Първоначално публикувано от
off_line
Реших, но не съм го взел още (чакам черните петъци сега Ноември или промоциите Декември за коледните и новогодишните празници). Ще взема 8-та серия на Sony. Мисля че за разстоянието от което ще се гледа 50" са по-подходящи (иначе има вероятност при филми със субтитри, прекалено близката дистанция и 55-инчовиа панел, при четене да не виждаш нищо друго освен субтитрите, т.е. ще губиш сцени докато си местиш погледа от центъра на TV-то върху долните редове на текста). Мисля че 829 има една идея по-констрастна картина, двойно по-бърза матрица (800 срещу 400 херца), а и за gaming W829 е по-добре от H6400 с наполовина по-нисък input lag в Game режима, и цената не на последно място, в момента 50W829 е 1699лв. а 55H6400 (и разбираемо заради по-големия диагонал) е 1999лв. Разлика от 300лв които може да инвестираш в домашно кино или почти половината PS4! Минусите са че в комплекта Sony-то няма смарт дистанционно, но си теглиш софтуера на телефона и посредством тъча вече имаш мишка и клавиатура, така че дистанционното става излишно. Още един + при Samsung сасмарт функциите, които са на малко по-добро ниво от към навигиране в менютата и по-лесно скрулване, но за мен това не е определящо за това и ще заложа на Sony 50W829!