е разликата - аз не намирам.
    Телевизори | SAMSUNG

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2014

Здравейте от скоро и аз се забърках в това чуда избора на нов телевизор, отговорих си на много от въпросите, които имам, разглеждам и чета форума с голям интерес, изчетох най-важните мнения за избор на тв, както и за някои определени марки, започнах и да изчитам и цялостно! Но все още не мога да си харесам нов телевизор, като си отговорих на основните въпроси така:
    1. Разстоянието, от което ще гледам и около 2,10 - 2,30м. - от тук стигнах до извода за тв около 40 инча. може и 42 може и 37 зависи и от останалите параметри.
    2. За съжаление и усложнение на избора ми стаята, за която е Тв-то, е много осветена, както през деня така и вечер с изкуствено осветление и се насочих към ЛЕД.
    3. След изчитането на сравненията между активно и пасивно 3д се носочих към пасивното, което ми усложни още повече избора! По-малкото натоварване на очите при пасивното наклони везните.
    4. Предимно ще се използва за Тв ( булсатком ХДприемник ЗДХ200 ), като ще се гледа доста спорт, ХД канали на научно - популярните канали, но и достатъчно филми през флаш( или като разбирам не е най-удачния вариант, и през лаптопа ми с хдми свързан кабел), така че ще е важно до някъде и функционалността на плеъра и субтитрите.
    5. Смарт функциите не са много важен елемент, все пак липсата на флаш плеър мисля е недостатък.
    След много четене и разглеждане в интерент преди няколко дни си харесах модел Sony KDL - 42W807 3D( http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-42W807-3D-LED), срещнах го на няколко места, е е правил впечетление и на други потребители, но все пак нямаше специално мнение за него. Ако може да си кажете впечетлението от него, най - важното е картината, до колкото разбирам си е реални 100хц, но каква точно е матрицата, подсветката, и други характеристики.
    Ще се радвам и на предложения по-добри алтернативи от това!

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от ulf1113 Виж публикацията
    Ако може да си кажете впечетлението от него, най - важното е картината, до колкото разбирам си е реални 100хц, но каква точно е матрицата, подсветката, и други характеристики.
    Ще се радвам и на предложения по-добри алтернативи от това!
    Добре дошъл във форума!

Моделът е от високия клас на Sony и предлага много добро качество на картината. Можеш да прегледаш темата за Sony за повече мнения. Обсъждан и купуван е основно W805, но разликата с харесания от теб е само в цвета.
    В първата страница на темата също можеш да видиш подробности за матрицата, подсветката и т. н.

Алтернативи има:

1. LG 42LA740S
    2. Samsung 40F6670

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2014

Благодаря за приветствието!
    Мерси за отговора, темата за собственици на Сони не съм изчел, само първите постове на христослав.
    За разликата в цвета го знам и ми е ясно, до вчера имаше и разлика от 100тина лева на W807, който се вписва по - добре във интериора във нас.
    Ще разгледам и ще проверя темата за сонито, но ако може тука да кажете и разликите с LG то, посочено от теб, а Самсунга е с активно 3д, което не предпочитам, въпреки, че е с по-добрата матрица мисля, ако не бъркам S-PVA, спрямо LGто. Каквиса плюсовете на LG то спрямо Сонито, и имали такива в плаъра и по-лесната работа със него и субтитрите.

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Разликите са предимно във функционалността на вградения плеър и smart платформата, като LG има леко предимство в това отношение, особено в "умната" си част.

Разлика в картината, която да е очевадна, едва ли ще забележиш. И двата модела ползват IPS матрица. По-скоро търси различия във видеопроцесинга при бързи сцени.
    Във форума за тази цел се ползва вече доста набралия популярност клип с люлеещата се японка.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2013

@ulf1113
    При разстояние от около 2,10 - 2,30м. може да помислиш и за по-голям от 42 инча .
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA691S-3D-LED

18. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

ако питаш мен задължително 47''
    А иначе между сонито /805/ и LG LA740.
    Аз съм с 47''LA740 до сега не съм имал проблем с вградения плеър, а съм му пускал какво ли не. За мен това беше много важен критерий и съм доволен от избора си. Браузърът също ми върши страхотна работа. Понеже съм малко болен фен и гледам какво ли не свързано с футбол, флаш плеъра е просто задължителен /сони няма флаш/, гледам си репортажи от спортал.бг с HD качество, даже и тяхната онлайн телевизия по която дават контролите тези дни върви перфектно. Много хора казват, че ТВ -тата не стават за сърфиране в интернет, но аз съм предоволен от възможностите на LG-то.
    Относно меджик дистанционното на ЛГ /към което аз също бях доста скептичен/, имам безжична мишка и чесно казано дистанционното ми е даже по-удобно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 152 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе