Internet / браузър
PVR (запис на HDD)
VOD - възможност за наемане на филми
Music Service
3D
Възможност за изтегляне на приложения
Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)
Touchscreen
Други
Не знам / не мога да отговоря
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-06-14 в 21:44.
И аз бях пред дилема за размер на нов телевизор доскоро и замених стария си 32" с 50" Sony w805b. При дистанция от около 2.8м при мен, определено не е голям телевизора, като размер и всичко под 47" би било малко при това разстояние. В същия момент 50" е максималното според мен при гледане на SD програми (болшинството на Megalan), както и на 720p video. Иначе за full hd филми и 55" си е съвсем ОК от това разстояние.
Добре де от 3 метра не ви ли блести тоя 50" не ли ви се натоварват очите?
Днес ходих да сравня на живо Панасоник TX-42AS650 и LG 47LB730V. Сигнала беше различен, но панасоника просто си е машина - радва много. Обаче ЛГ-то си е голямо. И двата с IPS дисплей. Размера няма значение когато е голям . Петна от подсветката не забелязах. Сега се чудя какво да избера. Благодарен съм за всеки ваш съвет!
@Colonelo избери ето това!
Рядко добър модел от всякъде:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...8AS640E-3D-LED
Голяма дилема ме мъчи като за последно, а и световното чука на вратата
Днес или най-късно утре трябва да поръчам, стесних избора си до SONY KDL 47W807 и LG 47LB670
Сонито е миналогодишен модел и е малко по-скъп, но пък много ми харесва на външен вид, меню и картинка. Не чете някой формати като .ts и .mpg. Но пък всички други по използвани са ОК. LG в това отношение води, малко по евтин е и тазгодишен модел. 3D не гледам. И двата мисля че са горе долу със сходни характеристики. Гледам най-вече FullHD филми и спорт.
Вие сте
Поздрави
Направи тест с японката на място и някой филм на флашка който ти хареса повече взимай.
Здравейте, на път съм да взема едно LG 47 LB730, но още не е дошло за да го тествам. Един от консултантите на Технополис обаче ми нахвали много новите панасоници, и действително картината им в магазина беше една идея по-детайлна. Та въпросът е, ако се откажа от LG-то, кой от панасониците да избера и къде отстъпват пред ЛГ-то - имат ли проблем с възпроизвеждането на субтитри, имат ли проблеми с подсветката както ЛГ, като ползват техните матрици? Моделите които гледам са: PANASONIC TX-48AS640E 3D LED, PANASONIC TX-L47FT60E 3D LED, PANASONIC TX-L47DT60E 3D LED - кой е за предпочитане от тях?
Купих Панасоника, всичко е 6. Благодаря за съветите! Може ли някакви настройки, ако има излезли?
Здравейте,
има ли друг магазин откъдето мога да си купя плазма на панасоник ( P50VT60E, P55VT60E ), освен Техномаркет и Технополис?
В първия вече ги няма, а в Технополис са само мостри?
Сега видях, че пак са смъкнали цената на P50ST60E, но във Варна няма, а и предполагам че пак са само мостри.
Благодаря предварително!
Имам едно въпросче. Моля някой да каже кой от изброените телевизори е най-добрия избор?
Sony
W805/815/829
Panasonic
ET60 AS650
Samsung
h6400 f6670 f6500
Размер - 42 инча, приоритет е телевизора да има добър черен цвят и да има максимално ясна картина при движения и бързи сцени, т.е. да не замазва при бързи движения.
От гореизброените модели кой бихте препоръчали? (Или някой друг модел, който да отговаря на посочените условия)
Благодаря.
PANASONIC TX-L47DT60E
PANASONIC TX-L47FT60E
PANASONIC TX-48AS640E
Потърси в интернет магазините
Телевизор Viera - Full HD 3D TV Panasonic TX-P55VT60E
Телевизор Panasonic 50 инча TX-P50VT60E Plasma - TechnoPavilion - лаптопи, таблети, телевизори и смартфони
W815/829 - най-добър като контраст
AS650 - добра динамика на панела (AS640 е по-добрият по контраст/няма PVR)
F6500 - нещо средно между двата
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-06-14 в 20:36.
Дилемата е между евтин Full HD LED и HD ready плазма . Погеже имам подобни изисквания, като на колегата Jack Krauser нещата отиват към плазма или LED с VA матрица .
Избора се свежда до няколко тв .
Panasonic 42X60
Samsung 43H4500 / 43F4500
Samsung 40F5000
и два с IPS матрици, като краен вариант
LG 42LN5400 и Panasonic 39BL6E
Панасоник 42Е6Е също е на привлекателна цена .