Ами аз гледам f-серията защото доста хора твърдят, че в някой отношения е по добра о Н-серята. А също така има доста добра вградена камера, което не е малък плюс.
Днес се загледах в промоциите на Полиса. Този Philips 55PFS6609 е на много добра цена също. Някакви отзиви да имаш за него?
Днес ходих до едно от технотата да гледам самсунгчетата. По щастлива случайност 55Н6500 и 55Н7000 бяха един до друг и като направих и двата телевизора на режим на картината кино, 6500 беше с по-бледи цветове. Предполагам това е в резултат на калпава фабрична калибровка? Значима разлика между 6400 и 6500 има ли, че така и не успях да намеря разликите - освен разликата в цената де
Не е само калибровката. Н7 е с "Ultra clear" панел и микро затъмняване на подсветката! Оттук по-висок контраст и дълбочина в картината.
Ами разликата в режим кино беше драстична... само от ултра клиър панела и микро диминга... Нещо не ми се вярва чак толкова драстична да е разликата. В по-контрастните режими почти не се различаваха - но то на преситени цветове трудно би могло да се направи сравнение.
И да питам пак - разликата между Н6400 и Н6500??? 400hz? vs 200hz?
Този пост е редактиран от regned; 23-11-14 в 12:30.
[QUOTE=regned;703113- разликата между Н6400 и Н6500??? 400hz? vs 200hz?[/QUOTE]
Маалко по-добра обработка , която пък може и да е от значение при по-големият размер + сат. тунер - това са разликите , за които се сещам . За "ултра" панела е така , дори на моя стар В750 го виждам . Най-ясно личеше докато продаваха D6 и ES6 сериите - поставени един до друг "старият" направо "размазваше" новия.
Хм!!! Е тя разликата беше доста голяма на филм режим, поне за мен... а разликата само 700 лева. А тоя 55Ф7000 го има на две три места останали бройки и толкоз... Поне до колкото ги сравнявах Ф7000 и Н7000 нямат почти никаква разлика, освен че я няма камерата на новия?
Колега, имаш много хубави стари модели на самсунг, какво им е на тях, особено на c750 ,че искаш да го сменяш ? : ))))) Интересно ми е, защото като купувах моята тошибка xv733g, не ми достигна кеша за 750-та и гледах да е максимално близък и качествен до самсунга като картина- разликата 100 hz повече за твоя, матрицата е va и на двата. Що не изчакаш 2015?. И да доста често се случва старите да са по-добри от новите, говоря като картина, не като наблъскани безсмислени поне за мен смарт глупости и маркетингови оскъпявания
Отговор : 55 > 46 ! .
Иначе нищо не съм казвал че не ми харесват наличните телевизори. Просто размера има значение!
Какво ви е мнението за "Panasonic LED TV 55'' TX-55AS750E"? Сравнено с коментираните самсунги по отношение на картина и функционалност?
П.С. Панасоник предлагат безплатно удължение на гаранцията до 5 години.