Не пише да има , според този сайт .
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Здравейте, колеги. Значи. Тези дни мисля, да закупя нов 4K Ultra HD телевизор. Та в тази връзка исках да знам кои телевизори, ще ми препоръчате като оптимален вариант!? Иначе, трябва да спомена, че държа телевизора да е като марка Samsung или LG, като за предпочитане е Samsung. Размера на тв - то трябва да е около 49-50 инча. Все пак за момента съм се спрял на два модела, които са - Samsung UE50JU6850 и Samsung UE49KU6519. Та в този ценови клас освен тези двата има ли нещо по - добро, което си заслужава!? А и да кажа, че телевизора, ще се ползва предимно за гледане на телевизия с външен приемник, както и за ползване с лаптоп като и двете устройства, ще са свързани по HDMI. Иначе разстоянието от което, ще се гледа е около 3 метра. И така... Ок. Добре. Надявам се, че ще има хора, които да се включат в темата, за да направя оптималния избор. Ще чакам отговори. Лека вечер. До скоро. : )))
А парата ? Сега може да се поръчва от доста места и цените имат разлика .
Първия може и да е мостра , модела е по-стар .4к тв за телевизия - рано е още ! А и крив тв не е по вкуса на всеки . Тези модели май ги няма в БГ или има още нещо , което да споделиш при желание ?
Мхм... Ами... Бюджета с който разполагам е около 1200 - 1300 лева. Иначе знам, че е рано за 4k телевизия, но поне мисля, че има и други неща като филми, торенти, Youtube и т.н., които да се гледат. Иначе относно извития тв мисля, че поне на мен няма да ми е проблем, защото съм гледал на живо няколко пъти подобни тв - та. А иначе сайтът в който ги гледам тези телевизори е онлайн магазина на Corekom.bg. Все пак доколкото знам тези модели са предназначени за германския пазар. И така... Еми... Благодаря, че се включи в темата, колега. Насреща съм за нови въпроси. : )))))
LG 49UH6207 от БГ , понеже онези ги няма , пък и цената няма да е такава , около 1200/1300 лв .
Иска крив тв човека .. макар и да ми е трудно за разбиране това желание ... няма много варианти -
https://edigital.bg/led-televizori/t...00wxxh-p455486
Мхм... Това LG мисля, че е по - нисък клас от моите предложени модели?! Иначе, защо мислиш, че ги няма!? Има ги и цената е такава, обаче с отстъпката разбира се. Мхм... Благодаря още веднъж, че се включваш в темата. : ))))
- - - - - - - - - -
Е мисля, че никъде не съм споменал, че искам телевизора да е "крив" задължително. Иначе и този телевизор е по - нисък клас от тези, които съм си харесал. Все пак благодарско, че се отзова. : )))
Е , така си е , спор няма .
Нямам идея каква е отстъпката ( ДДС има ли ? ), цените им в сайта са ниски , но има и мострени модели , но има и уж нови , макар и стари като модели . Утре съм при тях да ги разгледам , минавам от там , ама никога не съм влизал . Що ли ?
Имат и такива !Нов продукт с транспортен дефект
Този пост е редактиран от civica; 27-03-17 в 21:53.
Май съм се заблудил от друго мнение ...
4К за 1200-1300лв ... пак не са много възможностите - или Самсунг-а , който си споменал по-горе (тоя е май почти същия) или 50UH635 ... хубавите вече са по-скъпи .
Bobsano
https://corekom.bg/ Интересен магазин
Техно ТВ ЕООД, гр. Варна, ул.Зора 8
https://www.google.bg/maps/place/%D1...289178!6m1!1e1
Последно - плосък или извит екран?
Аз пък се чудя дали да поръчам от ... унгарците , цената ме блазни , ама да не бера ядове ? Описали са уж всичко , ама нещо ми е съмнително , ако стане нещо гаранционно .
- - - - - - - - - -
Нищо интересно няма , техника по бройка , къде нова , къде мостра , къде с дефект !
Ако е реклама на магазина , това е друго , не ме касае !
Е нищо. Няма проблеми. Иначе знам, че не са много вариантите за тези пари, но все повече се убеждавам, че изброените от мен модели като, че ли са оптималните варианти. Е по - високите класове телевизори са и по - скъпи. Така е. Добре, колега. Мерси много още веднъж за отзоваването. До скоро. : )))))
За мен си е съмнително , може и да е редовно всичко , но това си е мое мнение . Сервиз , гаранция , транспортни разходи при проблем , .... , модели за друг пазар