Първоначално публикувано от
stealam
Здравейте, искам да си избера ТВ за спалнята(сравнително тъмна), който ще се гледа от 2-3 метра, а може и да го закача на тавана. След доста четене съм се насочил към 6-та серия на самсунг, а според бюджета ще е 40" или 46" (1000-1400лв).По конкретно м/у
SAMSUNG UE-40F6500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria за 1250лв и
SAMSUNG UE-46F6400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria за 1380лв. На марката се спрях заради отзивите че били с добри смарт опции, а на моделите че след ф64** включително са 100Hz. Това ще ми е 1-вия подобен телевизор до сега съм бил на старите CRT и съм лайк от към технологиите. В нета се ровя по форуми и гледам клипчета - ще мога ли да го правя и на тв-то през уай-фай. 3Д филми вероятно ще пускам през лаптопа, а за игри още нямам конзола

Сигнал за сега имам само Wi-Fi и бих искал да знам какво да си търся (булсат,кабеларка, сателит)? Заслужава ли си да пренебрегна DVB-S тунера,шината за по-високия клас и двустранната подсветка на 65** за сметка на 46 инча. Освен японката, клипче със субтитри и едноцветните тестове какви други тестове бихте препоръчали ? Отворен съм и за други предложения в рамките на бюджета. Дали ако изчакам 1 месец да понавлезнат тазгодишните модели няма да поевтинеят миналогодишните или рискувам да ги няма по магазините ? Благодаря предварително.
Едит: току що видях
Samsung UE46F6510 телевизори - Цени, мнения, Samsung тв магазини за 1360 лв - разликата в 6510 не е ли само цвета на корпуса. Магазина пробвал ли го е някой и кой бихте препоръчали