За този размер на екрана - да ! Но по принцип , ЛГ , ползват друга технология ! Хибрид някакъв , 40" за ултра хд тв ???
Инфо за модела
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
За този размер на екрана - да ! Но по принцип , ЛГ , ползват друга технология ! Хибрид някакъв , 40" за ултра хд тв ???
Инфо за модела
Цялата UH635 серия ползва VA панели в 40", 50" и 58" размери.
Панела го дават True Blak ще се приближи ли до черното на плазмите?
Не , но е близо , при новите модели . Те го дават , ама какво ( има теория какво е черен цвят и как го възприема човешкото око ) ? Нали и от маркетинга трябва да заработят нещо .
А някой телевизор до 43 инча с VA матрица да препоръчате, който си заслужава?
Ами , .. ако не е с точно такава матрица , значи не си заслужава , така ли ?
Търсиш Самсунг K,J серии , ако искаш фул хд тв , ултра хд тв по се намират , ама и по-високите серии са и по-скъпи . Но преглед наживо е препоръчително , нали ти ще го гледаш ,на теб трябва да ти харесва. За мен тв с ипс матрица също си заслужава . Лично мнение , не ангажирам никой с него .
Бях с плазма дълги години и си взех LG с IPS матрица, добър си е телевизора но аз гледам предимно вечер и не мога да свикна и сега мисля да опитам с VA матрица, лошото е че дори да отида до магазин няма как да се тества в затъмнено помещение.
Frogst по принцип съм фен на Panasonic ще го видя този модел, ползвам HTPC така че DTS-a не е проблем. Имаше някои модели на Panasonic правени в Турция, този не е ли от тази серия?
Този пост е редактиран от artttty; 17-04-17 в 15:14.
И не е по темата , само за протокола !
Този пост е редактиран от Frogst; 17-04-17 в 17:16.